Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мн народ се събрахме от меден рудник бре :D ама мен все колегата spark ме засича
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Вчера се качвам бавно и уморено към университета (търсих 10 мин. къде да паркирам) и по едно време гледам някаква кола. Фиксирах първо джантите преди да забележа въпросната кола - викам си "Брей т’ва ще е нещо дето бяга, тия джанти ми напомнят на..." и в следващият момент вдигам муцуната гледам Integrale-то. Викам интересно ама тая кола ми е още по-позната от някъде ! Оглеждам номера, викам "Ааааааа кой бил тукаааааАа", после видях и стикера от Итал феста, и на форума стикера, и вече бях сигурен кой е. Принципно заглеждам само FIAT относно форума ама хубу, че мернах джантоците. Та сега директно на въпроса - Някой безсмъртен вчера да се е мотал в Пловдив?
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
        .........
        Immortal , но да си признае сам
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Няма какво да си признава.Брат му е студент в Пловдив.Това е неговата Ланча. :D
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мда..брадъра е бил. По-малкия Immortal Той щъка насам натам - Ямбол - Сливен - Пловдив поне 2 пъти седмично.Даже се учудвам, че чак сега го фиксирахте Иначе и аз идвам често натам, може и мен да ме засечете. Или с тоз дзвяр на снимките, или с Дедъра.Suppish, да не си и ти музикантин? Щото това е пред музикалната академия...

Коментар

Днес, около 10.00 ч., бачо Симеон Господарят на сянката профуча с лъскавото си Купе пред магазина на Краси!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Immortal написа:
                Мда..брадъра е бил. По-малкия Immortal Той щъка насам натам - Ямбол - Сливен - Пловдив поне 2 пъти седмично.Даже се учудвам, че чак сега го фиксирахте Иначе и аз идвам често натам, може и мен да ме засечете. Или с тоз дзвяр на снимките, или с Дедъра.Suppish, да не си и ти музикантин? Щото това е пред музикалната академия...
                тази Ланча много радва, даже си я имам на компа
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

liverpool235 написа:
                  Преди малко мернах на паркинга на Технополиса до Враждебна черно Браво с Рег. СА 8354 КВ ,с малкото стикерче на задното стъкло.
                  Пфф сестра ми явно пак е взимала колата без разрешение. Сега я хванах в крачка
                  Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Черно купе с големия стикер паркирано в славейков. Незнам кой е блока ама дето е Мистрала в него

Коментар

Immortal написа:
                      Е точно там горе се намира и Биологическия факултет на Пловдивския Университет. Аз Еколог го раздавам.
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Кой беше колегата от Смолян с сребристото браво до болницата в Бургас :D Свирнах му мисля че ме забеляза
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

reter написа:
                          Черно купе с големия стикер паркирано в славейков. Незнам кой е блока ама дето е Мистрала в него
                          Сигур си видял Симеон, то друго Купе със стикер има ли в Бургазъ? И щото е облачно напоследък ти се е сторило черно И блокът се нарича П-образният, да знаеш малкият
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                            reter написа:
                            Сигур си видял Симеон, то друго Купе със стикер има ли в Бургазъ?
                            има, има - на Шадоу мастър-а
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              la squadra azzurra написа:
                              reter написа:
                              Сигур си видял Симеон, то друго Купе със стикер има ли в Бургазъ?
                              има, има - на Шадоу мастър-а
                              е то става дума за един и същ човек И аз предположик, че е неговото ама викам да питам

Коментар

На СимеончУ купето е тъмно-синьо
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X