Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iceflame написа:
    В събота на светофара на семинарията колега със сиво Пунто направи десен завой към Цариградско. Колата беше с големия стикер на задното стъкло и номер СА 8685.... та кой беше колегата?
    Ама то е колежка...

Коментар

Аз пък видях един колега с тъмно синьо браво,много добре изглеждащо на Александър Жендов срещу външно министерство.Доста добре го видях,чак и го усетих лекичко ме подпря отзад ама наистина лекичко,даже не слезнах да погледна,защото беше ясно че няма нищо.Та,ако чете това нещо колегата му се извинявам,понеже му бях отдясно,а пък там се прави обратен на ляво и така гадно го засякох,не чак да ме блъсне де,ама както и да е,по колите няма и драскотина

Коментар

Сутринта на кръстовището на бул. България и Ив. Ев. Гешов видях Мареа Уикенд с номер 6248 и голям стикер на задното стъкло да хвърчи нагоре към шел-а или кръстовището към красно село.. Аз бях на спирката на трамвая под прикритие (:

Коментар

Днес малко след 17.30ч. бат fihi е направил път на mixifixi на ул."Народно хоро" после е мигал и свирил, ама без резултат.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

хахаха.. толкоз изморен бях след работа,че не съм и забелязъл
            Bravo 1.6 16V

Коментар

damianoff написа:
              http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SF/22.11.2009/DSCN4558.JPG.html ето това Браво с рег. номер СА5550 беше паркирано на тротоара днес близо до пл. Македония (трамвайните спирки)Стикер май не видях, но си спомням от снимките, че колата и собственикът и са били на някоя от срещите.
              от нашите е :D Митко
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Преди малко към 9:00ч. засякох четириврато сиво Пунто 2, спряло в локалното на Околовръстен път до гуми център "Диана", беше с големия стикер ниско долу на задното стъкло Та кой беше?
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Колегата Kotseto днес беше паркирал образцово в тревата на парка срещу УНСС :D
                  Brava 103HP
                  ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Днес пред 4-ти блок на ТУ колега със тъмно синьо Браво с малкия стикер на левия страничен прозорец с номер СА 9824 НВ. Та кой е колегата?
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Вчера вечерта в Пловдив на светофара на стадион Ботев - сиво купе с големи черно/сиви джанти.Направихме старт с него, като не стана ясно кой отпред, кой отзад.Да пише ако е от форума - да замерим пак
                      <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                      Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Днес в 9.45 бе засечен 1115 на ул."Г.С Раковски" до градинката на Кристал.Засякъл те е бат fihi, но е бил "дегизиран" с бебешка количка!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Иииии пак за хората, които много се учат и ще станат учени:
                          MB 280 S W108 67' - pickUp
                          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Русе, на кръстовището на "Печатни платки", посока Чародейка - Дружба-3.Punto MK1, същия цвят на дрисък, като това на жена ми, с кристални стопове.Със стикер на задното стъкло, надписа.Колата е мъничка, ама и двамата вътре бяха катили, особено водача, стоеше като вълка от "Ну погоди" на волана.Номера е Р 5802 РВ.Свирнах му, реагира като нинджа и ми отговори за по-малко от секунда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                              Русе, на кръстовището на "Печатни платки", посока Чародейка - Дружба-3.Punto MK1, същия цвят на дрисък, като това на жена ми, с кристални стопове.Със стикер на задното стъкло, надписа.Колата е мъничка, ама и двамата вътре бяха катили, особено водача, стоеше като вълка от "Ну погоди" на волана.Номера е Р 5802 РВ.Свирнах му, реагира като нинджа и ми отговори за по-малко от секунда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                              колегата tedo_rs

Коментар

днес сутринта сребристо Пунто, в локалното на околовръстното (Драгалевци) до Дианаголям и малък стикер
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X