ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смешно, трагично, опасно или убийствено...
Collapse
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
fuoco написа:Разсъжденията ти правят впечатление, че са доста незрели, явно много малко си черпил от човешкия опит по пътищата и не си си извадил изводи за нещата, които се случват докато си мислиш, че светът е твой, докато караш.Дори да не си от хората, които най-много заслужават подобни думи, си тръгнал в посока, в която действията ти пречат на много хора и не мисля мълчаливо да одобрявам становището ти. Категорично го смятам за нагло и безочливо към хората, които уважават останалите на пътя, уважават включително и теб. Думите ти са категорично обидни за мен.Това ми е последно обръщение към теб. Не ти желая зло, при положение, че не поставяш мен и останалите хора на пътя в директна опасност. Надявам се да ме разбереш преди да направиш първите си произшествия. Не аз, ти се грижи за себе си, ламарините се огъват лесно, а след тях други неща могат да станат.Ако не разбираш какво говоря, карай колкото можеш повече, естествения подбор ще си каже думата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Мисля, че съм в общи линии разумен водач. Гледам да не отговарям на провокации на пътя, не изпреварвам рисковано, не засичам, не се лепя на сантиметри зад другите коли. Случва се да понастъпя газта и по хубав път да карам със 110 например, в града почти винаги спазвам ограниченията, покрай деца и спирки на транспорта карам с 20. През миналия месец на 3 пъти минах на червено ( 2 пъти в Пловдив и един път в София ), за да предотвратя да ме ударят отзад коли, които са се засилили с висока скорост, за да хванат зеленото. Преценката ми показваше, че не могат да спрат без да ме ударят. Няма начин, в джунглата на пътя не могат да се спазват всички правила.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Мисля, че съм в общи линии разумен водач. Гледам да не отговарям на провокации на пътя, не изпреварвам рисковано, не засичам, не се лепя на сантиметри зад другите коли. Случва се да понастъпя газта и по хубав път да карам със 110 например, в града почти винаги спазвам ограниченията, покрай деца и спирки на транспорта карам с 20. През миналия месец на 3 пъти минах на червено ( 2 пъти в Пловдив и един път в София ), за да предотвратя да ме ударят отзад коли, които са се засилили с висока скорост, за да хванат зеленото. Преценката ми показваше, че не могат да спрат без да ме ударят. Няма начин, в джунглата на пътя не могат да се спазват всички правила.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Тук сериозно сте се хванали за гушите Аз страна няма да заемам,не знам в тази тема ли беше или в друга вече написах,дупе да му е яко на всеки,който заради своята малоумност,некадърност и комплексарщина е предизвикал птп и аз оцелея А чистосърдечно си го казвам,ако причини увреждания на мои близки,директно да ходи и да си копае едно място е "енчовец" "орландовци" или както так всеки нарица гробищния парк в града си,защото обещавам му,няма да нужно много място,ще го изпратя в няколко консервени кутийки на роднините му Разберете едно,границата между малуомието,перченето и смъртта е един завой,една секунда! Струва ли си заради това да причиниш не само травми на себе си а и на околните-всеки да си прецени сам...ако няма акъл да прецени,нека някой му го набие по трудния начин.защото при определени хора не става по друг начинex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Тук сериозно сте се хванали за гушите Аз страна няма да заемам,не знам в тази тема ли беше или в друга вече написах,дупе да му е яко на всеки,който заради своята малоумност,некадърност и комплексарщина е предизвикал птп и аз оцелея А чистосърдечно си го казвам,ако причини увреждания на мои близки,директно да ходи и да си копае едно място е "енчовец" "орландовци" или както так всеки нарица гробищния парк в града си,защото обещавам му,няма да нужно много място,ще го изпратя в няколко консервени кутийки на роднините муThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Аааа тука пак се събраха главорези аз се махам, че стана страшно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
paralesa написа:Тук сериозно сте се хванали за гушите Аз страна няма да заемам,не знам в тази тема ли беше или в друга вече написах,дупе да му е яко на всеки,който заради своята малоумност,некадърност и комплексарщина е предизвикал птп и аз оцелея А чистосърдечно си го казвам,ако причини увреждания на мои близки,директно да ходи и да си копае едно място е "енчовец" "орландовци" или както так всеки нарица гробищния парк в града си,защото обещавам му,няма да нужно много място,ще го изпратя в няколко консервени кутийки на роднините му Разберете едно,границата между малуомието,перченето и смъртта е един завой,една секунда! Струва ли си заради това да причиниш не само травми на себе си а и на околните-всеки да си прецени сам...ако няма акъл да прецени,нека някой му го набие по трудния начин.защото при определени хора не става по друг начинFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар