Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

todorshalev написа:
    сори за спама ама тая застава http://www.mobile.bg/11276792663309284 на някои от форума ли е има наш стикер
    Колата беше на колегата от Пловдив-staik.
    FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

:D Още веднъж поздрави за колегата с Марея комби ЕВ....., преди час си свирнахме на кръстовището набул."А. Гешов" и бул."К.Величков".

Коментар

днес към 18 без нещо в нащо село /Сарафово/ насфирих и насветках една мноо лачена Марея - сива комби с номер нещо като СА 4650... с пернишки стикерп.п. отвътре ме гледаха странно...п.п. 2 бързах да сменям гумите на Синята птица и не спрях...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

curko написа:
          :D Още веднъж поздрави за колегата с Марея комби ЕВ....., преди час си свирнахме на кръстовището набул."А. Гешов" и бул."К.Величков".
          Ние сме, ние смеееее! Така де, мъжа ми си видял!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Вчера към обяд освирих сиво пунто СА4707 ако не се лъжа. Някъде в кв. Левски се намирахме около една автомивка. Колегата се обърна и аз му вдигнах ръка за да разбере за какво свиря като на сватба

Коментар

Днес на паркинга на Баумакс Бургас зад мен беше паркирала много странна Брава - тъмно сива с бяла задница, рег.# А 8083 ВК и голям форумски стикер.Предполагам, че и колегата е видял моя стикер, защото като паркирах го нямаше, а като си тръгвах беше там.

Коментар

Immortal написа:
                Днес на паркинга на Баумакс Бургас зад мен беше паркирала много странна Брава - тъмно сива с бяла задница, рег.# А 8083 ВК и голям форумски стикер.Предполагам, че и колегата е видял моя стикер, защото като паркирах го нямаше, а като си тръгвах беше там.
                nai7 бре Дидо.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Нещо не мога да смогна да вляза и да успамя Вторник бях освиркан от колега със тъмно синьо или черно Браво с големия стикер на Мария Луиза, като колегата след това зави по Опълченска.И поздрави за колегата с бяло Браво от новите, с малък стикер долу в дясно на задното стъкло, и още един малък на задна-лява врата, който караше по половината път от Подуене до Сточна Гара зад мен, и така и не ми видя стикера Съвет за колегата с бялото Браво - по Сливница в тази посока най-лявата лента е правилната, не средната
                  Fiat Bravo 1.8 16V
                  Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Кой беше колегата с Бравото, с който се поздравихме днес в Красно село на Гоце Делчев и Дойран?

Коментар

Inessita написа:
                      Кой беше колегата с Бравото, с който се поздравихме днес в Красно село на Гоце Делчев и Дойран?
                      Аз бях!С потъналото си в кал Браво чак се чудя как си видяла стикера Или първо по мене се зазяпа и после видя стикера, ..... палавница :D

Коментар

Видях те, ти ли беше ? - част 3

На 29 Октомври видях Мареа комби или Маренго след село Дая ( Джюрджю - Букурещ ) с великотърновска регистрация в посока България .Не знам дали е от форума . Не святках защото не исках да шашкам водача.
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

На колега ли е тъмно синьото браво гт с регистрация СА 1602 ** (или нещо такова), което за пореден път виждам спряно до Халите; на Екзарх Йосиф, при минералната вода ? С бели калъфи на подглавниците с надпис ФИАТ ?
                          In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Абе колеги, днес вечерта към 22:00 се засякох с някой от Вас на кръстовището на чаталджа(Варна). Момчето беше с фиат пунто някакво светло бежаво ли какво беше, и нещо погледна към мен, ама аз нали не ви познавам така 1 по 1 .. ако този някой прочете, да каже ... и бтв .. още не съм се представил .. аз съм Тишо Поздрави
                            My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'

Коментар

Днес беше забелязано червено Браво с големия стикер и номер ЕН8837(или нещо подобно), да седвижи по Г. М. Димитров около 12:00. Да си признава.
                              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Immortal написа:
                                Аз бях,видях я колата и се чудих на кой ли може да е.Ама главата ми пушеше,със тая жена дето незнае какво иска.Повече с жена на магазин никога.Това ще вземем неееее не,това това е по хубаво,аа чакай чакай тука видях едно по хубаво.А шамари де.

Коментар

Working...
                                X