Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Joro написа:
    Старозагорско браво в Поморие с малък стикер в долния десен ъгъл на задния джам. Да си признава кой е
    Митака е това, ми се струва!

Коментар

///// написа:
      Joro написа:
      Старозагорско браво в Поморие с малък стикер в долния десен ъгъл на задния джам. Да си признава кой е
      Митака е това, ми се струва!
      Живко Митака е.НЕ ти се струва.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

curko написа:
        Не съм много сигурен, но май преди около 30-на мин. г-жа Фихи пресече под носа ми на пазарчето на кв."Овча купел".Нещо се бях отвял и късно се загледах...ма па съм се излъскал и е грехота да не ми види стикерите.... аз кат не виждам, не съм невидим
        Ако е била със синя бебешка количка, баш тя ще е била. В петък около 14.30ч. на магистралата малко преди разклона за Пазарджик бе освиркана габровска Мареа с много странен цвят. Номера нямаше как да го видя защото бързахме и направо прелетяхме покрай нея.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

kik73bg написа:
          Преди малко на Сливница и Опълченска на светофара седеша червено браво СА 6563 или нещо такова с малък кръгъл стикер.
          Направо се чудя как си видял номера, да не говорим за цвета Не съм те видял/чул обаче
          Fiat Bravo 1.8 16V
          Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Joro написа:
            Аз съм аз стига сте предполагали.Хвана ме срам с тая мръсна кола и с дупка от зареждачка за гас на бронята.Днес я вкарах в релси и дупката запуших и колата се разпознава какъв цвят е!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

На обяд в 12 часа и 5 минути пред централния вход на the mall беше забелязано такси със големия стикер на задното стъкло, марка фиат мултипла с номер, съдържащ цифри 7,6,2 в някакъв ред, който не можах да запомня.Наскоро май колегата беше писал за някаква катастрофа с таксито, ако е същият, браво, че е стегнал фиата пак!

Коментар

Вчера колега със Стило такси с малкия стикер на 2 пъти в интервал от около 10 мин. до Уникредит в Студентски... малко след него и Радо (liverpool235) пак там на светофара, както и днес пред 4-ти блок на ТУ
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Някой ще се познае ли? ~София :D
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

iceflame написа:
                    Вчера колега със Стило такси с малкия стикер на 2 пъти в интервал от около 10 мин. до Уникредит в Студентски... малко след него и Радо (liverpool235) пак там на светофара, както и днес пред 4-ти блок на ТУ
                    Що не свиркаш,скачаш и махаш.. ?!Как не съм те видял...
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                      iceflame написа:
                      Що не свиркаш,скачаш и махаш.. ?!Как не съм те видял...
                      За кога точно става въпрос? Иначе при ТУ естествено бързах за лекция, а на светофара беше Ъпсурдно да ме видиш защото бях пред банката
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

В 17:30 пред Исул, първа кола най-отпред в уличката - сиво/сребристо Пунто с голям стикер, ДКН 7219 или нещо подобно. Дали не беше на колегата beast31?

Коментар

днес около 17 и 30 тъмен фиат купе със старозагорска регистрация в габрово на кръстовище до The Mall Gabrovo изрази нервна реакция да си признае кой е,аз бях с камиона на "Зора" и свирках яко
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Днес, около 16:30 синьо браво(а) с Хасковска регистрация, бул. Христо Ботев посока Централна Гара, с малък стикер отзад в долния ляв ъгъл :D Мигах мигах, ама.. нищо :D
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Онзиден във Владиславово бе засечен колегата със тъмносиво(или синьо) браво с големия стикер отзад, регистрацията беше В81**РС. Нямаше как да му привлека вниманието тъй като бях в градския транспорт :D

Коментар

Преди малко срещу военна болница до училище ли е, детска градина ли е не знам ... С 80 61 НС ... или нещо подобно, предполагам, че съм го сбъркал :D Суньо пунто 1-ца с голям стикер отзад и ... нещо черно на предния капак, ама в огледалото не го мернах много добре :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X