онзи ден колегата със Мареа комби бе засечен на бул.Опълченска на паркинга на билата сива със затъмнени стъкла и голямия стикер рег. беше от сорта 7422 или някак разместени не помня но беше лаченка голяма глезла
Снощи към 22ч. на жълтите павета видях синьо Punto HGT с доста голям стикер на задното стъкло. Номерът май беше СА 4769. Бях пешеходец, нямаше как да го поздравя.
Преди малко срещу военна болница до училище ли е, детска градина ли е не знам ... С 80 61 НС ... или нещо подобно, предполагам, че съм го сбъркал Суньо пунто 1-ца с голям стикер отзад и ... нещо черно на предния капак, ама в огледалото не го мернах много добре само дето е 16 не е 61 :P .имах малко работа в района поздрави
онзи ден колегата със Мареа комби бе засечен на бул.Опълченска на паркинга на билата сива със затъмнени стъкла и голямия стикер рег. беше от сорта 7422 или някак разместени не помня но беше лаченка голяма глезла
Можеби съм бил аз. Вторник ходих до една рекламна агенция, и се отбих до Била.
Снощи към 22ч. на жълтите павета видях синьо Punto HGT с доста голям стикер на задното стъкло. Номерът май беше СА 4769. Бях пешеходец, нямаше как да го поздравя.
Току що се разминах с едно черно Старозагорско Браво с фарове от Мареа и ксенон на ул. Асен Разцветников в кв. Витоша... аз бях под прикритие в едно черно клио, карано от приятелката ми
Вчера около 11 на обяд мернах в паркинга на Била в Люлин бяла Брава. Имаше малки стикери на задното и на едно от задните странични стъкла. не видях номер че бях в магазина и ми беше трудно но мисля че колежка беше зад волана. :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Криминална хроника ли е имало? Майтап, Коста. Я дайте линк към тия новини, от сайта на БиТиВито, да го видим и ние?Днес следобед по Цариградското една Мареа прехвърча, с голям стикер, номерът му беше нещо такова "СА **** **" Кой беше ?
Оги, дай модификация (Уикенд или не) и цвят поне...няма да гадаем. А и спазвай правилата на форума ... Вече си докладван...
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар