Колеги каква микровълнова ще ми препоръчате да си купя? Питам за Марка! Ориентирал съм се към Панасоник или ЛГ(LG). Но дали не греша? Интересува ме в ценовия клас до 150лв. и откъде.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква микровълнова?
Collapse
X
-
Re: Каква микровълнова?
Danchojn написа:Колеги каква микровълнова ще ми препоръчате да си купя? Питам за Марка! Ориентирал съм се към Панасоник или ЛГ(LG). Но дали не греша? Интересува ме в ценовия клас до 150лв. и откъде.Благодаря!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Вземи си най-простата - аналогова дето и викат - едно копче за мощността, едно за минутите, въртиш и чакаш. Микровълновата не става за нищо друго освен да стопли храна. И вода. Колкото повече копчетия и електроника - толкова повече е вероятно да имаш проблеми. ЛГ-то в кухнята стана на 8 ли, на 9 години, и е точно с 2 копчета. Единствено което ми харесва в по-нов модел, това е вместо механичен таймер - електронен. Имаше едно време един супер семпъл модел на самсунг с такъв. Всичко останало е шикалки за да ти надуят цената. В работата купихме е такава дето ти казвам обикновена нео за някви мижави пари , на промоция от техномаркета , и е пушка.
Коментар
-
Имаме LG MAYA от повече от 7 години. Никакъв проблем.Наши приятели ИМАХА ДеЛонги - подарихме им я група приятели на тяхната сватба преди 11 години. Миналата година нещо се повреди и я замениха. Изкара 10 години, което си е доста, според мен.Само не се лъжи на китайските марки, щото ще ти побелее главата. Миналата година купих на майка ми една Мидеа... вече два пъти ходи в сервиза за едно и също нещо - чинията й спира да се върти...
Коментар
-
ogi28b написа:Вземи си най-простата - аналогова дето и викат - едно копче за мощността, едно за минутите, въртиш и чакаш. Микровълновата не става за нищо друго освен да стопли храна. И вода. Колкото повече копчетия и електроника - толкова повече е вероятно да имаш проблеми. ЛГ-то в кухнята стана на 8 ли, на 9 години, и е точно с 2 копчета. Единствено което ми харесва в по-нов модел, това е вместо механичен таймер - електронен. Имаше едно време един супер семпъл модел на самсунг с такъв. Всичко останало е шикалки за да ти надуят цената. В работата купихме е такава дето ти казвам обикновена нео за някви мижави пари , на промоция от техномаркета , и е пушка.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Аз не знам какво да ти препоръчам ... Преди 10 години взех на майка ми ALASKA - никога не е стъпвала в сервиз, не е давала никакви проблеми ... и външният и вид е - както я взехме И аз препоръчвам да ходиш и да вземеш първата, на която ти се спре окото ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
От 7-8 години вкъщи се върти един Samsung. Два пъти дава един и същ дефект - изгаряше и някакъв температурен предпазител или нещо от сорта /не съм толкова вещ в електротехниката/. Втория път го смениха с по-мощен и вече няма никакви проблеми. Но наистина микровълновата става единствено и само за претопляне и то не на всичко. Например претоплен хляб става като гума.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
10 години съм с тази http://www.napazari.com/compare.php?...2266&pid=82268 без никакъв проблем. Стар модел е, но е желязна....дори и ми размразява като забравя да се подготвя предварително...Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Данчо (предполагам), на тоя грил не можеш нищо да сготвиш, дори и сандвич не става да си опечеш. И грилът е бош-лаф работа. Можи би някой друг е на друго мнение, но аз лично един единствен път си пекох сандвич на такъв грил, и нищо не стана. По-добре си е отделно да си купиш т. нар. парти-грил
Коментар
-
Препоръка от личен опит.Избягвай моделите на Самсунг.Колкото и да ги тача корейците,за микровълновите хич ги няма.Трима мои познати имаха проблеми с техния емайл от вътре по чинията ръждясаха,а едната лично я карах до сервиза.Отказа да загрява каквото и да било.Оказа се някаква слюда.Смениха я за 35лева и се оправи.Съвет от техника към всички притежатели на микровълнови-"Почиствайте редовно тази слюда.(обикновено се намира до лампата за осветление и представлява една пластина с размер приблезително на визитна картичка).И ползвайте моделите с механичен таймер.Моята е LG една от малкото модели произведени в U.K.Но вече е 7-8 години и едва ли се намират такива по магазините.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар