Ами в момента цвета наистина ми е сив трябва да мина през автомивка и да го сменя А колата е там всяка вечер защото от няколко месеца живея в Толстой
Е видя ми се сиво понеже беше вечер Значи сме комшии - живея от другата страна на училището
Аз се преместих в този квартал миналата година - мисля че точно по време на Италфеста.Обикновено спирам от другата страна на блока - не от към магазина. А там има още едно браво със стикер
Вчера (петък) към 17.55 мернах колежка с Пунто СА 4028КК в района на стадион Васил Левски. Имаше малък елегантно залепен стикер в горната част на задния джам! :D
Вчера (петък) към 17.55 мернах колежка с Пунто СА 4028КК в района на стадион Васил Левски. Имаше малък елегантно залепен стикер в горната част на задния джам! :D
Това е съпругата на tehnoart
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Днес около 17.00ч. преди колелото на Панаира в Пловдив бе видяно светлосиньо Браво с номер РВ6677 с малкия стикер на задния прозорец. Та кой беше колегата?
Днес в квартал Левски-В София бе засечена колежка сьс синьо Пунто с номер 4227 ,точно при новостроящата се Била ,ако е някоя комшийка да си признае ,че да не се налага жена ми с Фиата да я засича
Към 12:30,светло черно типо,с старозагорска регистрация и големия стикер отзад,до аскента ? Да се издава кой е и що не идва на срещи ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар