Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    blondi_74 до сладкарница "Неделя" към 15:30,май беше и с нови джантета. :P
    възможно е, обикалях в района по това време , джантите са тези от аватара, слагам ги само с летните гуми, но не съм те видяла :D

Коментар

Бяло Стило - 5141 - днес, 11-00, дружба 1, пред "Тояга. Или по скоро пред Пица Бачи. Голям стикер на гърба
      Прикачени файлове

Коментар

стило

С бялото Стило пред Пица Бачи съм аз,понеже там работим и колата я паркирам пред входа.
        FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Вчера около 11.30 бе забелязан Дянко (от Габрово) да се излюпва от бърлогата си. Профуча край нашия блок, мернах го през прозореца.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Днес към 11.30 колега с Мултипла(такси) на авто мивката в Слатина срещу бензиностанция Омикс.Голям стикер на задното стъкло.
            FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

ekna написа:
              Днес към 11.30 колега с Мултипла(такси) на авто мивката в Слатина срещу бензиностанция Омикс.Голям стикер на задното стъкло.
              Бат Калин - kik73bgКолата му се зове "Аквариума".
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Онзи ден/нощ: Fiat Bravo с рег. № ЕН 4607 ВА спряно до пл."Журналист".
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Irka_fihi написа:
                  ekna написа:
                  Бат Калин - kik73bgКолата му се зове "Аквариума".
                  E, и аз го мернах днес, опитах се да го ослепя, но май беше с очила и се спаси. Ама то него да видиш е нещо напълно нормално! Много рядко пиша като го видя, ама понеже и вие си говорите за него, викам и аз да кажа.

Коментар

FIRE 8V написа:
                    Онзи ден/нощ: Fiat Bravo с рег. № ЕН 4607 ВА спряно до пл."Журналист".
                    Няма да ти отговори. Сега се сетих, че това е един познат, обаче не влиза във форума.
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Ето днес какво видях, има стикер на задното стъкло, часа и датата са изписани на снимката
                      Прикачени файлове

Коментар

Първо черно матово пунто СА2434 на Стамболийски и К. Величков към 18:00 След това на бул. Рожен при светофара на Илиянци черно браво ако не се лъжа СА3279 към 19:00 часа.

Коментар

Вчера привечер около 17:30, тъмно синя металик брава, номер ЕВ 0112 .. , в Овча Купел, по ул.Народно Хоро
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                            Вчера привечер около 17:30, тъмно синя металик брава, номер ЕВ 0112 .. , в Овча Купел, по ул.Народно Хоро
                            Само за протокола: сива е. Що не сигнализира бре, как така съм те пропуснал.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Пак сме се засекли с теб. Нямаше как да те викна, защото стоях на тротоара, и пуших цигара. Бях без колата. Видях стикера, чак като ме подмина. Вече те знам, кой, ще свиркам .
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

На 17.03 придвечер около 17:30 в една пряка около пазара в Красно село мернах много добре изрисувано синьо купе. на кого е?
                                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                                Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Working...
                                X