Днес около обяд ми изчезна в офиса интернета. Реших да се обадя на БТК да видя какъв е проблема. И учудване - нямам и телефони. Звъня от мобилния. Включва се автоматична информация, с която известяват, че имат проблем с услугите. И изреждат повече от половината области в България. Първоначално обявяваха, че ще отстранят проблема до 16 часа, след това до 17. Чета в нет-а, че проблема е отстранен към 17,20. Какво пак става?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво стана с БТК?
Collapse
X
-
И аз нямах нет днес от към обяд.Идваше и спираше.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
БТК са най-големите мошеници,днес един приятел дойде да ми инсталира една игра,понеже полза АДСЛ но преди седмица му е свършил 2 г договор и повече не иска да е на АДСЛ.Ходил е до Комнете и се е разбрал със момчетата да идват да му пуската нет,отива той до БТК да пита да връща ли модема а те:-Но защо ще го връщате та вие сте си все още към нас-??????????????-Договора ви автоматично се преподписваприятеля ми е във пълен шах:-Как така ще ми го преподписвате като аз не искамБТК-съжаляваме но е така само че незнаят че на моя приятел прякорат му :Чакала: той така няма да ги остави работите,докато не ги реши.Незнам колко е удачно но се е обърнал към Защита на потребителите.
Коментар
-
naskobg написа:emzo написа:208.67.222.222 and 208.67.220.220Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
nai7 написа:БТК са най-големите мошеници,днес един приятел дойде да ми инсталира една игра,понеже полза АДСЛ но преди седмица му е свършил 2 г договор и повече не иска да е на АДСЛ.Ходил е до Комнете и се е разбрал със момчетата да идват да му пуската нет,отива той до БТК да пита да връща ли модема а те:-Но защо ще го връщате та вие сте си все още към нас-??????????????-Договора ви автоматично се преподписваприятеля ми е във пълен шах:-Как така ще ми го преподписвате като аз не искамБТК-съжаляваме но е така само че незнаят че на моя приятел прякорат му :Чакала: той така няма да ги остави работите,докато не ги реши.Незнам колко е удачно но се е обърнал към Защита на потребителите.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
LiGuru написа:Последния тарикат ще пукне 40 дена след последния балък! Приятелят ти може да пие една вода хладка или да прежали 6 такси колко са му неустойките при нарушаване на договора.
Коментар
-
Princo написа:nai7 написа:БТК са най-големите мошеници,днес един приятел дойде да ми инсталира една игра,понеже полза АДСЛ но преди седмица му е свършил 2 г договор и повече не иска да е на АДСЛ.Ходил е до Комнете и се е разбрал със момчетата да идват да му пуската нет,отива той до БТК да пита да връща ли модема а те:-Но защо ще го връщате та вие сте си все още към нас-??????????????-Договора ви автоматично се преподписваприятеля ми е във пълен шах:-Как така ще ми го преподписвате като аз не искамБТК-съжаляваме но е така само че незнаят че на моя приятел прякорат му :Чакала: той така няма да ги остави работите,докато не ги реши.Незнам колко е удачно но се е обърнал към Защита на потребителите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Princo написа:nai7 написа:БТК са най-големите мошеници,днес един приятел дойде да ми инсталира една игра,понеже полза АДСЛ но преди седмица му е свършил 2 г договор и повече не иска да е на АДСЛ.Ходил е до Комнете и се е разбрал със момчетата да идват да му пуската нет,отива той до БТК да пита да връща ли модема а те:-Но защо ще го връщате та вие сте си все още към нас-??????????????-Договора ви автоматично се преподписваприятеля ми е във пълен шах:-Как така ще ми го преподписвате като аз не искамБТК-съжаляваме но е така само че незнаят че на моя приятел прякорат му :Чакала: той така няма да ги остави работите,докато не ги реши.Незнам колко е удачно но се е обърнал към Защита на потребителите.
Коментар
-
LiGuru написа:Последния тарикат ще пукне 40 дена след последния балък! Приятелят ти може да пие една вода хладка или да прежали 6 такси колко са му неустойките при нарушаване на договора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар