Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svilens написа:
    Тука в Биснес парка София има двама колеги, през ден ги засичам. Единия паркира вътре някъде, виждал съм го няколко пъти на бариерата пред 9-та сграда. Другия паркира на улицата пред 8-ма сграда. И докато се наканя да пиша и забравям номерата. И двете коли са Браво с големия стикер. Единия май не беше със софийска регистрация. А се обадете кои сте
    Бравото, което влиза вътре е мое A Бравото, което спира пред 8ма на улицата е Бравото фантом - всеки го е виждал, но никой не знае чие е За 2446 (или нещо такова) говориш нали?Иначе във и около БП могат да се видят още колите на deadairplane и lud_vaso Поздрави

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Днес по обедно време, мисля че видях бесното Типо на колегата kosta, на паркинга на Фантастико Люлин
      Ползвайте мигачи!
      Sometimes I feel like screaming

Коментар

EasternAlien написа:
        Днес по обедно време, мисля че видях бесното Типо на колегата kosta, на паркинга на Фантастико Люлин
        така е признавам, аз бях вътре малко на пазар ! П.П. можеше да се обадиш (ако знаеш как изглеждам)
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

bachev написа:
          Колежка с бяла Брава СА 3498 преди малко Движехме се заедно по околовръстното до Младост Свирнах поздравихме се и те така Да си признае п.п. Малкия стикер долу в дясно на задния прозорец и няколко стикера на Италфеста на страничните
          Няма ли да си признае колежката ? Или поне приятеля и :П
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

BolgAryan написа:
            svilens написа:
            Тука в Биснес парка София има двама колеги, през ден ги засичам. Единия паркира вътре някъде, виждал съм го няколко пъти на бариерата пред 9-та сграда. Другия паркира на улицата пред 8-ма сграда. И докато се наканя да пиша и забравям номерата. И двете коли са Браво с големия стикер. Единия май не беше със софийска регистрация. А се обадете кои сте
            Бравото, което влиза вътре е мое A Бравото, което спира пред 8ма на улицата е Бравото фантом - всеки го е виждал, но никой не знае чие е За 2446 (или нещо такова) говориш нали?Иначе във и около БП могат да се видят още колите на deadairplane и lud_vaso Поздрави
            8881 ли си колега? Днес мина пред мен сутринта, аз се бях насочил към 9-та сграда и пресичах уличката пред нея.
            Браво 1.6 16v 1996
            Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Днес първо колегата killer_4o пред 4-ти блок с мръсна газ се изтреля от спящия полицай, а малко по-късно и колега с червно Браво с малкия стикер и номер СА 0486 ... кой беше втория колега?
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Коментар

значи в района на Бизнес парка сме силни :D аз сега съм от другата страна на околовръстното - в Резиденшъл Парк (София Парк)
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

deadairplane написа:
                    svilens написа:
                    8881 ли си колега? Днес мина пред мен сутринта, аз се бях насочил към 9-та сграда и пресичах уличката пред нея.
                    Къде точно си в 9та зграда? Обади се някой път.
                    На 5-тия етаж
                    Браво 1.6 16v 1996
                    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Точно на петия етаж е и lud_vaso, а аз съм на 6тия Пусни си имената на лично да се намерим в комуникатора

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

reter-a много примерен шофер, сутринта ми направи път на пешеходната пътека като отивах към магазина Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Установихме, че сме доста народ в 9та сграда. Имаше мини-сбирка на форума на терасата на 5-я.
                          Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                          www.dolni.org

Коментар

lud_vaso написа:
                            Установихме, че сме доста народ в 9та сграда. Имаше мини-сбирка на форума на терсата на 5-я.
                            Някой път трябва и обяд да направим
                            Браво 1.6 16v 1996
                            Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

spark написа:
                              reter-a много примерен шофер, сутринта ми направи път на пешеходната пътека като отивах към магазина Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              хаха.. ти ли беше е
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Пунтото на колегата "kluchar" на 5тте ... предполагам пред работата му , доколкото имам спомен (: пс: колега.. днес докато минавах от вма към 5тте видях как вдигаха коли спрели като теб... имай впредвид.. / може да е акция, може и да не е ..
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X