С колегата кисело (мисля) карахме заедно от ХИТ-а до Арена Младост тая вечер.
днес изхващах двама в Пазарджик един беше спрял срещу полицията и предната му гума беше...резервна...другия с едно бяло браво пак близо до полицията между двете кръгови даже го освирках ама не ме видя...@svilens - да аз бях
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес 17ч на околовръстен път Враца,на паркинга на ресторант "Лозница",където се провеждат сбирките на Фиат,Алфа,Ланча феновате във Враца и региона беше засечена колежка с форумно Стило/малък стикер на клуба/ с номер Х8715ВК.Беше радостно изненадана от нашето присъствие и обеща следващият път да остане и да ни гостува на сбирката пп.Така и не разбрахме името/ника и,но имаше и стикер на Италфест 2010!
Mihaela Savcheva
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
днес близо до 18 блок в студенски град бе засечена тази брава
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Колежката maiska засечена на същото място, по същото време. И една енигма - Брава с големия стикер на кръстовището на "Хр. Ботев" и "Т. Александров" , малко след 18.30ч. Рег. номер СА 1819 АТ. Младежът май не разбра защо бяха свирките , маханията и соченето с пръст на нашият стикер на стъклото.П.П. Колега, готин пиърсинг.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Около 18:00 на Цариградско о свирих черно Пунто. Колегата се обърна и ме видя, но понеже бързах не се застоях до него ами направо го задминах. Все пак времето беше достатъчно колегата да ме огледа.
Brava с номер ЕН 0069 с големия стикер, днес към 17:00 до хотел Хемус, посока Сити Центъра.
Попаднал си на piftho.Аз пък освирих колега с Браво, с рег-я - Х ---- -- , на кръстовището на Шипченски пред завод Електроника. Свали две млади дами от колата, и ги остави на дъжда... Малък кръгъл стикер долу вдясно на задното стъкло.
Коментар