http://www.thewaterisopen.com/index...._of_the_year/7. Petar Stoychev (Bulgaria), Dominant Professional Marathon Swimmer
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласувайте за Петър Стойчев, едно рамо за наш'то момче!
Collapse
X
-
За Петьо винаги глас от мен . Преди доста години тренирахме заедно за кратко и винаги съм се кефил на неговото развитие като плувец . Аз съм тренирал 11 години плуване и за мен този спорт винаги ще си остане като тръпка в живота ми :D . Успех на Петър Стойчев и дано успее отново да прослави България .
Коментар
-
Едва 33 гласа за нащо момче,537 за първия и 432 за втория.Ако не можем го докара първи,поне да защитим третото място в анкетата "Плувец на годината в открити води"!Иначе Петьо е голяма работа.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
+1Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Глас 40 от мен. Наистина е много изостанал в гласуването, но в открити води почти винаги е първи, което е по-важно,. Иначе вота не ми е много ясен, защото не мисля че класирането му трябва да зависи от гласа на неангажирани пряко с техния спорт хора /като мен/. Малко ми е безсмислен такъв вот "на калпак".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар