Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смешно, трагично, опасно или убийствено...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми не е писал след това Вижте и аз като си купих пунтото летях И съм си казал бързо на прав път с видимост , да се права на рали състезател нищо че съм със спортно окачване и завойте можех да си ги взимам по-бързо не го правех.Много си зависи от годините минаха няколко години и харесваше ми да ме друса да ми ръмжи двигателя - чустваш се по-млад Но пък на баща ми му взех една марея дизел - е там пък бавно и славно - вози ме добре дърпа когато и както трябва Просто напоследък много се влияем от това което другите казват , а те го чуват от тв-то дето ни го втълпяват.И какво нон стоп храним някой който не прави както всички други.Ми те всички са различни - и баща ми преди с асконката не караше бързо , ма в мареята си се забравя понякога , че и с пунтото са го спирали със 110 на булеварда от ц.гара към надлез надежда.Не ми се пише ,че ще се сещам и за други ситуаций и тем подобни ,но въпроса е как да покажеш и обясниш да те разберат младите , че тия неща се правят на писта най-малкото , а не да им се караме.Баща ми и той ми се кара вика в началото и аз уж внимавах ма пак си правих глупости с колата...Сега ше е тоталка май И то не заради мен , а заради отнето предимство 2ро птп ми е заради такива дето пускат мигач и тръгват с мисълта ,че ти трябва да ги пуснеш....А за тия хора дето елементарна култура нямат зад волана какво правим ? И те са с доста вина за птп-тата , ама като казват новините никой не казва тия малки подробности , а само сухата статистика.
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

GbGz написа:
      Ама никои не е застрахован от нищо примерно ти казвам и да караш с -20 пак може да убиеш някои /да не дава господ/яд ме е че обсъждате човека без да го познавате и никои незнаи от каде му е колата смисал както викат Стартите от форума/без да са обиждат/ зел на тати колата и газ колкото може .Не е така все едно да кажат за мен или на за теб виж го тоз келеш тати му купил кола и тои я настъпва..туи ма е яд,което изобщо не е вярно,но в вашите очи винаги е така На които му се кара бързо да си кара като направи белята си носи последствията...И никои не е застрахован от нищощом е писано ще стане .... !
      Трябва ли да познавам подобен олигофрен за да говоря за него,колкото до настъпването на колата ,всичко е в рамките на разумното-сега ще се почне"кое е разумно",колата ми е от средно мощните и никога за сега не съм злоупотребил с конете под капака.
      Marea HLX 147ps

Коментар

Kuku написа:
        Нещо ми се губиш напоследък....Как си, добре ли си?На "Италфест" ще ходиш ли?
        ... по света ходя. Няма, следващите две седмици пътувам само до кухнята. GbGz: Какво значи "Ако е писано ще стане?". Нямаш акъл да мислиш и да преценяваш собствените си действия и постъпки ли? Предпочиташ нещо си да ти ръководи живота, вместо да си седнеш на з***ка и да действаш като нормален мислещ човек? То май да вземат да въведат задължителен психо тест със забраната да се явяваш повторно за 3-5 одини след като са те скъсали + глоба над 1000 ако караш без книжка, да видим дали ще има такива, които се пънат. Иначе големи на приказки винаги ще има.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Gofi написа:
          GbGz написа:
          Ама никои не е застрахован от нищо примерно ти казвам и да караш с -20 пак може да убиеш някои /да не дава господ/яд ме е че обсъждате човека без да го познавате и никои незнаи от каде му е колата смисал както викат Стартите от форума/без да са обиждат/ зел на тати колата и газ колкото може .Не е така все едно да кажат за мен или на за теб виж го тоз келеш тати му купил кола и тои я настъпва..туи ма е яд,което изобщо не е вярно,но в вашите очи винаги е така На които му се кара бързо да си кара като направи белята си носи последствията...И никои не е застрахован от нищощом е писано ще стане .... !
          Трябва ли да познавам подобен олигофрен за да говоря за него,колкото до настъпването на колата ,всичко е в рамките на разумното-сега ще се почне"кое е разумно",колата ми е от средно мощните и никога за сега не съм злоупотребил с конете под капака.
          Колега това че не си настъпваш колата си е твоя работа.Аз не казвам че трябва да се настъпват...И защо викаш на човека че е олигофрен щото кара бърже... ами теи го кефи,тои си е преценил че може да настъпи и явно е настъпал туи че са изфърил малко в километрите е друга работа.. !ele.. Аз съм си нормален МИСЛЕЩ човек и затова е спора тук.Всеки си преценява възможностите/грешната преценка води до последствия/Всеки си кара както си иска по наще пътища.И пак ти казвам че високата скорост не е главен фактор за ПТП а невниманието.И да караш с - 20 км пак може да стане белята.Даже си мисля и за това че като се кара бързо/ 60 70 в града/ имаш по голяма концентрация на пътя и всичко наоколо.Глобата за без книжка е 5 лева.
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Re: смешно,трагично,опасно или убийствено

[ПС - Джожи карай си колата с кеф, настъпвай я колкото ти душа иска и накарай всяка клетка от теб да вибрира с ритъма на маняшкия дизел Защо си помислих за стълб и ’’вибриращи’’ крайници по него?...
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

GbGz написа:
              И да караш с - 20 км пак може да стане белята.Даже си мисля и за това че като се кара бързо/ 60 70 в града/ имаш по голяма концентрация на пътя и всичко наоколо.
              Koлко голяма концентрация бре човек! Колко време ти трябва да спреш, ако караш с 20 и със 70? А колко време ти трябва да осмислиш ситуацията и да натиснеш спирачката? А според теб как ще изглежда човек, блъснат с 20 и с ъс 70? А ако изскочи дете - и компютърна концентрация да имаш, пак няма да спреш. Ако някой с колело политне точно пред колата - пак ли концентрацията ще те спаси? Не се ли усещаш, че дрънкаш глупости.На хора, които все се оплакват за лимитите по пътищата, и 200 а им сложиш в града, пак ще им е малко!!!!

Коментар

Е стига бе... Има и безумни ограничения. Пример: бул. Симеоновско шосе от Гара Пионер до Зоопарка. Гора. Няма пешеходни пътеки, детски градини, нищо. Даже паркови пътеки няма които да излизат в този участък. По две ленти в посока. И ограничение 50. Защо? И по средата седят ченгетата и дебнат. Карам си посред нощ (03:45) и ме спират с 81км.ч. по радар - опааа... вземане на книжката за 1 месец. Е кого бих застрашил точно там? По което и да е време на денонощието. Друг пример: околовръстното след моста на Казичане в посока магистрала Тракия: в ляво! има знак 40км. Там са 4 ленти в едната посока и само поле от двете страни.Ами Околовръстното на Бояна? Под моста ограничение 70, а на моста ограничение 40 (3 ленти + аварийна). Ами алея Яворов? 3 ленти в посока. От Семинарията до румънското посолство само гора от двете страни. Те неслучайно висят всяка божа вечер там полицаи поне на едно място, а съм засичал и на 3 места само в този кратък участък. Да не говорим, че в целия участък от Кошарите до Ситняково може спокойно ограничението да е, ако не 80, то поне 70.

Коментар

Специално за Сим. шосе - там има само 1 платно, затова е 50, мисля че няма как да е повече от 60, прЕко сили.

Коментар

ele написа:
                    Разбира се, че не карам с повече от 50 в града.....
                    Аз залагам каквото кажеш, че ще карам една седмица след теб и съм сигурен, че някъде ще вдигнеш над 50км/ч в града.Аз лично не познавам човек, който в градска среда да не е вдигал над 50км/чА има места, на които както каза колегата, ако караш с 50км/ч примерно ще създадеш доста опасност за движението.Опасността ще я създадеш косвено разбира се с твоето "тътрене" да речем.Тогава обстановката след теб се нажежава доста и се започва да се правят глупости.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                      ele написа:
                      Аз залагам каквото кажеш, че ще карам една седмица след теб и съм сигурен, че някъде ще вдигнеш над 50км/ч в града.Аз лично не познавам човек, който в градска среда да не е вдигал над 50км/чА има места, на които както каза колегата, ако караш с 50км/ч примерно ще създадеш доста опасност за движението.Опасността ще я създадеш косвено разбира се с твоето "тътрене" да речем.Тогава обстановката след теб се нажежава доста и се започва да се правят глупости.
                      O не! Не аз с 50 ще създавам опасност за движението, нито пряко, нито коствено, а останалите, които не спазват ограничението и изпреварват, защото нямат търпение. Време е да си промените начина на мислене - не може все другите да са ви виновни, защото спазват ограниченията, а вие, щото сте много куул и законите да не са за вас, да сте прави. В другите страни го може, само у нас не, щото все сме контра, и н е може да се тътрим, то тътренето е за идиотите, не и за нас, щото сме много готини. Ама да не я почваме пак тази тема. До колкото си спомням няма катастрофа, в която виновният да е този, спазвал ограниченията.

Коментар

BO написа:
                        ele написа:
                        Нека се правят глупости отзад.Като им е жега, да горят.За който оставя място пред себе си, жегата е по-малка.Обикновенно зад мен опашките се гъчкат на 2-5 метра един след друг, да не говорим, че карат наполовина в лентата за обратно, докато не ме минат.Абсурдно е някой да се казва, че пречи на някого, ако въпросния "пречещ" кара точно с ограничението, но докато има хора, които си завират предниците зад номера ми, така че фаровете им да не се виждат, и с 50 ще се кара извън града зад мен, ако са толкова нагли, докато се изнесат или не ме ударят.Ако всичко живо оставяше поне 20-30 метра на междуградски път до предната кола, щеше да се кара както в Гърция - с постоянна скорост в колона. Верижните катастрофи са много смешни. Винаги има начин една колона да се разреди на прилично разстояние, но масата цели обратното, жалко за хората от масите...Нямаше да е такава жега и нямаше да има нужда да намалявам и да дразня сума хора, заради безочието на единици зад мен, но явно малко хора мислят в резерва, за да съм в достатъчна безопасност и да карам винаги с 90, където е позволено.А да ми говорите, че 50км/ч в нормална градска улица е недостатъчно, само ви пожелавам повече тежки камиони пред вас в крив планински път, с натоварено движение на камиони от същия тип в насрещната посока.. Безумие е да пиша тук, при положение, че повечето ме псувате вече, кой на ум, кой гласно, но няма да се съглася с компромисите, които някои правят на пътя, с изключение на спешните случаи, свързани със здраве и човешки живот.Явно немалка част от народа по пътищата е болен нямам друго обяснение за безуимията, особено изпреварвания на абсурдни места.Не казвам, че камионите са най-добри шофьори на 100%, но повечето са естествено ограничени от товара си, за да правят глупости, ако не от професионализъм и разум.За щастие, повечето идиоти спят сутрин рано, когато се пътува много удобно из страната.

Коментар

Поредната тема за чесане на езиците в случая пръстите! :D Колкото и да дъвчем едно и също-резултат никакъв! А за да има резултат явно е нужен сериозен контрол, който днес липсва! Глоби до скъсване и това е! А иначе освен нарастването на бройката автомобили се наблюдава и увеличаване на малоумните шофьори.
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

GbGz написа:
                            зехте да идвате на моита и на колегата nasty сички правят грешки секи си отговаря за себе си.Не искам да споря и да се карам с вас но подкрепям мнението на nasty .
                            Как когато си в кола на пътя, движещ се като ниско летящ самолет, отговаряш за себе си? Останалите на пътя къде са, за тях кой отговаря, или викаш "какво ме интересуват те, да се пазят, па’й се АЗ ида"? До кога с това наше си лично, тъпо, българско разсъждение - "аз, мен, мойто"? Обаче като стане белята, няма "аз", има само "ама те ... пътя такова ... , ама той що е там ... ". Не се ли усещаш че не си живял достатъчно, за да разбереш някои житейски мъдрости?

Коментар

Преди 3 часа като се прибирах от Междене(италфеста) и точно пред бензиностанцията РОмпетрол някакъв форд фиеста се беше намлял в джип..полицаите тъкмо отцепваха участъка....някои от колегите дошли на феста сигурно са видяли инцидента...пътя в този участък е нов, предизвиква те да ускориш.Аз там не карам със 50, никой не кара с 50.Ама едно е 60-70-80км., друго е 280.
                              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

peho написа:
                                GbGz написа:
                                зехте да идвате на моита и на колегата nasty сички правят грешки секи си отговаря за себе си.Не искам да споря и да се карам с вас но подкрепям мнението на nasty .
                                Как когато си в кола на пътя, движещ се като ниско летящ самолет, отговаряш за себе си? Останалите на пътя къде са, за тях кой отговаря, или викаш "какво ме интересуват те, да се пазят, па’й се АЗ ида"? До кога с това наше си лично, тъпо, българско разсъждение - "аз, мен, мойто"? Обаче като стане белята, няма "аз", има само "ама те ... пътя такова ... , ама той що е там ... ". Не се ли усещаш че не си живял достатъчно, за да разбереш някои житейски мъдрости?
                                Искам да кажа че секи си прави преценка кога може да ускори ! Имам чувстовото че разговарям с бавноразвиващи хора..И да МЛАД съм и ми се кара... ИСКАМ да давам ГАЗ колкото може ... до като не фръкнат буталата няма да се спра.Като тръгна от сфетофара на ОМВ то секи да се пази щото земам изсилка за летене ... !Лек ден на всички.Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X