Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Този колега вчера на Костенски водопад
    Прикачени файлове
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

А малко след него този колега демонстрира зигзагообразно изпреварване по Цариградско.
      Прикачени файлове
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

С runner май се разминахме към 15 малко по-нагоре от кметството в меден рудник, мернах задния спойлер на бравата, така че няма кой друг да е
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
          С runner май се разминахме към 15 малко по-нагоре от кметството в меден рудник, мернах задния спойлер на бравата, така че няма кой друг да е
          Явно минавате под моята кооперация. Боядисана е в синьо и бяло на кръстовището по новото околовръстно след кметството посока битака. Под мен е ПИБ, еврофутбол, авторай и гумите за втора употреба. Свиркайте и се оглеждайте за паркирана сива Брава. :D Често кисна на терасата и броя ФИАТ-ите минаващи под нас. Броил съм и вас сигурно. :D
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

kik73bg написа:
            А малко след него този колега демонстрира зигзагообразно изпреварване по Цариградско.
            И в бус лентата... направо пращай снимката в КАТ! Жалко че не се вижда номера. Келеметата с фиатки се увеличават...
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Вчера колегата kiselo в Пазарджик на кафето на магазин "Явор"[/b]
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                тоя па...кога свари ме изхваща що не викна да пием по бира...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес около 16:10 на паркинга на МОЛ Пловдив беше паркирал този колега. Да си признава кой е. Беше с малък стикер на задното стъкло.
                  Прикачени файлове

Коментар

kiselo написа:
                    iceflame написа:
                    тоя па...кога свари ме изхваща що не викна да пием по бира...
                    Щото бързах да си купя печка и след това да си сложа зимните гуми
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

naskobg написа:
                      Днес около 16:10 на паркинга на МОЛ Пловдив беше паркирал този колега. Да си признава кой е. Беше с малък стикер на задното стъкло.
                      Това е Вальо ама няма да си признае че не влиза много често
                      Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                      Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

miro2177 написа:
                        fihi написа:
                        miro2177 в 10.15ч. На Симеоновско на светофара.
                        Факт :D признавам а защо не чух клаксон, не видях махане :D
                        Бях се маскирал с един бус и не карах аз. Ако аз бях зад волана щеше да бъдеш освиркан порядъчно - вервай ми.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

ntodorov написа:
                          spark написа:
                          Явно минавате под моята кооперация. Боядисана е в синьо и бяло на кръстовището по новото околовръстно след кметството посока битака. Под мен е ПИБ, еврофутбол, авторай и гумите за втора употреба. Свиркайте и се оглеждайте за паркирана сива Брава. :D Често кисна на терасата и броя ФИАТ-ите минаващи под нас. Броил съм и вас сигурно. :D
                          Епа аз живея в 443 блок. Едно тъмно синьо браво. Пътия ми е все от там
                          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                          Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                          Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

черно Пунто МК2 Спортинг паркирано до сватбения дом в Събота на обяд в ПловдивКолегата който се е женил да си признава ?!
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

AdViSoRa написа:
                              svilens написа:
                              Червено Пунто 2 врати МК2 снощи към 12 часа по Цариградско посока Дружба - с големия и малкия стикер отзад. Номера не го помня - беше С 32ХХ ХХ...
                              Това съм аз.Днес на паркинга на Кауфланд Дружба Bravo с големия стикер. ВТХХХХ не запомних.
                              В Дружба освен мен имаше и още две-три бравота поне с ВТ отпред, ако е светло сиво, може би съм бил аз.

Коментар

fuoco написа:
                                AdViSoRa написа:
                                svilens написа:
                                Червено Пунто 2 врати МК2 снощи към 12 часа по Цариградско посока Дружба - с големия и малкия стикер отзад. Номера не го помня - беше С 32ХХ ХХ...
                                Това съм аз.Днес на паркинга на Кауфланд Дружба Bravo с големия стикер. ВТХХХХ не запомних.
                                В Дружба освен мен имаше и още две-три бравота поне с ВТ отпред, ако е светло сиво, може би съм бил аз.
                                Точно
                                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                                ...and justice for all

Коментар

Working...
                                X