Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква микровълнова?
Collapse
X
-
Re: Каква микровълнова?
Danchojn написа:Колеги каква микровълнова ще ми препоръчате да си купя? Питам за Марка! Ориентирал съм се към Панасоник или ЛГ(LG). Но дали не греша? Интересува ме в ценовия клас до 150лв. и откъде.Благодаря!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Danchojn написа:Колеги каква микровълнова ще ми препоръчате да си купя? Питам за Марка! Ориентирал съм се към Панасоник или ЛГ(LG). Но дали не греша? Интересува ме в ценовия клас до 150лв. и откъде.Благодаря!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Всичките са ментета и за това купи няй ефтината и най простата,защото са най надежни.Нормално всички изкарват около 10 години-при нормална експлоатация,без да слагаш метални съдове вътре.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
За сега се спряхме на това:http://www.technomarket.bg/product_d...d=09012491Ми жена ми държи да има грил, та затова този модел. Пък и той особено не променя цената. Благодаря на всички за съветите, да сте живи и здрави!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
От 10тина(абе не съм ги броил,там някаде) ползваме Мулинекс вкъщи,от тези първите модели точно когато понашумяха в БГ.Ами да ви кажа никакви проблеми не сме имали с нея ,като изключим че изгоря една крушка,чиито функция беше само ОсветлениеFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
С абсолютна сигурност ти казвам - грила няма да го ползвате. Опитвал съм най-обикновен сандвич да запека - нъцки. Грила е скрит отгоре, зад разни дупки, дето само с мръсотия да се пълнят. 100% имате приятели с микровълнова - намажи една филия с масло и се пробвай да я опечеш.Ама те разбирам де, жената като си науми....
Коментар
-
Danchojn написа:За сега се спряхме на това:http://www.technomarket.bg/product_d...d=09012491Ми жена ми държи да има грил, та затова този модел. Пък и той особено не променя цената. Благодаря на всички за съветите, да сте живи и здрави!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Replay написа:От 10тина(абе не съм ги броил,там някаде) ползваме Мулинекс вкъщи,от тези първите модели точно когато понашумяха в БГ.Ами да ви кажа никакви проблеми не сме имали с нея ,като изключим че изгоря една крушка,чиито функция беше само Осветление
Коментар
-
peho написа:Replay написа:От 10тина(абе не съм ги броил,там някаде) ползваме Мулинекс вкъщи,от тези първите модели точно когато понашумяха в БГ.Ами да ви кажа никакви проблеми не сме имали с нея ,като изключим че изгоря една крушка,чиито функция беше само ОсветлениеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Immortal написа:Един месец човъркане на копчетата спестява 1 час четене на инструкциите Атанасе, ми то първото, което пише на инструкциите на всяка микровълнова е, да не се слагат вътре цели яйца... но ти вече знаеш от опитФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар