Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

silversony написа:
    Пунтото на колегата "kluchar" на 5тте ... предполагам пред работата му , доколкото имам спомен (: пс: колега.. днес докато минавах от вма към 5тте видях как вдигаха коли спрели като теб... имай впредвид.. / може да е акция, може и да не е ..
    Не е по темата ама от такива паркирания не останаха тротоари в държавата ни.Всеки се катери както му дойде като си мисли ,че плочките ще издържат.Тротоарите са направени за пешеходците ,а не за автомобилите.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      silversony написа:
      Пунтото на колегата "kluchar" на 5тте ... предполагам пред работата му , доколкото имам спомен (: пс: колега.. днес докато минавах от вма към 5тте видях как вдигаха коли спрели като теб... имай впредвид.. / може да е акция, може и да не е ..
      Не е по темата ама от такива паркирания не останаха тротоари в държавата ни.Всеки се катери както му дойде като си мисли ,че плочките ще издържат.Тротоарите са направени за пешеходците ,а не за автомобилите.
      В София няма избор бате
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Зависи, някой път има избор - ходене повече пеша.Хем е полезно, хем не са ме вдигали/глобявали до сега.За някои цели, обаче, наистина е трудно да намериш къде да спреш извън нарушения в прилично отдалечена околност.Аз, като човек с по-широки разбирания, не обичам да спирам по тротоарите, ако преча на хората, както и не ми е обичам да ходя по такива тротоари, заети с коли.Ако съдим по снимките в absurdi.com, май най-големи шампиони в това отношение са във Варна, тук започнаха колчета да слагат и да се нормализира положението на отделни места.

Коментар

fuoco написа:
          Зависи, някой път има избор - ходене повече пеша.Хем е полезно, хем не са ме вдигали/глобявали до сега.За някои цели, обаче, наистина е трудно да намериш къде да спреш извън нарушения в прилично отдалечена околност.Аз, като човек с по-широки разбирания, не обичам да спирам по тротоарите, ако преча на хората, както и не ми е обичам да ходя по такива тротоари, заети с коли.Ако съдим по снимките в absurdi.com, май най-големи шампиони в това отношение са във Варна, тук започнаха колчета да слагат и да се нормализира положението на отделни места.
          Аз лично като ходя по центъра винаги спирам на синя зона и си плащам като поп... Иначе винаги си търся безплатни паркинги пред блоковете... Но немога да съдя и тези които спират по тротоарите понеже както казах няма избор, а виновните за това не правят нищо. Скоро гледах по новините, че има стотици недовършени паркинги, негодни за употреба, именно поради незаинтересуваността на управляващите.
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

durex_a написа:
            светло синьо браво на паркинга до хотел кристал с големия стике Р2162
            днес пак беше там а в понеделник бяха 2 но нему запомних номера на дръгото беше тъмно я да се издадът кои са

Коментар

Сутринта към 8:20 се разминах с тъмно синьо или черно браво с тъмни стъкла отзад по моста на Гара Искър. Бях с зелено рено лагуна аз отивах към гарата а бравото посока Бусманци. С малкия стикер беше по средата на задното стъкло, но номер не видях.

Коментар

Днес към 19ч на светофара, на телевизионната кула, беше видян колега с Брава с Ямболска регистрация, който не познавам и не идва по срещите У0795. Кой си ти??? :D

Коментар

Коментар

Sev написа:
                    значи в района на Бизнес парка сме силни :D аз сега съм от другата страна на околовръстното - в Резиденшъл Парк (София Парк)
                    Ха....та ние с теб сме колеги. До колкото разбирам, ти си в сградата на БРЕФ, така ли....Иначе и аз се представям със стикер в парка. Даже в момента пия кафе в Джимис и пиша от тук....

Коментар

не знам коя градата на БРЕФ :D аз съм в жилищния комплекс, който Линднер построиха срещу Бизнес Парк София
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Коцето засечен спрял в калта до спирката при УНСС...ИГГ пък пред новата пицария Айнщайн, бивш Фивър...
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

СТИЛО

Вчера към 16.30 от Подуяне посока Сточна настигнах едно Стило СА 6646...карах точно зад него.На Сточна се изнесе към Орландовци.Кой беше колегата?
                          FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Вчера на Билла в Сухата река задминах форумско браво с номер СА 3279МН ???
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

BEX---GT написа:
                              Коцето засечен спрял в калта до спирката при УНСС...ИГГ пък пред новата пицария Айнщайн, бивш Фивър...
                              М да в университета бях. Щом съм на лекции винаги колата се спира в калта около спитката пред УНСС.

Коментар

blagun написа:
                                Вчера на Билла в Сухата река задминах форумско браво с номер СА 3279МН ???
                                Здравей, колега това съм бил аз, но за съжаление не съм те видял . Иначе аз често минавам този път защото живея в Левски Г, а приятелката ми е в подуене такаче следващият път ме освиркай повече та да се осъзная :D
                                Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Working...
                                X