Преди малко от Телевизионната кула към Токуда, синьо New Bravo с номер СА 7121. Опитах се да позная накой колега, но се оказа вероятно каката на някой колега :D
Скоро (беше една събота) видях една великотърновска брава със стикер в ТУ-София. Кой ми е колега в университета?
Ами ако бравата е била синя съм бил аз. Макар, че събота няма кво да диря там 2507 ми е номера
Да, беше синя. Имаше голям стикер на задното стъкло. Нямам спомени кога точно те видях, но със сигурност беше някоя събота през последните 3-4 седмици, понеже аз само тези дни ходех до университета на изпити. Ти в ТУ ли учиш?
Да, бях там една събота преди няколко седмици. Сигурно съм аз. И да в ТУ уча
Преди малко от Телевизионната кула към Токуда, синьо New Bravo с номер СА 7121. Опитах се да позная накой колега, но се оказа вероятно каката на някой колега :D
от нашите етова е колата на Стефанов, явно е карала съпругата му
Бързо да си признава фиатаджията дето днес в едно кафе в бизнес парка е защитавал достойнството на италианскитевозила, поставено под съмнение най-вероятно от колега от Опел форума, съдейки по репликите за ръждивите коли.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Вчера към 17:30... Сиво пунто на околовръсното, посока червни връх.... Пунтака беше с турбо. Имаше нарадени часовници на колонката. Така се истреля по едон време, че карах зад него с 140 и пак не успях да го настигна. После бях до него на сфетофара застанах пред него за да ми види стикера, но никаква рекация. Накой знае ли кой е и дали е от нашия форум..
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
popara801 искам да ти напомня че изпреварването в градски условия е забранено особенно на сфетофари а това че изпреварваш от дясно е крайно ...аз спазвай правилата за движение по пътищата те догоних
Коментар