Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ShadowMaster-a да не крои планове за обир на общинска банка, все там се навърта купето
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Около 20ч. днес на светофара на УНСС колега със зелено Браво СА(мисля че имаше 36).Беше пред мен докато чаках на сшетофара,но видях големия стикер чак като зави едит: най-вероятно е бил колегата bachev но в тъмното под светофара да ми се е видяло светло зелено.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Колегата bachev беше засечен днес в 1:00 на светофара на УНСС. аз бях пеша на тротоара и тъкмо търгнах към теб и светофара те пусна
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Видях Little Bullet на правата до мола към 17:45 предполагам, че ме е чул
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Днес към 17 без 15 почти на светофара при Вишеградски (: колега с 2 малки стикера на Фиат Типо с номер СА 8307 .. (:

Коментар

Кой е колегата, с дизеловото Стило с когото се захапахме на кръстовището на "Алати"?
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Вчера към 24:00 часа на опашката на коня видях едно бяло пунто с големия стикер и софииска регистрация СА 4462 ХВ. Направих и снимка, но няма как да я кача в момента защото съм на бачкане и не си нося кабела. Кой е колегата
                Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Преди около 5мин. на кръстовището на Шипченски и коперник бе засечено тъмно синя Мареа с големия стикер и номер С 6248 или нещо такова. Да се издава веднага кои е.
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Вчера около 11:30 беше засечена Брава с номер СО7219 червена с малък стикер на заден ляв прозорец. Колата е видяна на светофара под ТУ-София, идвайки от Раковата и да завива надясно към ТУ-София.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Junkey написа:
                      Преди около 5мин. на кръстовището на Шипченски и коперник бе засечено тъмно синя Мареа с големия стикер и номер С 6248 или нещо такова. Да се издава веднага кои е.
                      толкова ли бързо съм карал, че ти се е видяла синя мареата?

Коментар

Мареа Комби с големият стикер отзад и номер СА7241Вчерта покрай обяд на улица Гео Милев посока ПЖИ идваща от към Слатинска

--------------------

Коментар

1115 написа:
                          Junkey написа:
                          толкова ли бързо съм карал, че ти се е видяла синя мареата?
                          По скоро я видях малко от далече и на този цвят я направих.
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Suppish написа:
                            Кой е колегата, с дизеловото Стило с когото се захапахме на кръстовището на "Алати"?
                            Аз бях,признавам.Отдавна чакам да ме забележи някой. Твоето Браво е първото 1.6,което ми даде зор.Добре върви.Искам още един опит.Смених дебитомер и сега тръгна по-добре.
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                              Suppish написа:
                              Аз бях,признавам.Отдавна чакам да ме забележи някой. Твоето Браво е първото 1.6,което ми даде зор.Добре върви.Искам още един опит.Смених дебитомер и сега тръгна по-добре.
                              Колата на Suppish не е май 1.6, а 1.8 GT
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

mitenceto89 написа:
                                Около 20ч. днес на светофара на УНСС колега със зелено Браво СА(мисля че имаше 36).Беше пред мен докато чаках на сшетофара,но видях големия стикер чак като зави едит: най-вероятно е бил колегата bachev но в тъмното под светофара да ми се е видяло светло зелено.
                                Сигурно съм бил аз По същото време минавах от там прибирайки се от работа Не съм те видял или нямаш стикер 3695 ми е номера
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X