Червено Пунто 2 врати МК2 снощи към 12 часа по Цариградско посока Дружба - с големия и малкия стикер отзад. Номера не го помня - беше С 32ХХ ХХ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
svilens написа:Червено Пунто 2 врати МК2 снощи към 12 часа по Цариградско посока Дружба - с големия и малкия стикер отзад. Номера не го помня - беше С 32ХХ ХХ...FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Днес около 18:00ч. по Лиляна Димитрова бяло типо с номер PB9273 малък стикер на задното стъкло.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Днес някой е видял мен пред нас, защото имах флайер на форума защипан с чистачките. Не знам как не е видял, че имам малък стикер отстрани и голям на задното стъкло, тоест нямам нужда от агитация - отдавна съм в сектата :Dp.s. Само да уточня, че става въпрос за Слатина, колата беше паркирана пред детска градина "Шарено петле" :D
Коментар
-
Вчера на Столетов,около 18:30-19:00 до малкия аскент видях DragonHeart,а днес около 15:00 колегите popara801 и V.Vencislavov ме разпознаха докато пресичах.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Днес засечени двама клеги, единият със сребристо Стило по Лидицие около 18.00ч. със малък стикер на страничния прозорец (номере не го видях), а другият със сребриста Marea Weekend с номер С 9324 или нещо подобно на кръстовището на Черковна и Владимир Вазов бях се маскирал зад него с един зелен Хюндай пресветнах му, но нямаще отговор . Да си признават и двамата колеги .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Princo написа:Вчера на Столетов,около 18:30-19:00 до малкия аскент видях DragonHeart,а днес около 15:00 колегите popara801 и V.Vencislavov ме разпознаха докато пресичах.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар