Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес към 9 сутринта засечен ekna в Дружба 2 до 252ри блок. Не се обадих защото доста бързах, а и бях подминал и го видях как се подава в огледалото....
    Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Cepheus написа:
      пред хотел елбрус в петък късния следобед но не си спомням модела на фиат-а
      аз аз 5 дена вися там колата и аз с нея непрекъснато се оглеждах за съфорумци из Велинград ама никой не мернах.
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

вчера към 19:00 по магистрала Хемус на последния тунел посока София тъмно винено браво ЕН 8837 ВВ (не съм много сигурен за буквите обаче), първия път като мина покрай мен дори не ме видя със стикерите та се наложи да нарушавам скороста в тунела да го догоня и да му свирна
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

:P

Ewing написа:
          Cepheus написа:
          аз аз 5 дена вися там колата и аз с нея непрекъснато се оглеждах за съфорумци из Велинград ама никой не мернах.
          Е аз дойдох в петък в хотела ама си оставих колата на долния паркинг и докато си оставя нещата в стаята ти духна и се не върна
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Re: :P

Cepheus написа:
            Ewing написа:
            Cepheus написа:
            Е аз дойдох в петък в хотела ама си оставих колата на долния паркинг и докато си оставя нещата в стаята ти духна и се не върна
            еее чак пък да не сам се варнал аз си трагнах от там на 24ти чак и колата беше всякя вечер паркирана на предния паркинг, само че няколко от вечерите не беше точно до входа ами 5-6 коли по вляво. разминали сме се за малко.....сега като се замисля мярках неколко пъти едно пунто синьо спортинг но не помня да съм мяркал стикери...
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Re: :P

Ewing написа:
              Cepheus написа:
              Ewing написа:
              Cepheus написа:
              еее чак пък да не сам се варнал аз си трагнах от там на 24ти чак и колата беше всякя вечер паркирана на предния паркинг, само че няколко от вечерите не беше точно до входа ами 5-6 коли по вляво. разминали сме се за малко.....сега като се замисля мярках неколко пъти едно пунто синьо спортинг но не помня да съм мяркал стикери...
              не съм изкарвал колата из града много много само 1 път когато ходихме до клептуза,стикерите са си отзад голям и малък както му е реда
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

ivanstoilov написа:
                Днес към 9 сутринта засечен ekna в Дружба 2 до 252ри блок. Не се обадих защото доста бързах, а и бях подминал и го видях как се подава в огледалото....
                Колега с фиестата ли беше пак или с пунтото,несъм те видял.
                FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Вчера мернах големия стикер на една синя великотърновска Брава, по пътя към яз. Бели Искър.
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                    Вчера мернах големия стикер на една синя великотърновска Брава, по пътя към яз. Бели Искър.
                    Аз бях. Ти къде и с какво беше ?
                    Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Едно синьо Bravo в Дружба веднага като се спушнеш от детелината. Беше паркирано на тротоара и с големия стикер.
                      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                      ...and justice for all

Коментар

Dandy написа:
                        Бяхме на разходка по екопътеката, пеша
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Вчера около 19:30 часа засечен колегата НаскоБГ на бул.Дунав в Пловдив с немската машина!
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ewing написа:
                            вчера към 19:00 по магистрала Хемус на последния тунел посока София тъмно винено браво ЕН 8837 ВВ (не съм много сигурен за буквите обаче), първия път като мина покрай мен дори не ме видя със стикерите та се наложи да нарушавам скороста в тунела да го догоня и да му свирна
                            Аз бях колега До като схвана, че си от форума малко се шашнак защо ми свириш :D, но като видях как сте се ухилили в колата ми стана ясно
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

simeon3000 написа:
                              Dandy написа:
                              Бяхме на разходка по екопътеката, пеша
                              И аз имах намерение да я обикалям, ама седнах на маса
                              Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Geraka написа:
                                Ewing написа:
                                Аз бях колега До като схвана, че си от форума малко се шашнак защо ми свириш :D, но като видях как сте се ухилили в колата ми стана ясно
                                ахам ще трябва и аз от големите стикери да сложа...тия явно не се забелязват много много :P :P :P
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
                                X