Колегата със синята Брава с номер ВТ 2507 ВА беше засечен днес към 3,30 пред Авеню в Студентски. Колега ако имаш възможност идвай на срещите да се запознаем
В понеделник си ме засякъл най-вероятно Аз съм там редовно, познавам се с персонала и кисна там. Ами стига да ги виждам срещите и стига да не съм на работа, ще идвам. Ако някой се сети, нека да драска едно ЛС когато има сбирка, че не винаги виждам или влизам във всички теми Иначе ще се радвам да се видим и запознаем
На паркинга пред блок 507 в кв.Овча купел бе засечен този автомОбил. Ама онзи ден. А днес радарите го засякоха няколко пъти - към 11.45 минаваше покрай блок 405 и малко по-късно покрай бирария "Трафа". Веднага да казва кой е!
Прикачени файлове
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Снощи към 19:30 в Красно село Брава ВР0078 нещо червено беше, но какво точно не мога да определя. Престрои се малко нахално на светофара, но понеже след светофара щях да спирам и го пуснах
Аз карах колата на съпругата. Която ти махна и каза че си бил симпатичен. Az karah kolata na suprugata.Koiato ti mahna i kaza she si bil simpatichen.Izviniavam se za latinicata no ot telefona e taka
днес в студенски град беше засечено сиво браво 5963 или нещо от сорта видях стикера и номера едва едва но беше заклещен между две коли малко преди фантастико-то
днес в студенски град беше засечено сиво браво 5963 или нещо от сорта видях стикера и номера едва едва но беше заклещен между две коли малко преди фантастико-то
Коментар