мн народ се събрахме от меден рудник бре :D ама мен все колегата spark ме засича
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера се качвам бавно и уморено към университета (търсих 10 мин. къде да паркирам) и по едно време гледам някаква кола. Фиксирах първо джантите преди да забележа въпросната кола - викам си "Брей т’ва ще е нещо дето бяга, тия джанти ми напомнят на..." и в следващият момент вдигам муцуната гледам Integrale-то. Викам интересно ама тая кола ми е още по-позната от някъде ! Оглеждам номера, викам "Ааааааа кой бил тукаааааАа", после видях и стикера от Итал феста, и на форума стикера, и вече бях сигурен кой е. Принципно заглеждам само FIAT относно форума ама хубу, че мернах джантоците. Та сега директно на въпроса - Някой безсмъртен вчера да се е мотал в Пловдив?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Мда..брадъра е бил. По-малкия ImmortalТой щъка насам натам - Ямбол - Сливен - Пловдив поне 2 пъти седмично.Даже се учудвам, че чак сега го фиксирахте
Иначе и аз идвам често натам, може и мен да ме засечете. Или с тоз дзвяр на снимките, или с Дедъра.Suppish, да не си и ти музикантин? Щото това е пред музикалната академия...
Коментар
-
Immortal написа:Мда..брадъра е бил. По-малкия ImmortalТой щъка насам натам - Ямбол - Сливен - Пловдив поне 2 пъти седмично.Даже се учудвам, че чак сега го фиксирахте
Иначе и аз идвам често натам, може и мен да ме засечете. Или с тоз дзвяр на снимките, или с Дедъра.Suppish, да не си и ти музикантин? Щото това е пред музикалната академия...
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Immortal написа:Мда..брадъра е бил. По-малкия ImmortalТой щъка насам натам - Ямбол - Сливен - Пловдив поне 2 пъти седмично.Даже се учудвам, че чак сега го фиксирахте
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
reter написа:Черно купе с големия стикер паркирано в славейков. Незнам кой е блока ама дето е Мистрала в негоИ блокът се нарича П-образният, да знаеш малкият
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:reter написа:Черно купе с големия стикер паркирано в славейков. Незнам кой е блока ама дето е Мистрала в негоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:la squadra azzurra написа:reter написа:Черно купе с големия стикер паркирано в славейков. Незнам кой е блока ама дето е Мистрала в негоИ аз предположик, че е неговото ама викам да питам
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар