dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
аве много взеха да трабят за тоз край на света.21 дек.2012г
Collapse
X
-
Тря'а напиша нещо тука, нали
-
Това за мен си е поредната американска простотия,опитват се да се изкарат най-великата нация едва ли не че са без предразсъдъци и най-интелигентни.А маите не са предсказали края на света просто по техния календартова е края на една ера и началото на нова! В Българския календар 22 декември е нулев ден,начало на нова година,Колада,Коледа както искате го наричайте!А който се интересува знае че Българския(Прабългарски) календар и този на Маите съвпадат с невероятна точност.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Стига бе хора, уж сме се събрали що годе интелигентни хора тук а още малко и във вещици и вудо магии ще започнем да вярваме.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Истината!
mitakkk написа:Гледах и филма на Нострадамус за 21 декемв. 2012г
Коментар
-
Според древни надписи и математически изчисления, съществува гигантска планета, наречена Нибиру, която обикаля слънцето по силно изкривена елиптична орбита, извършаваща пълен цикъл на всеки ~12000 г. Нейната гравитация е толкова силна, че предизвиква катаклизми на Земята и не само на нея. Точката на пресичане на двете орбити е най-близка именно на цитираната дата. С Нибиру се обясняват редица други аномалии в слънчевата система - обратното въртене на Венера, спътниците на Марс, петното на Юпитер и т.н. Който иска да вярва, аз лично съм по средата между научното и чистата спекулация...
Коментар
-
Rokambol написа:Според древни надписи и математически изчисления, съществува гигантска планета, наречена Нибиру, която обикаля слънцето по силно изкривена елиптична орбита, извършаваща пълен цикъл на всеки ~12000 г. Нейната гравитация е толкова силна, че предизвиква катаклизми на Земята и не само на нея. Точката на пресичане на двете орбити е най-близка именно на цитираната дата. С Нибиру се обясняват редица други аномалии в слънчевата система - обратното въртене на Венера, спътниците на Марс, петното на Юпитер и т.н. Който иска да вярва, аз лично съм по средата между научното и чистата спекулация...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
bubachko написа:... Второ - най-близката до Земята звезда е на около 4,000 светлинни години - това което виждаме от нея е положението и от преди 4000 години, сега може и да не е там вече..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Ами доста общо има Това означава, че дори и да се случи нещо, което би навредило на земята, то ще се случи с много голямо закъснение именно поради горепосочените факти и цифри== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Ами доста общо има Това означава, че дори и да се случи нещо, което би навредило на земята, то ще се случи с много голямо закъснение именно поради горепосочените факти и цифри"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
Ти не четеш ли? Светлината от звездите, които виждаш в момента може да не съществуват вече. И това е пример, който колегата даде, за да обясни какво има предвид Просто светлината, която са излъчвали още пътува към земята, но те вече не съществуват Ако не го разбираш или не се сещаш в момента помисли, а недей да скачаш и да отстояваш неща, за които не си сигурен.Всичко, което се случва се случва сега, но резултата понякога се вижда със закъснение. Така по-добре ли е?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
мдааа - чета много внимателно - прави и ти същото! обясни ми за кое от обясненията ми мислиш, че не съм сигурен! и какво общо има съществуването на звездата, със кончината на земята. понеже пак няма да ме разбереш ще ти дам жокерче - здездата избухва и праща към нас смъртоносни енергии, частици, вълни и тем подобни гадорийки. е тя вече няма да съществува към момента на пристигането на тези л..йна, но на нас май няма да ни се размине. или...?та дето се вика, май ти требе да се сетиш нещо! ето и още едно жокерче думите относително, относителност...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар