Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    Колега с Брава, тъмно сива с големия стикер на задното стъкло, ТД100 номерът май е нещо ТХ ...... от скоро със счупена предна броня и изгоряла трета лампа от дясно на ляво на средния стоп да се познае, че се засичаме сигурно за 10-ти път вече
    Това предполагам е колегата kiselo TX 6803 TX Засякохме се скоро на околовръстното
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

03-събота ВТ 2250 ?? тъмно синьо браво ,на влизане във Велико Търново от към Бяла/бях зад теб и ти пресветнах с оражевия>
      TIPO Sedicivalvole

Коментар

@ABARTH-овИ що сега разбирам, че си от форума?Засичал съм ти Типото из града и много му се кефя, но все в движение и няма как да те спра...Виж в "срещи и мероприятия" кога се събираме и ела да се запознаем.Най-добре в събота на Крушаре заедно със сливенлии.А в събота си бил съвсем близо до Италфеста...

Коментар

Преди 3 мин. набарах едно Типо ... та как викаш ти е ника колега ?
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Към 23.00 на Червения ми присвирна един колега и аз му светнах .... мисля че бе6е колегата dyanskii
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

iceflame написа:
              Преди малко първо един колега с рег. У **** ** черна Брава с малкия стикер в дясно на задния прозорец зави посока зала Христо Ботев. Малко след това и колега с черно Браво с рег. ЕН 99 84 ВВ с големия стикер и малък червен спрял на The House. Кои са колегите?П.П: Колега bachev може и ти да си бил, Бравото май е същото 1.8 16v ли пише отстрани? АААААААА забравил съм да пиша къде съм го видял- Фантастико Студентски град
              С черното ЕН съм аз колега, можеш много често да видиш бравото пред кафето, обичам да ходя там.
              Bravo TD100

Коментар

Събота сутринта на автомагистрала хемус имаше доста солидна колона от италиански коли. Фиат алфа и ланча. Някой от тях имаха стикери но заради лошата пътна обстановка не успях да видя дали са членове на наши форум. Колоната беше доста дълга и карах известно време с тях но после се отцепих. Имало ли е колега от форума в колоната?
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Ichkin написа:
                  Аз бях! Ти беше доста по напред на светофарa и тръгнах да те гоня и като раздадох газ на Типо-то и едно Саксо се възбуди много сериозно.. после дърпа ръчни на военна болница!!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
                    Ichkin написа:
                    Аз бях! Ти беше доста по напред на светофарa и тръгнах да те гоня и като раздадох газ на Типо-то и едно Саксо се възбуди много сериозно.. после дърпа ръчни на военна болница!!
                    Аааа ... видях го аз саксото ... аз даже мислех, че сте заедно ... за тва го преебах на военна ... та минах 5 коли напред Там ядосах и тоя с бмв-то, ама вече си пристигнах ... ина4е както ги знам и светофарите надолу щеше да се сбереме доста ядосани
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

infirm написа:
                      Събота сутринта на автомагистрала хемус имаше доста солидна колона от италиански коли. Фиат алфа и ланча. Някой от тях имаха стикери но заради лошата пътна обстановка не успях да видя дали са членове на наши форум. Колоната беше доста дълга и карах известно време с тях но после се отцепих. Имало ли е колега от форума в колоната?
                      Всички

Коментар

В понеделник сутринтамалко преди 8.00ч. На ул."Народно хоро" на сфетофара - Браво с рег. ТХ 6813 НХ.Във вторник, тоест днес на същото място - зелена Брава с рег. ВР 2820. Колегата доста огледаше в сивия звяр, но не можах да видя стикер.Ако някой се познае да казва.

Коментар

Вчера се засякохме с един колга на сфетовара на ОМВ, до Първа инвестиционна...Колегата беше с бордо браво, като моето и ми маха....номерът му беше PK9274.
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                            Вчера се засякохме с един колга на сфетовара на ОМВ, до Първа инвестиционна...Колегата беше с бордо браво, като моето и ми маха....номерът му беше PK9274.
                            Близо си до номера. Това е КОЛЕГАТА . Засичали сме се и ние на Околовръстното веднъж. Едва ли бъркам човека, който си видял.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

А така... Кой с У ме задмина да на детелината на Дружба и замина на горе пред мен към Виница? Мигнахм светнах ма май не разбра...

Коментар

Днес около 14:00 видях една колежка с черна Брава и големия стикер на задния прозорец ( но не успях да видя номера ),на бул. Тодор Александров след тунела посока Люлин.
                                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Working...
                                X