вие колеги какво мислите да му верва ми ли.Гледах и филма на Нострадамус за 21 декемв. 2012г Наближава незнам,аз не вървам нещо.За вас незнам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
аве много взеха да трабят за тоз край на света.21 дек.2012г
Collapse
X
-
Идва поредния край на света Той края на света е нещо като светлото комунистическо бъдеще...колкото повече го градихме, то толкова повече се отлагаше И в крайна сметка така и не дойде...въпреки, че някои още го чакат Краят на света, колеги, за всеки от нас идва, когато му сложат китка в ръцете и го положат в една дървена кутия с 2 метра пръст отгоре.И във всички случаи той наближава Неизбежно.За някои от нас може да е дори по-рано от 12.12.2012...Страх ли ви е да идете при Създателя?!?!
Коментар
-
1997-ма, лято, слънчево затъмнение. Край на света. Преживях го. 01.01.2000 - нов край на света. Преживях го и него. 01.01.01: нов край на света. Преживях го.02.02.02: ---:---20.02.2002: ---:---03.03.03: ---:---20.03.2003: ---:-----------20.12.2012: Поредният край на света. Не виждам причина да не го преживея, стига да съм жив дотогава.
Коментар
-
Immortal написа:Идва поредния край на света Той края на света е нещо като светлото комунистическо бъдеще...колкото повече го градихме, то толкова повече се отлагаше И в крайна сметка така и не дойде...въпреки, че някои още го чакат Краят на света, колеги, за всеки от нас идва, когато му сложат китка в ръцете и го положат в една дървена кутия с 2 метра пръст отгоре.И във всички случаи той наближава Неизбежно.За някои от нас може да е дори по-рано от 12.12.2012...Страх ли ви е да идете при Създателя?!?!Fiat Marea TD100
Коментар
-
Re: аве много взеха да трабят за тоз край на света.21 дек.20
vin_d написа:вие колеги какво мислите да му верва ми ли.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар