Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Черно браво на Цариградско около Окръжна със двата стикера. Свирнах ама никаква реакция.
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

Днес сутринта бавареца с уното излизаше от светофара на мола към 9 часа
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Скоро (беше една събота) видях една великотърновска брава със стикер в ТУ-София. Кой ми е колега в университета?

Коментар

Днес мернах killer4o с "Заводския ремус" Разсвири цял паркинг пред Техническия..
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Днес приятелката на колегата, Diablo от алфафорума със 145-цата по Сливница над Нептун я освиках (кат’ левскарин) и насвятках хубаво, ама започвайки още от кръстовището на лятно тракия. В отговор само получих въртене на китката до главата. Подминах я с 3 мах. Само ми се пречкат тез алфи.

Коментар

No_Name написа:
              Скоро (беше една събота) видях една великотърновска брава със стикер в ТУ-София. Кой ми е колега в университета?
              Ами ако бравата е била синя съм бил аз. Макар, че събота няма кво да диря там 2507 ми е номера
              Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Dandy написа:
                No_Name написа:
                Ами ако бравата е била синя съм бил аз. Макар, че събота няма кво да диря там 2507 ми е номера
                Да, беше синя. Имаше голям стикер на задното стъкло. Нямам спомени кога точно те видях, но със сигурност беше някоя събота през последните 3-4 седмици, понеже аз само тези дни ходех до университета на изпити. Ти в ТУ ли учиш?

Коментар

Светлосиньо Браво А22..КН с голям стикер, който почти не се вижда заради затъмненото стъкло, сутринта към 9 на Славянска, да си признава кой е
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Днес на околовръстното в София, преди стеснението преди Младост, видях синьо Браво със стикер горе в средата на задното стъкло и с регистрация А 02** **.parvo se izvinqvam za latinicata. Pri parva vazmojnost redaktiram, prosto sega pi6a ot telefona predi da sam zabravil. Dnes na okolovrastnoto v Sofia predi stesnenieto predi mladost vidqh sinio bravo s stiker gore v sredata na zadnoto staklo i s registraciq A 02*** **
                    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Ей ся ше падат обяснения - във вторник в 19.30 бе засечено сиво браво с големия стикер на задното стъкло, на кръстовището на СУ, движеше се посока Агенцията на младежта и спорта, но сви в първата пряка. За съжаление, стъклата на тролея бяха много мръсни, а май и номерът на колата също и не успях да го видя. Някой успя ли да се разпознае в тия сложни описания? Стикерът беше сложен в горната част на стъклото.
                      Това би трябвало да съм аз... във вторник съм на танци и отивах към салса+, а тя се намира точно в пътрвата пряка, пък и 7:30 съм винаги горе- долу том, така че 100% съм аз....Колата ми е светло синя, обаче е много мръсна и за това изглежда така. Имам чуството, че ще хвана хепатит, ако не я измия
                      Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Не знам дали е от форума вчера беше станала катастрофа на Цариградско Шосе с един фиат купе , нямало пострадали и се чудя дали е някой от форума , шофиора е виновен за щетите на мойта кола която беше паркирана в лукалната улица . Не видях номерата , беше само качена колата на камион , човека е от кв Левски В.

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                        http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

shikito написа:
                          Irka_fihi написа:
                          Ей ся ше падат обяснения - във вторник в 19.30 бе засечено сиво браво с големия стикер на задното стъкло, на кръстовището на СУ, движеше се посока Агенцията на младежта и спорта, но сви в първата пряка. За съжаление, стъклата на тролея бяха много мръсни, а май и номерът на колата също и не успях да го видя. Някой успя ли да се разпознае в тия сложни описания? Стикерът беше сложен в горната част на стъклото.
                          Това би трябвало да съм аз... във вторник съм на танци и отивах към салса+, а тя се намира точно в пътрвата пряка, пък и 7:30 съм винаги горе- долу том, така че 100% съм аз....Колата ми е светло синя, обаче е много мръсна и за това изглежда така. Имам чуството, че ще хвана хепатит, ако не я измия
                          A така...аз пък ходя на хорово пеене в Студентски дом всеки вторник и четвъртък, но онзи вторник по изключение бях с градския транспорт.Трябваше да ме видиш как се набрах на седалката като видях стикера! Ама колата ти верно е много мръсна.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Я да питам кой е с червено Гранде Пунто, последно петък следобед беше на паркинга до автомивката срещу Била на бул България и Тодор Каблешков. Има и стикер Пази Мотоциклетистите

Коментар

на 18.2 или 19.2 около 17:20 на светофара на Гешов точно пред клиниката по педиатрия. Сива мареа комби с големият стикер и допълнителни греди на тавана за багаж. подсвирнах но не знам дали ме познаха (не видях кой кара че се отразяваше небето с стъклата). бяха доста натъпкани колите една зад друга и не видях номера ПОЗДРАВИ
                              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                              182A4.000 IAW49F
                              LPG - Lovato EasyFast
                              ----------------------------
                              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Някой да си познава тъмно синьото браво?Близо до Западния парк.Другата "мръсница" е мойта
                                Прикачени файлове
                                Ползвайте мигачи!
                                Sometimes I feel like screaming

Коментар

Working...
                                X