dikanio e, ама ти го е казал iceflame, не аз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес към 18:30 на паркинга на Бургас плза(мола) бяло пунто мк1 с голям стикер на задния прозорец с регистрация А0308.. Паркираше пред мен и мислех да се запознаем с колегата ,ама като видях да излизат 3-4-ма от колата реших да не го задържам на паркинга.Колегата ако се разпознава да заповяда на срещите на Уеста.
Коментар
-
chaveto написа:Oколо 18:00 по К. Величков мисля, че се засякох с ключаря. Колегата беше с пунто на което имаше много надписи за ключарски услуги. Колегата да казва дали е бил той.Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
tarabas
-
Днес имах много интересна среща - засякох форумска Брава в квартала, но за щастие, успях да видя мацката вътре, която познавам по физиономия.Малко по-късно я "излових" с мъжа й и директно си я попитах. Така имах удоволствието да се запозная с колегата МОYA, с когото сем. fihi отдавна искаше да се запознае! :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
NIK_THE_FLASH написа:chaveto написа:Oколо 18:00 по К. Величков мисля, че се засякох с ключаря. Колегата беше с пунто на което имаше много надписи за ключарски услуги. Колегата да казва дали е бил той.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Днес към 18:30 на паркинга на Бургас плза(мола) бяло пунто мк1 с голям стикер на задния прозорец с регистрация А0308.. Паркираше пред мен и мислех да се запознаем с колегата ,ама като видях да излизат 3-4-ма от колата реших да не го задържам на паркинга.Колегата ако се разпознава да заповяда на срещите на Уеста.Haters Gonna Hate
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар