Договора за автоматично преподписване ще падне веднага в съда. Колега е на БТК от преди 3-4 години и в първите договори от товатогава изрично пишеше, че след една година може да се откаже по всяко време. Тъй като той скоро ще се мести и известно време няма да му трябва интернет като си плаща сметката последния път в офиса му казаха, че автоматично бил преподписан договора за една година. Това било изменение на договора от миналия ноември или нещо такова. Значи какво става - хората от БТК направили нов договор РАЗЛИЧЕН от първоначалния и изобщо не са уведомили колегата ми. Те по тая логика могат да скалъпят и договор който автоматично се подновява за 25 години... пълни смешници. Ако сте от по-старите абонати изобщо да не ви притеснява подновяването щом не сте подписали такъв договор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво стана с БТК?
Collapse
X
-
За колегата от БТК:В най-скоро време няма да сте единствените с толкова голяма оптична мрежа. Сега тече процедура по изтегляне на оптика до всяка подстанция по електропроводите на НЕК. Остават много свободни влакна, които няма да се използват от НЕК и идеята им е да се отдават под наем.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
На БТК ADSL услугата е много добра за по-малките градове и "стандартно" използване на интернет ( да си проверя пощата, да си ползвам skype и др. подобни ). Аз също бях доволен и ги хвалех и се чудех на хората които са добре запознати с интернет технологиите защо го оплюват и не са доволни, по-късно разбрах защо. Интернета им не се влияе от гръмотевици и почти никога не е спирал, с изключение на един път когато цяла северна България нямаше нет и веднъж когато техниците им дойдоха и отрязаха и пуснаха на земята кабелите, за да не бъдат скъсани при рязането на едни дървета. Това го направиха без никакво предупреждение и съответно после без никаква реакция на обажданията ми, всъщност сам трябваше да разбера какво се е случило и че няколко дена ще е така, въобще не им пука че връзката ти трябва за работа. Само след като използвах връзки и разговарях директно с началник, дойдоха техниците и одължиха кабелите, така че да си лежат на земята но да са свързани, никак не беше трудно да го направят още при отрязването им. За забиващите им модеми изобщо няма да говоря, това си е нещо като прави едно, прави две ... едно е рестартирайте си модема. Бях абонат на ADSL - BIZ, не е от най-евтините такси, отделно такса за телефона 18 лв , е златен е, че и си стои само удома. Не може ли да си използвам само интернета, телефона ми го спрете, ами не може, айде бе, ами като не си плати човек таксата, как му спирате телефона а нета си го има? Разликата между бизнес абонамент и за частни клиенти е основно в цената, защото когато се опитах да си използвам допълнителните неща, които ми се полагат като бизнес абонат и ударих на камък, от тук започнаха и проблемите. Предлагат ми безплатна регистрация на домейн, добре направете ми я, ще ви я направим и започвам да чакам, на втория ден питам какво става, срока бил 10 работни дни за тази услуга, но "великия" хелп деск щели да го направят за 3-4 дена, освен това аз съм бил собственик на домейна ама паролите били в тях . Съответно веднага отказах и си го регистрирах сам за половин час, като това ми беше за първи път. Предлагали ми и безплатен хостинг, много хубаво, няма да ги затруднявам да им използвам сървърите, само една настрйка rDNS да ми направят. Пиша на "великите" и ми отговарят "такава услуга не се предлага за ADSL клиенти", веднага ги питам "тогава какъв хостинг предлагате" - не ми отговориха. Реших да се откажа - не може. Добре кажете ми цена за наета линия, ще ми направят оферта до края на другата седмица, наближава края, звъня в офиса където работят с бизнес клиенти, никой не вдига, мина края на седмицата, презполви се другата и нито обаждане, нито някой вдига телефона. Отсвирих ги тотално и друг доставчик ме включи към мрежата си на другата сутрин след обаждането ми, а rDNS записа беше направен в рамките на един час от обаждането ми. Скорост по-голяма от на БТК, такса 20 лв, само таксата на телефона ми гонеше по стойност тази цена. Оптиката вече е почти готова до мен, няма договор с определен срок, мога да се откажа винаги. След три месеца ми се обаждат от офиса на БТК за работа с бизнес клиенти, да ми правят ли оферта или аз съм си решил вече проблема....Да БТК са "велики", осланят се на това, че са много големи и че на някои места хората нямат избор. Но се надявам скоро всички да разберат всъщност какво са БТК. Премеждията ми са разказани в много съкратен вариант.
Коментар
-
Само аз ли съм доволен? Трета година ползвам АДСЛ, от една година с wifi рутер - никакви проблеми. За извън столицата това е интернета, стига да няма някоя стабилна кабелна, каквато няма в Кюстендил. Бил съм и на двете кабелни - щом духне вятър или завали - няма нет...Единствения недостатък според мен е, че е задължителен телефон - допълнително трябва да се плаща 7.80лв за такса... Та общо плащам към 34лвА за скорост - филмче около 700мб за около 10-15мин като си браузвам спокойно.Вече в София това е смешно А за подновяването на договора: и при Глобул е така.
Коментар
-
Ами то 20лв. си е стандартната стартова тарифа на почти всички кабелни доставчици е вярно не ти предоставят Wi-Fi модем но пък и скоростта не отстъпва на еквивалентния пакет на БТК.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ооо, да и за великия АДСЛ.За жалост почти всички адреси на БТК са блеклистнати в спам сървърите.Ха тогава, ако главно работата ти е свързана с огромно количество поща за какъв интернет ми говоритеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ооо, да и за великия АДСЛ.За жалост почти всички адреси на БТК са блеклистнати в спам сървърите.Ха тогава, ако главно работата ти е свързана с огромно количество поща за какъв интернет ми говоритеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В центъра на Стара Загора живея и единствената ми алтернатива е БТК.Без коментар !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ele написа:BO написа:Ооо, да и за великия АДСЛ.За жалост почти всички адреси на БТК са блеклистнати в спам сървърите.Ха тогава, ако главно работата ти е свързана с огромно количество поща за какъв интернет ми говоритеA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ele написа:BO написа:Ооо, да и за великия АДСЛ.За жалост почти всички адреси на БТК са блеклистнати в спам сървърите.Ха тогава, ако главно работата ти е свързана с огромно количество поща за какъв интернет ми говоритеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ползвах нета на БТК, още от началото, когато го пуснаха. По отвратителна връзка не бях имал. То си е факт че евтините им китайски модеми си забиват още на 100 канекций. Пък и какви модеми да купят БТК, след като 1 000 000 заявена бройка, дори и на едро си е сума. Затова модемите им струват жълти стотинки в китай и са пълен боклук. От няколко месеца спрях да им плащам и си направих договор с Телекомс. За 80Мbt симетрична връзка, плащам 50лв. Имам и малка мрежа, та клиентите ми веднага забелязаха огромната разлика. За сръвнение, преди бях на бизнес тарифа към БТК и плащах 75лв. Родих се да ви кажа.Fiat Marea TD100
Коментар
-
ele написа:BO написа:ele написа:BO написа:Ооо, да и за великия АДСЛ.За жалост почти всички адреси на БТК са блеклистнати в спам сървърите.Ха тогава, ако главно работата ти е свързана с огромно количество поща за какъв интернет ми говоритеA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар