Е, ще я видим колко ще искара! Между другото взехме последната - мострата. Много ни хареса, че работи доста тихо, пък е и 23литра. Задния край е заоблен и може да се постави и по-голям съд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква микровълнова?
Collapse
X
-
pr_00f написа:Лично за мен грила е една напълно непотребна екстра...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Гледай само да е по добра марка и добре екранирана за да може като я пуснеш да не убиваш Wirelesa на половината блок :D Иначе от от micro wave печки не разбирам ама в нашия блок някой като пусне и ми изчезва интернета на лаптопа.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз имам Самсунг микровълнова и я купих преди две години за близо 300 кинта, иначе сам доволен ,но за принцеси не стаа .Първо, че стават много бавно а и не са вкусни.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
gamma написа:Абе, вие да не печете филийките без приставката за грил? Оставам с впечатлението, че само с моята (нЕкаква Мидеа) стават принцесите... 10 мин. бавно ли е?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gamma написа:Абе, вие да не печете филийките без приставката за грил? Оставам с впечатлението, че само с моята (нЕкаква Мидеа) стават принцесите... 10 мин. бавно ли е?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
BO написа:Колеги, колко пъти сте разглобявали микровълнова, която е произведена преди 10 години да речем и такава, която е произведена от близките да речем 3 години насам.Като разглобите няколко микровълнови и видите какви части използват, как са им връзките, колко дебели кабели използват и ще разберете защо написах още първия пост:Отиваш, харесваш някоя на външен вид и цена и дори и не се замисляш дали си се прецакал, защото гарантирам!, че всичко е едно и също.Не се увличайте, че разбираш ли на бабата ЛГ-то е на над 12 години и още работи.Вижте едно ново ЛГ как е направено и ще ви стане "гот"
Коментар
-
Хм, принцесите стават доста бързо ~ 10мин. и определено няма разлика от тези приготвени на парти грила, а е доста по безопасно. Просто този грил не е нищо по различно от парти грила. Има си поставка, която доближава много близо до нагревателите. Това си е просто една скара.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Хм, принцесите стават доста бързо ~ 10мин. и определено няма разлика от тези приготвени на парти грила, а е доста по безопасно. Просто този грил не е нищо по различно от парти грила. Има си поставка, която доближава много близо до нагревателите. Това си е просто една скара.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар