Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dvoinikat написа:
    Днес на околовръстното Браво с рег. номер СА 1359 ВР, с големия стикер на задния прозорец - да си признава кой беше...
    Направо бях забравил на къде бях тръгнал, от това околовръстно околовръстно не става!!
    FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Преди малко мернах на паркинга на Технополиса до Враждебна черно Браво с Рег. СА 8354 КВ ,с малкото стикерче на задното стъкло.
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Inessita написа:
        Колегата Junkey днес сутринта беше видян малко след моста на Черковна
        Не съм Ви забелязал много се извинявам . Следващият път да свиркате.
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

durex_a написа:
          Inessita написа:
          Колегата Junkey днес сутринта беше видян малко след моста на Черковна
          а кой е с светло синьото браво с голям стикер на задното стъкло ?
          Колега, аз съм с малък стикер .
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Преди около 20-30 мин. на втория светофар на влизане в София(от магистрала Тракия) беше засечен колега със светло зелено Браво (или пък светло синйо) РА0559**.Поздрави колега.Мн, бързо се изстреля като светна зелено,а аз бях 4-5 коли след теб и не можах да сигнализирам.А може и преди това по магистралата да сме се поразминали

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

снощи близо до 48-ми блок в овча купел мернах колегата с таксито мултипла бибитнах като го подминах ама не беше в колата иначе беше паркирал на тротоара
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Преди няколко часа на булевард Рожен,сфетофара преди надлез Надежда тъмно синйо Браво 1.6 16 клапана СА3279** с големия стикер на задния джам.Пибитна ми колегата,и аз му пибитнах.Кой беше? :D
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                  Преди няколко часа на булевард Рожен,сфетофара преди надлез Надежда тъмно синйо Браво 1.6 16 клапана СА3279** с големия стикер на задния джам.Пибитна ми колегата,и аз му пибитнах.Кой беше? :D
                  Здравей, колега аз бях това :D .Само да те поправя че бравока е 1.8
                  Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

кой беше с тъмно-сиво Браво с големия стикер в района на 3-тата спирка в Меден Рудник ?
                    Brava 1.6 ELX

Коментар

снощи в люлин до адидас магазина видях една брава с пловдивски номер с голям стикер даже я снимах ама сега не ми се качват и снимки номера е РВ4217ВН да си признава какво си купи аз поне си взех нови маратонки
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ruNNer написа:
                        кой беше с тъмно-сиво Браво с големия стикер в района на 3-тата спирка в Меден Рудник ?
                        Аз съм бил ама колата е тъмно-синя
                        Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                        Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                        Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

kiselo написа:
                          снощи в люлин до адидас магазина видях една брава с пловдивски номер с голям стикер даже я снимах ама сега не ми се качват и снимки номера е РВ4217ВН да си признава какво си купи аз поне си взех нови маратонки
                          Колега моя е бравата, ама нищо не съм си купувал от Адидаса :D Просто работя в сградата
                          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

atom написа:
                            ruNNer написа:
                            Мислех си за тъмно-синьо а съм писал тъмно сиво Да не живееш в нашия район ? Аз съм един блок по-надолу оттам където спря.
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

Айде и колегата Н-ВЪЛКЪТ да го сефтосаме Днес, около 18.00, на светофара на Окръжна болница Бипнах, ама бях през една лента и минах бързичката, едва ли си ме фиксирал...
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ruNNer написа:
                                atom написа:
                                ruNNer написа:
                                Мислех си за тъмно-синьо а съм писал тъмно сиво Да не живееш в нашия район ? Аз съм един блок по-надолу оттам където спря.
                                Да в 443 съм
                                Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                                Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                                Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Working...
                                X