Днес сутринта видях kosta по Сливница, беше бая пред мен, заподозрях го, но сега сверих номера!!!Типото има уникална стойка, много ме израдва Поздрави!!! :D
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Днес на завоя от "Черни връх" за "Димо Хаджикоцев" ме подмина черно браво ЕН 9984 .. с големия стикер, така беше лъсната колата, че едвам различих стикера от отражението в стъклото после го видях паркирано на полщада "Хелзинки"...аз бях пеша
Мерси за комплимента колега, офиса ми се намира точно на пл. Хелзинки и колата може почти всеки ден да се види паркирана в района.
Днес сутринта видях kosta по Сливница, беше бая пред мен, заподозрях го, но сега сверих номера!!!Типото има уникална стойка, много ме израдва Поздрави!!! :D
така е хвана ме! Благодаря за комплиментите за колицата и аз много си я харесвам, но от 3 часа вече е с зимни гуми (14" с железни джанти) и загуби малко от стойката си, но сигурноста ми е по-важна !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
тази вечер в Х.Димитър освирках яко една либра 2.4 ЖТД и после малко нагло го изпреварих за да ме види и той да си признае кой е освен него наскоро фиксирах едно варненско купе с готини джантета даже и го снимах беше близо до балкан стар
Прикачени файлове
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес претърпях леко ПТП.. една мацка ме удари отзадИ докато чакахме за протоколи покрай нас мина Фиат Браво с номер СА6389 с големият стикер на задния прозорецКъм 16:30 след светофара на УНСС посока НСА
Опаа,видях,че има фиат там даже се загледах за стикер(да спрам да помагам нещо),ама не видях и не спрях.Извиявай!Пък как си ме видял в тоя ммент.Евала ти май си първия дето ме вижда.Искрено ти пожелавам да ти изплатят ПОНЕ целия ремонт.
колеги сив металик брава в карлово или сопот има ли. днес кара зад мен и ми присветна като подминахме патрул на кат точно на поделението в карлово. не видях после къде сви.
Бяла мареа в троян днес към 16:00-30 .Единственото което забелязах е че е с ксенон ! Голям Стикер!
Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар