Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво стана с БТК?
Collapse
X
-
-
оффф не ви ли писна с тая изкривена хвалебственост,бтк,вивател или там както го наричате вече НЕ става за нищо...Аз също работя в тази сфера и когато нашата фирма се "осе.е" си го признавам ,а когато бтк се оа.а почнаха сами да се хвалят,няма такав апростотия колеги като адсл-а им! Скоростта е толкова мижава,че няма за кавко да си говорим,аз имам даунлоад около 50мегабита и ъплоуд около 20 ,а ползвам една обикновена тарифа на един сравнително малък интернет оператор!!! Когато бтк го предложи (говорим за реално достижими скорости,стига изхвърляния,всички сме ползвали адсл) тогава седни да ги хвалиш .Колкото до това колко е сигурна мрежата на бтк няма да говорим и как се поддържа,виждал съм...а какви бабички обслужват клиентите вече е повод за смяхНе ми се влиза обаче във спорове...нека всеки ползва това което предпочита и когато се обади с проблем да не му вдига телефоня някоя лелка,която няма и 1/5 от техническите знания на обикновения младеж!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
doofiat написа:Princo написа:1.Преди да има Вивател/БТК странно как говорихме по мобилните телефони ? На Вивател съм,тъй де Виваком ли там кфото е,но М-тел винаги ще си остане предпочитаната от българите компания за мобилни телефони.2.Не всички модеми са с Wi-Fi.Да не говорим че на БТК(Виваком),wireles’а не става за никъв чеп.3.Единственото свястно нещо в БТК.Хелп деска !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
naskobg написа:Колега, като ръсоводител на организация (какъвто всъшност съм) съм виждал договорите на всички оператори. Т.е. компетентен съм. (Тук си мисля, че тона ти е малко по-различен от добрия.) Колкото до оптиките - да ваши са. И какво от това? Колко клиенти имат другите оператори ли? Не знам. Не ми влиза в работата да знам. Но е трудно да се каже, че сте "единствен оператор". Най-малкото не скромно звучи. Колкото до кадрите - не се заблуждавай колега. Не ги и създала БТК. А това с текучеството (нямам такава вътрешна информация) трябва да ти говори, че щом го има, не сте най-добрите, нали?И по темата. Факта си е факт. Оставихте ли половин България без комуникации? Е да велики сте.
Коментар
-
doofiat написа:naskobg написа:Колега, като ръсоводител на организация (какъвто всъшност съм) съм виждал договорите на всички оператори. Т.е. компетентен съм. (Тук си мисля, че тона ти е малко по-различен от добрия.) Колкото до оптиките - да ваши са. И какво от това? Колко клиенти имат другите оператори ли? Не знам. Не ми влиза в работата да знам. Но е трудно да се каже, че сте "единствен оператор". Най-малкото не скромно звучи. Колкото до кадрите - не се заблуждавай колега. Не ги и създала БТК. А това с текучеството (нямам такава вътрешна информация) трябва да ти говори, че щом го има, не сте най-добрите, нали?И по темата. Факта си е факт. Оставихте ли половин България без комуникации? Е да велики сте.
Коментар
-
paralesa написа:оффф не ви ли писна с тая изкривена хвалебственост,бтк,вивател или там както го наричате вече НЕ става за нищо...Аз също работя в тази сфера и когато нашата фирма се "осе.е" си го признавам ,а когато бтк се оа.а почнаха сами да се хвалят,няма такав апростотия колеги като адсл-а им! Скоростта е толкова мижава,че няма за кавко да си говорим,аз имам даунлоад около 50мегабита и ъплоуд около 20 ,а ползвам една обикновена тарифа на един сравнително малък интернет оператор!!! Когато бтк го предложи (говорим за реално достижими скорости,стига изхвърляния,всички сме ползвали адсл) тогава седни да ги хвалиш .Колкото до това колко е сигурна мрежата на бтк няма да говорим и как се поддържа,виждал съм...а какви бабички обслужват клиентите вече е повод за смяхНе ми се влиза обаче във спорове...нека всеки ползва това което предпочита и когато се обади с проблем да не му вдига телефоня някоя лелка,която няма и 1/5 от техническите знания на обикновения младеж!
Коментар
-
doofiat написа:naskobg написа:Колега, като ръсоводител на организация (какъвто всъшност съм) съм виждал договорите на всички оператори. Т.е. компетентен съм. (Тук си мисля, че тона ти е малко по-различен от добрия.) Колкото до оптиките - да ваши са. И какво от това? Колко клиенти имат другите оператори ли? Не знам. Не ми влиза в работата да знам. Но е трудно да се каже, че сте "единствен оператор". Най-малкото не скромно звучи. Колкото до кадрите - не се заблуждавай колега. Не ги и създала БТК. А това с текучеството (нямам такава вътрешна информация) трябва да ти говори, че щом го има, не сте най-добрите, нали?И по темата. Факта си е факт. Оставихте ли половин България без комуникации? Е да велики сте.
Коментар
-
бТК най-лошото, което на човек може да се случи. Интернета им е скъп и скапан, ъплоуда е много слаб и абсолютно недостатъчен за поддържане на каквото и да било...А и между другото за тези, които са просрочили срока за прекратяване на договора със злощастната фирма може да ползва варианта, че при желание за преместване на потребителския пост на място, където нямат мрежа те отказват и прекратяват договора. Избираш селце в планината и казваш там да ти преместят кабела за интернета и телефона, ако централата е на максималния брой клиенти или изобщо няма централа и обслужване просто прекратяваш договора, пробвано от приятел успешно.Договорите им са направени с автоматично подновяване, защото те са предвидили, че веднъж човек пробва ли няма да повтори. В момента губят страшно много клиенти от стационарни постове телефония и от АДСЛ, ако хората са се усетили навреме разбира се.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
doofiat написа:naskobg написа:Оп, оп, оп.Споко колега. Да за Vivacom говорим и за неудобствота, които тя причини днес на половин България. Не се изхвърляй чак толкова с това "единственият оператор" защото:1. Не е етично.2. На практика не сте.3. Не мисля, че е мястото да намесваме тук другите оператори, защото не му е мястото тук. (При тях като отидеш да се откажеш от една услуга например, не те казват "Ама недей, остани си потребител на същата тарифа и защото си много готин вземи това мобилно телефонче с безплатни услуги. Сещаш се за какво говоря, нали?)Не знам защо си мислиш, че всички инженери в комуникациите са ваши кадри? Както и да е. Факт е, че днес имахте ГОЛЯМ гаф. Оставихте без комуникации половин България. Поне така оповестяваше автоматичната ви информация, на която между другото променихте крайния срок за решаването на проблема три пъти.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
На мен АДСЛ-а на БТК (виваком) ми харесва - скоростта е повече от прилична и за година и половина съм имала само един проблем, който се реши за 30 минути (за толкова дойде човека от поддръжката). До сега никога не е прекъсвал и е бил изключително надежден. За разлика от интернета в Ямбол, не се сещам кой е доставчика в момента, който прекъсва непрекъснато за по 20-30 секунди, поддръжката им е под всякаква критика, само обещават, че еди-кога-си ще дойдат ама не идват. И когато дойдат единствената им цел е да те убедят, че проблемът е при теб. Освен това предпочитам интернет доректно от виваком, вместо от някой кабелен доставчик, който го взема от виваком.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:На мен АДСЛ-а на БТК (виваком) ми харесва - скоростта е повече от прилична и за година и половина съм имала само един проблем, който се реши за 30 минути (за толкова дойде човека от поддръжката). До сега никога не е прекъсвал и е бил изключително надежден. За разлика от интернета в Ямбол, не се сещам кой е доставчика в момента, който прекъсва непрекъснато за по 20-30 секунди, поддръжката им е под всякаква критика, само обещават, че еди-кога-си ще дойдат ама не идват. И когато дойдат единствената им цел е да те убедят, че проблемът е при теб. Освен това предпочитам интернет доректно от виваком, вместо от някой кабелен доставчик, който го взема от виваком.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Колкото по-далече от София е града, толкова локалните доставчици са по-зле. Това е образно казано.Да не говорим, че в малките градове и села понякога единствената алтернатива е само АДСЛ-а.Както и колегата каза, те са големи, защото са били единствени на пазара преди години и имат изградена готова инфраструктура. Това им е 90% от предимството.Също съм сигурен, че когато ти е станал проблема, то той е бил в работен ден, в нормалното работно време през деня и си имала късмет.Пробвай да ги викнеш в неделя примерно в 21 часа и гледай дали ще дойдат.За мое голямо учудване, единствения проблем до сега с моя интернет доставчик, тук в София, се отстрани от 21:30 до 22:10 часа в неделя, след мое обаждане в 20:30 часа. Това дори и за София е много трудно, ама факт.А това, че интернета ти бил евтин на каква база го слагаш. Кой взимаш за сравнение.Защото думите "бърз интернет", "евтин интернет" и "АДСЛ" са взаимно изключващи се. И не се заблуждавай, че всички купуват интернет от Виваком.Всички големи доставчици на интернет си имат изградени собствени трасета и не разчитат на Вивваком.Естествено, както казах, че ако си в по-малък град, то доставчика е по-малка фирма и е нормално да купува интернет от този, който му даде най-ниска оферта. Ама обикновено това отново не е ВивакомВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар