Да ама това с бялото пунто съм аз ... търсех един адрес и минах 4 пъти с 20 по средата Само, че номера е 4162 и ... не знам как ме е разпознал колегата ... На стикера ми пише Фиа рум ариа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ichkin написа:Да ама това с бялото пунто съм аз ... търсех един адрес и минах 4 пъти с 20 по средата Само, че номера е 4162 и ... не знам как ме е разпознал колегата ... На стикера ми пише Фиа рум ариа
Коментар
-
silversony написа:Ichkin написа:Да ама това с бялото пунто съм аз ... търсех един адрес и минах 4 пъти с 20 по средата Само, че номера е 4162 и ... не знам как ме е разпознал колегата ... На стикера ми пише Фиа рум ариаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Онзи ден - дефакто събота - колега с Мареа комби по пътя през Петрохан ... изпреварих го на малка Бързия, след като го освирках като на сватба ... Май колегата не разбра за кво иде реч, щото след завоя като тръгнах да го резна нещо се нацупи, ама ... ба ли го - дано се е усетилFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
maiska
silversony написа:Вчера и днес колега със сива брава с номер СА9628Кс спрял на паркинга пред алфа банк на бул Тодор Каблешков близо до сервиза..
Коментар
-
Вчера към 17.50ч. на сфетофара на бул."Никола Мушанов" и Добротич - Типо с големия стикер, предната броня беше бяла, номера не можах да видя. Дано колегата се познае.Малко след това в ОК освирках подобаващо ShefiManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар