dvoinikat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Преди около 20-30 мин. на втория светофар на влизане в София(от магистрала Тракия) беше засечен колега със светло зелено Браво (или пък светло синйо) РА0559**.Поздрави колега.Мн, бързо се изстреля като светна зелено,а аз бях 4-5 коли след теб и не можах да сигнализирам.А може и преди това по магистралата да сме се поразминали
Коментар
-
pecata написа:Преди няколко часа на булевард Рожен,сфетофара преди надлез Надежда тъмно синйо Браво 1.6 16 клапана СА3279** с големия стикер на задния джам.Пибитна ми колегата,и аз му пибитнах.Кой беше? :DFiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
снощи в люлин до адидас магазина видях една брава с пловдивски номер с голям стикер даже я снимах ама сега не ми се качват и снимки номера е РВ4217ВН да си признава какво си купи аз поне си взех нови маратонкиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:снощи в люлин до адидас магазина видях една брава с пловдивски номер с голям стикер даже я снимах ама сега не ми се качват и снимки номера е РВ4217ВН да си признава какво си купи аз поне си взех нови маратонкиFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
ruNNer написа:atom написа:ruNNer написа:кой беше с тъмно-сиво Браво с големия стикер в района на 3-тата спирка в Меден Рудник ?Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар