Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Към 14;00 часа ли да беше колегата "Joro" с темрата направи обратен завой на светофара зад стадион Черноморец.Ама беше 3 коли пред мен и не можах да го освиркам
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За последните 2 седмици 3 пъти поне виждам зелено Браво с големия стикер на паркинга на МГУ, да си признава кой е
      www.CarProfi-BG.com
      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Днес около 14:00 до "Хаджидрагановите къщи" на ул."Козлодуй" попаднах на това. Да си казва кой е
        Прикачени файлове
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

"wazmo" на предишната страница най - отгоре Светкос каза , че това е бившата му колица (:

Коментар

silversony написа:
            "wazmo" на предишната страница най - отгоре Светкос каза , че това е бившата му колица (:
            Да.... Наистина е така. Този път май никой няма да си признае кой е . А Бравото изглежда супер
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Днес колегата с бялото типо В 1408 на паркинга на ТУ
              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Kuku написа:
                Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :P
                Колежката и моя жена е толкова отнесена, че щеше да ме сгази докато се прибирах от магазина и после когато я попитах защо така се оказа, че не ме е видяла.Макар да твърди, че в "Сердика" имало паркирано "Гранде" през две коли от нейната.

Коментар

FiFo написа:
                  Днес между 12:00 и 13:00 на околовръстния път и симеоновско шосе, останах много приатно изненадан от веселия поздрав от сива Брава ЕВ 0112.. ще ме извините, че първоначално малко прохвърчах и не обърнах внимание.
                  Мдааа,ние бяхме,ние,семейство Фихи! Направи ми впечатление,че ти отне известно време да разбереш защо така усърдно и настоятелно свиркаме,махаме и ти се радваме... Бяхме тръгнали на село и решихме да минем по Околомръсното,за да избегнем задръстванията. Да,ама не!Ама мъжът ми какво набито око има...как го фиксира тоя малкия стикер... Колкото до веселия поздрав - ние винаги много се радваме като видим някъде форумски фиат и се държим малко като малоумни.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Тази сутрин в 9,10 на светофара до старата баня в Пловдив, много хубаво черно путно, РВ 4336 с малкия стикер
                    FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

reter-a сутринта пред магазина на хит-ко на бул. Ив. Вазов, Бравока в бокса ли ще влиза?
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Абе вчера сутринта се изплезих на един колега със Пунто 1-ца на Никола Вапцаров, ам гледам не е писал ... Я да си признава веднага, щото той първи ме освирка
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

wazmo написа:
                          Днес около 14:00 до "Хаджидрагановите къщи" на ул."Козлодуй" попаднах на това. Да си казва кой е
                          Старото ми Браво! Сега го кара една кака, която не влиза във форума.
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Днес към 13 часа в Дружба2 на сфетофара на параклиса тъмно синьо браво ВТ 6861 .. или не6то такова и малко по кусно колегат 1115 в Студентски град .Карах зад него но не даде сигнал да е видял пресветкането,после зави към ТУ и се разделихме. :P
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Ichkin написа:
                              Абе вчера сутринта се изплезих на един колега със Пунто 1-ца на Никола Вапцаров, ам гледам не е писал ... Я да си признава веднага, щото той първи ме освирка
                              Трябваше да те снимам,ама нямах време за реакция!
                              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Е не моеш да ме снимаш шото с МЛ-а отзад бяхме заедно ... го водех към Младост ... закриваше ме той
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X