silversony написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:silversony написа:Пунтото на колегата "kluchar" на 5тте ... предполагам пред работата му , доколкото имам спомен (: пс: колега.. днес докато минавах от вма към 5тте видях как вдигаха коли спрели като теб... имай впредвид.. / може да е акция, може и да не е ..Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Зависи, някой път има избор - ходене повече пеша.Хем е полезно, хем не са ме вдигали/глобявали до сега.За някои цели, обаче, наистина е трудно да намериш къде да спреш извън нарушения в прилично отдалечена околност.Аз, като човек с по-широки разбирания, не обичам да спирам по тротоарите, ако преча на хората, както и не ми е обичам да ходя по такива тротоари, заети с коли.Ако съдим по снимките в absurdi.com, май най-големи шампиони в това отношение са във Варна, тук започнаха колчета да слагат и да се нормализира положението на отделни места.
Коментар
-
fuoco написа:Зависи, някой път има избор - ходене повече пеша.Хем е полезно, хем не са ме вдигали/глобявали до сега.За някои цели, обаче, наистина е трудно да намериш къде да спреш извън нарушения в прилично отдалечена околност.Аз, като човек с по-широки разбирания, не обичам да спирам по тротоарите, ако преча на хората, както и не ми е обичам да ходя по такива тротоари, заети с коли.Ако съдим по снимките в absurdi.com, май най-големи шампиони в това отношение са във Варна, тук започнаха колчета да слагат и да се нормализира положението на отделни места.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
deadairplane
-
Явор Митев
Sev написа:значи в района на Бизнес парка сме силни :D аз сега съм от другата страна на околовръстното - в Резиденшъл Парк (София Парк)
Коментар
-
blagun написа:Вчера на Билла в Сухата река задминах форумско браво с номер СА 3279МН ???Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар