Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

xaerial написа:
    аз минавах по Лидице около 18:00, но пък не ми е сребристо Стилото, ами е сивкаво с лек зеленикав оттенък
    Може аз го мернах много лекичко само стикера видях и модела понеже работя малко под земята и пред мен има паркирани коли. :P
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

хмм, малко под земята ... имах работа в офиса на Sky Computers - да не работиш там случайно?

Коментар

xaerial написа:
        хмм, малко под земята ... имах работа в офиса на Sky Computers - да не работиш там случайно?
        Мда там работя . Един дългокос .
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Днес е много ползотворен ден за наблюдателните пешеходци като мен :P До 4-ти блок на ТУ сребристо Пунто 2 с номер СА 58 41, след това до Витоша-та тъмно синьо Браво СА 98 24, а след това и Kiler_4o излетя към Студентски...Кои са колегите и защо не идват на срещите в Студентски град?
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

a

bbb
            уно 1300д

Коментар

бяло пунто С7035 ** прес ВТУ. мяркам го доста често. миналата седмица мина и едно ТIPO с големия стикер но не запомних номера.Да си признават кои са
              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

loki написа:
                Мареа такси около кооперативният пазар със големият стикер на задното стъкло.
                а пък тебе колко често та засичаммм :D:D иначе тоя колега май не влиза тука

Коментар

Днес към 18 и 30 освирках един колега на кръгоговото на 4-ти километър - Браво с големия стикер. Сега преди малко карах от Цум до Орлов Мост с един колега - синьо Пунто МК1 с големия стикер - пред него, до него зад него - не ме отрази и викам няма да свиркам
                  Браво 1.6 16v 1996
                  Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

В Неделя сиво пловдивско Стило в подземният паркинг на мола на Сердика:Вчера до техническия червено Браво с малкия стикер с номер СА0486..
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

miro2177 в 10.15ч. На Симеоновско на светофара.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

kiselo написа:
                        Ето този колега днеска го изхващах на Ждрелото на река Ерма тъкмо слизах надолу и обяснявах на мадамата, че очите ми изтичат по тея стилота и гледам охоооо форумска лепенка Цък...Цък две снимки аз бях на една кола разтояние спрял незнам дали е видял Фуфу че беше бая мръсен ама все пак с големите джантета се забелязва
                        Колегата всъщност е колежка Човек да не отиде на разходка някъде и веднага е заснет :D Иначе със сигурност съм забелязала Фичето, ако е било с големи джанти
                        Fiat Freemont 2.0 140 h.p. 2012
                        Fiat Stilo 1.6 16V 103 h.p. '02

Коментар

Днес към 18:30 кръстовището на Орион (Сливница) синьо пунто МК1 с колемия стикер. Колегата беше застанал зад автобуса и чакаше за завой към лабиринта. Подсвирнах лекичко но маи без резултат
                          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast
                          ----------------------------
                          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

fihi написа:
                            miro2177 в 10.15ч. На Симеоновско на светофара.
                            Факт :D признавам а защо не чух клаксон, не видях махане :D
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Днес на Цариградско, преди светофата на Орлов мост, помелено ново браво. Беше нацепил една малка джипка отзад и беше се разбил в мантинелата извън пътя вдясно

Коментар

Айде малко фото и от мен ,че отдавна не съм се отчитал :D Тази кола засечена на път за Банкя шофирана от една девойка и детенце на задната седалка
                                Прикачени файлове
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X