todorshalev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
днес към 18 без нещо в нащо село /Сарафово/ насфирих и насветках една мноо лачена Марея - сива комби с номер нещо като СА 4650... с пернишки стикерп.п. отвътре ме гледаха странно...п.п. 2 бързах да сменям гумите на Синята птица и не спрях...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Днес на паркинга на Баумакс Бургас зад мен беше паркирала много странна Брава - тъмно сива с бяла задница, рег.# А 8083 ВК и голям форумски стикер.Предполагам, че и колегата е видял моя стикер, защото като паркирах го нямаше, а като си тръгвах беше там."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Нещо не мога да смогна да вляза и да успамя Вторник бях освиркан от колега със тъмно синьо или черно Браво с големия стикер на Мария Луиза, като колегата след това зави по Опълченска.И поздрави за колегата с бяло Браво от новите, с малък стикер долу в дясно на задното стъкло, и още един малък на задна-лява врата, който караше по половината път от Подуене до Сточна Гара зад мен, и така и не ми видя стикера Съвет за колегата с бялото Браво - по Сливница в тази посока най-лявата лента е правилната, не среднатаFiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
Видях те, ти ли беше ? - част 3
На 29 Октомври видях Мареа комби или Маренго след село Дая ( Джюрджю - Букурещ ) с великотърновска регистрация в посока България .Не знам дали е от форума . Не святках защото не исках да шашкам водача.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Абе колеги, днес вечерта към 22:00 се засякох с някой от Вас на кръстовището на чаталджа(Варна). Момчето беше с фиат пунто някакво светло бежаво ли какво беше, и нещо погледна към мен, ама аз нали не ви познавам така 1 по 1 .. ако този някой прочете, да каже ... и бтв .. още не съм се представил .. аз съм Тишо ПоздравиMy Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'
Коментар
-
Immortal написа:Днес на паркинга на Баумакс Бургас зад мен беше паркирала много странна Брава - тъмно сива с бяла задница, рег.# А 8083 ВК и голям форумски стикер.Предполагам, че и колегата е видял моя стикер, защото като паркирах го нямаше, а като си тръгвах беше там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар