Към 14;00 часа ли да беше колегата "Joro" с темрата направи обратен завой на светофара зад стадион Черноморец.Ама беше 3 коли пред мен и не можах да го освиркам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За последните 2 седмици 3 пъти поне виждам зелено Браво с големия стикер на паркинга на МГУ, да си признава кой еwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Kuku написа:Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :P
Коментар
-
FiFo написа:Днес между 12:00 и 13:00 на околовръстния път и симеоновско шосе, останах много приатно изненадан от веселия поздрав от сива Брава ЕВ 0112.. ще ме извините, че първоначално малко прохвърчах и не обърнах внимание."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Днес към 13 часа в Дружба2 на сфетофара на параклиса тъмно синьо браво ВТ 6861 .. или не6то такова и малко по кусно колегат 1115 в Студентски град .Карах зад него но не даде сигнал да е видял пресветкането,после зави към ТУ и се разделихме. :PMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар