Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio e, ама ти го е казал iceflame, не аз.

Коментар

Днес към 18:30 на паркинга на Бургас плза(мола) бяло пунто мк1 с голям стикер на задния прозорец с регистрация А0308.. Паркираше пред мен и мислех да се запознаем с колегата ,ама като видях да излизат 3-4-ма от колата реших да не го задържам на паркинга.Колегата ако се разпознава да заповяда на срещите на Уеста.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nikolce написа:
        кв.Слатина в София, тази вечер. Да си признава кой е.
        Виноват :D Май пред нас са ме снимали. p.s. Не се вижда, но и шапката на кората е с логото на ФИАТ :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Във форума има ли черно Гранде Пунто Хасковско. Фаровете са афтърмаркет с лупа! Имам спомен за такова Пунто, но май беше варненско!?

Коментар

chaveto написа:
            Oколо 18:00 по К. Величков мисля, че се засякох с ключаря. Колегата беше с пунто на което имаше много надписи за ключарски услуги. Колегата да казва дали е бил той.
            Има едно подобно Пунто, в Редута го гледам паркирано редовно, но не е на Ключара. Неговото Пунто има няколко форумни стикера Така че, това което си видял ако е имало стикери е на Ключара
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Колега,Predatorsi къде се беше забързал днес по булевард България?

Коментар

Днес имах много интересна среща - засякох форумска Брава в квартала, но за щастие, успях да видя мацката вътре, която познавам по физиономия.Малко по-късно я "излових" с мъжа й и директно си я попитах. Така имах удоволствието да се запозная с колегата МОYA, с когото сем. fihi отдавна искаше да се запознае! :D
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Държа да отбележа, че удоволствието и приятната изненада бяха двустранни Лека вечер на всички
                  "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                    chaveto написа:
                    Oколо 18:00 по К. Величков мисля, че се засякох с ключаря. Колегата беше с пунто на което имаше много надписи за ключарски услуги. Колегата да казва дали е бил той.
                    Има едно подобно Пунто, в Редута го гледам паркирано редовно, но не е на Ключара. Неговото Пунто има няколко форумни стикера Така че, това което си видял ако е имало стикери е на Ключара
                    Имаше доста стикери на форума. Ние си разменихме по няколко думи, но понеже бях на трамвайната линия и светофара светна и..............

Коментар

Вчера сутринта към 8:20 по бул."В. Левски" карах след колежка с Пунто СА..73.. с малък стикер на задното стъкло. Не свирнах за да не я притеснявам. Сигурно не ме е видяла :D
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

към 1:30 2:00 на кръстовището на Гоце Делчев и Дойран видях предполагаем колега с жълто пунто нямаше стикер но се загледа в моя погледна ме и мен,изфуча наяколко пъти с турбото и тръгна с пилеж
                        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                        .

Коментар

Вчера около 18:10 по "Демокрация" посока центъра, тъмно Типо с големият стикер. Кой бя? :D
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Днес "засякох" колегата Yavor. Тръгна с мръсна газ от паркинг в центъра на Хасково Преди това пихме кайве де... Утре ще се оглеждам в Бургас. Ще ме познаете - със светло син старозагорски голф 5 ще съм

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Днес към 18:30 на паркинга на Бургас плза(мола) бяло пунто мк1 с голям стикер на задния прозорец с регистрация А0308.. Паркираше пред мен и мислех да се запознаем с колегата ,ама като видях да излизат 3-4-ма от колата реших да не го задържам на паркинга.Колегата ако се разпознава да заповяда на срещите на Уеста.
                              тъкмо навреме виждам :D :D ми аз един път съм идвал ама нямам възможност всяка неделя :D
                              Haters Gonna Hate

Коментар

Освирках Килърчо днес на светофара на УНСС, ама той не реагира :P
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X