Около 20ч. днес на светофара на УНСС колега със зелено Браво СА(мисля че имаше 36).Беше пред мен докато чаках на сшетофара,но видях големия стикер чак като зави едит: най-вероятно е бил колегата bachev но в тъмното под светофара да ми се е видяло светло зелено.
Вчера към 24:00 часа на опашката на коня видях едно бяло пунто с големия стикер и софииска регистрация СА 4462 ХВ. Направих и снимка, но няма как да я кача в момента защото съм на бачкане и не си нося кабела. Кой е колегата
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Преди около 5мин. на кръстовището на Шипченски и коперник бе засечено тъмно синя Мареа с големия стикер и номер С 6248 или нещо такова. Да се издава веднага кои е.
Вчера около 11:30 беше засечена Брава с номер СО7219 червена с малък стикер на заден ляв прозорец. Колата е видяна на светофара под ТУ-София, идвайки от Раковата и да завива надясно към ТУ-София.
Преди около 5мин. на кръстовището на Шипченски и коперник бе засечено тъмно синя Мареа с големия стикер и номер С 6248 или нещо такова. Да се издава веднага кои е.
толкова ли бързо съм карал, че ти се е видяла синя мареата?
толкова ли бързо съм карал, че ти се е видяла синя мареата?
По скоро я видях малко от далече и на този цвят я направих.
Кой е колегата, с дизеловото Стило с когото се захапахме на кръстовището на "Алати"?
Аз бях,признавам.Отдавна чакам да ме забележи някой. Твоето Браво е първото 1.6,което ми даде зор.Добре върви.Искам още един опит.Смених дебитомер и сега тръгна по-добре.
Кой е колегата, с дизеловото Стило с когото се захапахме на кръстовището на "Алати"?
Аз бях,признавам.Отдавна чакам да ме забележи някой. Твоето Браво е първото 1.6,което ми даде зор.Добре върви.Искам още един опит.Смених дебитомер и сега тръгна по-добре.
Около 20ч. днес на светофара на УНСС колега със зелено Браво СА(мисля че имаше 36).Беше пред мен докато чаках на сшетофара,но видях големия стикер чак като зави едит: най-вероятно е бил колегата bachev но в тъмното под светофара да ми се е видяло светло зелено.
Сигурно съм бил аз По същото време минавах от там прибирайки се от работа Не съм те видял или нямаш стикер 3695 ми е номера
Коментар