Днес към 9 сутринта засечен ekna в Дружба 2 до 252ри блок. Не се обадих защото доста бързах, а и бях подминал и го видях как се подава в огледалото....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Cepheus написа:пред хотел елбрус в петък късния следобед но не си спомням модела на фиат-аФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
вчера към 19:00 по магистрала Хемус на последния тунел посока София тъмно винено браво ЕН 8837 ВВ (не съм много сигурен за буквите обаче), първия път като мина покрай мен дори не ме видя със стикерите та се наложи да нарушавам скороста в тунела да го догоня и да му свирнаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
:P
Ewing написа:Cepheus написа:пред хотел елбрус в петък късния следобед но не си спомням модела на фиат-аFiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
Re: :P
Cepheus написа:Ewing написа:Cepheus написа:пред хотел елбрус в петък късния следобед но не си спомням модела на фиат-аФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Re: :P
Ewing написа:Cepheus написа:Ewing написа:Cepheus написа:пред хотел елбрус в петък късния следобед но не си спомням модела на фиат-аFiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
Ewing написа:вчера към 19:00 по магистрала Хемус на последния тунел посока София тъмно винено браво ЕН 8837 ВВ (не съм много сигурен за буквите обаче), първия път като мина покрай мен дори не ме видя със стикерите та се наложи да нарушавам скороста в тунела да го догоня и да му свирнаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Ewing написа:вчера към 19:00 по магистрала Хемус на последния тунел посока София тъмно винено браво ЕН 8837 ВВ (не съм много сигурен за буквите обаче), първия път като мина покрай мен дори не ме видя със стикерите та се наложи да нарушавам скороста в тунела да го догоня и да му свирнаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар