Да ама това с бялото пунто съм аз ... търсех един адрес и минах 4 пъти с 20 по средата Само, че номера е 4162 и ... не знам как ме е разпознал колегата ... На стикера ми пише Фиа рум ариа
Да ама това с бялото пунто съм аз ... търсех един адрес и минах 4 пъти с 20 по средата Само, че номера е 4162 и ... не знам как ме е разпознал колегата ... На стикера ми пише Фиа рум ариа
мина покрай мен / бях пешак / .. отделно и едно РК зелено пунто с голям стикер, но на другия форум пак там видях няколко дни по-рано (; ....
мина покрай мен / бях пешак / .. отделно и едно РК зелено пунто с голям стикер, но на другия форум пак там видях няколко дни по-рано (; ....
Другият път мЕтни нещо под ръка ... та белкем и аз те видя
Онзи ден - дефакто събота - колега с Мареа комби по пътя през Петрохан ... изпреварих го на малка Бързия, след като го освирках като на сватба ... Май колегата не разбра за кво иде реч, щото след завоя като тръгнах да го резна нещо се нацупи, ама ... ба ли го - дано се е усетил
Миналата седмица 3 или 4 пъти засичам едно сиво Браво в Ямбол с малък стикер вляво на задното стъкло. Но или съм пеша или не мога да го догоня за да го поздравя.
Вчера по обед на паркинга пред блок 16 в "Златен рог" в Ямбол беше паркирано едно браво У 03... или нещо такова ама го нямаше фотото да го щракна,а малко по късно на пътя към Стара Загора караше зад мен ,а после ме изпревари и беше сниман този колега :D
Прикачени файлове
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Вчера към 17.50ч. на сфетофара на бул."Никола Мушанов" и Добротич - Типо с големия стикер, предната броня беше бяла, номера не можах да видя. Дано колегата се познае.Малко след това в ОК освирках подобаващо Shefi
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар