Тука в Биснес парка София има двама колеги, през ден ги засичам. Единия паркира вътре някъде, виждал съм го няколко пъти на бариерата пред 9-та сграда. Другия паркира на улицата пред 8-ма сграда. И докато се наканя да пиша и забравям номерата. И двете коли са Браво с големия стикер. Единия май не беше със софийска регистрация. А се обадете кои сте
Бравото, което влиза вътре е мое A Бравото, което спира пред 8ма на улицата е Бравото фантом - всеки го е виждал, но никой не знае чие е За 2446 (или нещо такова) говориш нали?Иначе във и около БП могат да се видят още колите на deadairplane и lud_vaso Поздрави
Днес по обедно време, мисля че видях бесното Типо на колегата kosta, на паркинга на Фантастико Люлин
така е признавам, аз бях вътре малко на пазар ! П.П. можеше да се обадиш (ако знаеш как изглеждам)
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Колежка с бяла Брава СА 3498 преди малко Движехме се заедно по околовръстното до Младост Свирнах поздравихме се и те така Да си признае п.п. Малкия стикер долу в дясно на задния прозорец и няколко стикера на Италфеста на страничните
Няма ли да си признае колежката ? Или поне приятеля и :П
Тука в Биснес парка София има двама колеги, през ден ги засичам. Единия паркира вътре някъде, виждал съм го няколко пъти на бариерата пред 9-та сграда. Другия паркира на улицата пред 8-ма сграда. И докато се наканя да пиша и забравям номерата. И двете коли са Браво с големия стикер. Единия май не беше със софийска регистрация. А се обадете кои сте
Бравото, което влиза вътре е мое A Бравото, което спира пред 8ма на улицата е Бравото фантом - всеки го е виждал, но никой не знае чие е За 2446 (или нещо такова) говориш нали?Иначе във и около БП могат да се видят още колите на deadairplane и lud_vaso Поздрави
8881 ли си колега? Днес мина пред мен сутринта, аз се бях насочил към 9-та сграда и пресичах уличката пред нея.
Днес първо колегата killer_4o пред 4-ти блок с мръсна газ се изтреля от спящия полицай, а малко по-късно и колега с червно Браво с малкия стикер и номер СА 0486 ... кой беше втория колега?
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Пунтото на колегата "kluchar" на 5тте ... предполагам пред работата му , доколкото имам спомен (: пс: колега.. днес докато минавах от вма към 5тте видях как вдигаха коли спрели като теб... имай впредвид.. / може да е акция, може и да не е ..
Коментар