Brava с номер ЕН 0069 с големия стикер, днес към 17:00 до хотел Хемус, посока Сити Центъра.
Попаднал си на piftho.Аз пък освирих колега с Браво, с рег-я - Х ---- -- , на кръстовището на Шипченски пред завод Електроника. Свали две млади дами от колата, и ги остави на дъжда... Малък кръгъл стикер долу вдясно на задното стъкло.
Ужаж и безумие ......... не една ами цели 2 млади дами ........ да си признае кой е за да ида на уроци при него
Във Варна на светофара на общината и бившия публик да се разпознае колегата със сива Брава, със затъмнени задни стъкла и големия стикер на тях. Шофьора, май бе с гола глава и свалени предни стъкла с приятно усилена музика. Рег - В-5671**. Видях го в 12:25.Махнах му с ръка, но нямаше по какво да ме познае.
JTD RACER вчера ме беше запушил на паркинга на Баумакс... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Вчера следобяд беше засечен колега със сребриста Брава СА 1819 да минава пред 230-ти блок в люлин :D Колега да не сме комшии и да не се знаеме - излагация :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Вчера следобяд беше засечен колега със сребриста Брава СА 1819 да минава пред 230-ти блок в люлин :D Колега да не сме комшии и да не се знаеме - излагация :D
За този младеж с пиърсинга говорех и аз малко по нагоре, ама никакъв не се обади!Дали не е купил колата от някой съфорумец?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Черна Мареа комби с голям и малък стикер на задният прозорец беше засечена по околовръстното, малко преди детелината на ботевградско. Колегата говореше по тел. а аз го задминах доста бързо, затова не съм сигурен за цвета на Мареата и дали колегата разбра за какво свирят по него :D Аз бях със сива Либра.
Синьо Браво/брава с великотърновска регистрация на ГМ ДИМИТРОВ малко преди кръговото Бях със син голф, бивш фиатаджия и тъй като вече карам голф,за да поздравя колегата се натресох в задницата на бмв-то пред мен поздрави колега
9: 30 сутринта м/у 10 блко на ТУ и 1 студенски блокзелено браво с Рег. СО 0096 ХА със голям стикер на черен фон (заден джам) :D ето и доказателството
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Вчера към 21.00/ч. на бул. България освирках черно браво с големия стикер, ама колегата май не разбра!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Синьо Браво/брава с великотърновска регистрация на ГМ ДИМИТРОВ малко преди кръговото Бях със син голф, бивш фиатаджия и тъй като вече карам голф,за да поздравя колегата се натресох в задницата на бмв-то пред мен поздрави колега
Да, видях те, че ми махна и в тоя момент чух и видях удара По-скоро поздрави БМВ-то Май нищо ви нямаше и на двамата, или поне на бавареца не видях нещо да му стана. След това се усетих, че може би си форумджия
Коментар