Айде, на donnna-та направихме сефтето с новата Либра Одрин ли ,как се води тази улица, до Обредният дом на Вардар, днес, около 18.00 ч. Успях да ти свирна, даже
Днес до 12-ти учебен блок на ТУ зелено Браво с номер СО 0096 , а пред 4-ти колегата със сивото Пунто 2, мисля todorshalev
аз аз аз много добре си ме познал а от каде ми познаваш колата ????
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
И аз да се отчета: Днес (вече вчера) около 16:00 в Студентски град - уличката до КИА Моторс, паркирах зад долуизобразеното Пунто. Бях много доволна! Тесничко ми беше, ама успях :D Мисля че е на колегата FaceLess
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Fiat Grande Punto 1.4
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Айде, на donnna-та направихме сефтето с новата Либра Одрин ли ,как се води тази улица, до Обредният дом на Вардар, днес, около 18.00 ч. Успях да ти свирна, даже
видях те като сфирна и подмина... как пък ме позна в тъмното
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Днес до 12-ти учебен блок на ТУ зелено Браво с номер СО 0096 , а пред 4-ти колегата със сивото Пунто 2, мисля todorshalev
не за първи път те засичам около ТУ, пък и си си признавал какво караш
еми щом не е за първи път драсни една белешка да пием по кафе ил врътни една шаиба :D
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
не за първи път те засичам около ТУ, пък и си си признавал какво караш
В Техническия като се замисля,може да си врътнеме доволна срещичка на Broadway-a Има няма 7-8 коли форумски коли учиме там
е аиде де кво чакаме :D
видях те като сфирна и подмина... как пък ме позна в тъмното
Днес в Овча Купел при Земляне, посока красно село... чаках на светофара за на ляво и покрай мен мина сива Мареа 2.4 JTD. Не видях нито водача, нито номера, но на задното стъкло мернах лепенка фиат - нещо си...
Вчера Стило с тъмен цвят, с номер 8879 или 8897 около 20:30 премина по улица Слатинска в София, в посока автостанция Гео Милев.
Това е ново попълнение в форума и веднага му налепих стикерите,но още май не се е регистрирал.
Същото Стило отново мина до мен вчера около 18:00 часа, излизайки от пазарчето "Мания" в Слатина. Голям стикер и малък долу в ляво, и двата на задното стъкло.
Вчера Стило с тъмен цвят, с номер 8879 или 8897 около 20:30 премина по улица Слатинска в София, в посока автостанция Гео Милев.
Това е ново попълнение в форума и веднага му налепих стикерите,но още май не се е регистрирал.
Същото Стило отново мина до мен вчера около 18:00 часа, излизайки от пазарчето "Мания" в Слатина. Голям стикер и малък долу в ляво, и двата на задното стъкло.
аз съм тва , защо някои път и аз не разбера че има колеги около мен :D
Преди малко на Ботевградско си поговорихме с колега с Браво. Надявам се,че се е прибрал без аварии с тая прекъсваща кола..
Здравей, колега аз бях с въпросното браво което ми направи номер и почна да прекъсва, но след като се разделихме на светофара покарах още 10 - ина минути и прекъсването изчезна и си бачка нормално.... странно ама ще го видя утре.
Коментар