ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво стана с БТК?
Collapse
X
-
peho написа:ele написа:Всеки ден по няколко пъти на ден, както споменах - това ми е работата. Аз не се опитвам да налагам мнение, както ти го правиш.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:peho написа:ele написа:Всеки ден по няколко пъти на ден, както споменах - това ми е работата. Аз не се опитвам да налагам мнение, както ти го правиш.
Коментар
-
Чета, чета, чета и се чудя как може да има толкова злобни хора - все едно, че те не грешат никога.Понеже виждам, че темата съвсем зацикли ще ви осветля, че една трета от банките ползват ADSL за основна и резервирана свързаност. Останалите ползват професионална услуга IP VPN.Мислите ли, че ако ADSL-a беше толкова кьопав щеше да се ползва от точно тези институции? Дали са толкова тъпи или пък бедни?Някой хора тук се оливат в плюенето си и аз направо съм учуден от поведение им - мислех ги за доста по-интелигентни и толерантни.
Коментар
-
doofiat написа:Чета, чета, чета и се чудя как може да има толкова злобни хора - все едно, че те не грешат никога.Понеже виждам, че темата съвсем зацикли ще ви осветля, че една трета от банките ползват ADSL за основна и резервирана свързаност. Останалите ползват професионална услуга IP VPN.Мислите ли, че ако ADSL-a беше толкова кьопав щеше да се ползва от точно тези институции? Дали са толкова тъпи или пък бедни?Някой хора тук се оливат в плюенето си и аз направо съм учуден от поведение им - мислех ги за доста по-интелигентни и толерантни.
Коментар
-
doofiat написа:Чета, чета, чета и се чудя как може да има толкова злобни хора - все едно, че те не грешат никога.Понеже виждам, че темата съвсем зацикли ще ви осветля, че една трета от банките ползват ADSL за основна и резервирана свързаност. Останалите ползват професионална услуга IP VPN.Мислите ли, че ако ADSL-a беше толкова кьопав щеше да се ползва от точно тези институции? Дали са толкова тъпи или пък бедни?Някой хора тук се оливат в плюенето си и аз направо съм учуден от поведение им - мислех ги за доста по-интелигентни и толерантни.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ADSL е интернет,който ти служи да си го пуснеш на вилата в село или както при емзо и мене да нямаш друга алтернатива !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
По селата може би, но в големите градове където всеки уважаващ себе си доставчик си е положил кабелите под земята и не виждам каква е причината при дъжд и гръмотевици да се губи връзката т.е. интернет си има .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Princo написа:ADSL е интернет,който ти служи да си го пуснеш на вилата в село или както при емзо и мене да нямаш друга алтернатива !
Коментар
-
Може да пробваш и "Спектрумнет" също ще останеш много доволен .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Това дали имам или не собствен сървър няма никакво значение. Единственото важно за мен е, че АДСЛ-а на БТК-то удовлетворява напълно нуждите ми да съм онлайн 24/7, ако е необходимо, да свалям и да качвам големи файлове бързо, което е ежедневие при мен, и прочие. Ако случайно БТК-то се прецака, ползвам интернета на глобул, и до момента съм го ползвала само веднъж откакто съм абонат - в петък (като изключим когато пътувам). Не виждам нищо лошо в това да съм доволен клиент, не виждам нищо лошо и в това да има недоволни клиенти или доставчици, които предлагат по-добро качество. Това което мразя е някой да се опитва да ме убеждава какъв скапан интернет получавам от БТК-то, или да сочи с пръст и да каза: Мали кви сте тъпи, че да ползвате АДСЛ-а на БТК-то.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
За какъв ADSL на село става въпрос, при условие че Виваком отдавна си прибраха кабелите от селата. Във всички села стационарните телефони са на практика мобилни и ползват мобилната мрежа на оператора.ADSL не се предлага.А в градовете има къде-къде по-добри варианти от ADSL.Не съм чел цялата тема, след малко ще го направя, но имам приятели, "подлъгали" се с ADSL и имам наблюдения за какво става въпрос.Защо аз няма да си сменя Optinet с Vivacom ADSL:1. Не ми е необходимо да имам стационарен телефон;2. Скоростта на качване и сваляне, която ми дава кабелния интернет (с оптика до блока), няма как да се постигне с ADSL.3. Ползвам безплатни онлайн телевизии, филмови сървъри и т.н. (както и гейм-сървъри, които не ползвам);4. Таксата, която плащам за неограничен ни по скорост, ни по трафик интернет е доста по-ниска от това, което бих плащал с ADSL.
Коментар
-
ele написа:На мен АДСЛ-а на БТК (виваком) ми харесва - скоростта е повече от прилична и за година и половина съм имала само един проблем, който се реши за 30 минути (за толкова дойде човека от поддръжката). До сега никога не е прекъсвал и е бил изключително надежден. За разлика от интернета в Ямбол, не се сещам кой е доставчика в момента, който прекъсва непрекъснато за по 20-30 секунди, поддръжката им е под всякаква критика, само обещават, че еди-кога-си ще дойдат ама не идват. И когато дойдат единствената им цел е да те убедят, че проблемът е при теб. Освен това предпочитам интернет доректно от виваком, вместо от някой кабелен доставчик, който го взема от виваком.
Коментар
-
Според мен, ако трябва да се обобщи:От АДСЛ са недоволни клиенти, които имат по-добра алтернатива.От АДСЛ са доволни клиенти, които нямат добра алтернатива от към качество на поддръжката.Качеството е много различно в различните части на България. както и в различни части на градовете.Главните недостатъци на АДСЛ са ниския ъплоуд, сравнително високата цена(за големи градове) и разбира се задължителния стационарен телефон.Относно скоростта: поддържа се 1.2мб/сек даунлоад и 120кб/сек ъплоад, т.е поддържа се макс. скорост. За 3(или 4) години не съм имал интернет не повече от половин час сумарно.
Коментар
-
vital написа:Според мен, ако трябва да се обобщи:От АДСЛ са недоволни клиенти, които имат по-добра алтернатива.От АДСЛ са доволни клиенти, които нямат добра алтернатива от към качество на поддръжката.Качеството е много различно в различните части на България. както и в различни части на градовете.Главните недостатъци на АДСЛ са ниския ъплоуд, сравнително високата цена(за големи градове) и разбира се задължителния стационарен телефон.Относно скоростта: поддържа се 1.2мб/сек даунлоад и 120кб/сек ъплоад, т.е поддържа се макс. скорост. За 3(или 4) години не съм имал интернет не повече от половин час сумарно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар