Ми не е писал след това Вижте и аз като си купих пунтото летях И съм си казал бързо на прав път с видимост , да се права на рали състезател нищо че съм със спортно окачване и завойте можех да си ги взимам по-бързо не го правех.Много си зависи от годините минаха няколко години и харесваше ми да ме друса да ми ръмжи двигателя - чустваш се по-млад Но пък на баща ми му взех една марея дизел - е там пък бавно и славно - вози ме добре дърпа когато и както трябва Просто напоследък много се влияем от това което другите казват , а те го чуват от тв-то дето ни го втълпяват.И какво нон стоп храним някой който не прави както всички други.Ми те всички са различни - и баща ми преди с асконката не караше бързо , ма в мареята си се забравя понякога , че и с пунтото са го спирали със 110 на булеварда от ц.гара към надлез надежда.Не ми се пише ,че ще се сещам и за други ситуаций и тем подобни ,но въпроса е как да покажеш и обясниш да те разберат младите , че тия неща се правят на писта най-малкото , а не да им се караме.Баща ми и той ми се кара вика в началото и аз уж внимавах ма пак си правих глупости с колата...Сега ше е тоталка май И то не заради мен , а заради отнето предимство 2ро птп ми е заради такива дето пускат мигач и тръгват с мисълта ,че ти трябва да ги пуснеш....А за тия хора дето елементарна култура нямат зад волана какво правим ? И те са с доста вина за птп-тата , ама като казват новините никой не казва тия малки подробности , а само сухата статистика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смешно, трагично, опасно или убийствено...
Collapse
X
-
GbGz написа:Ама никои не е застрахован от нищо примерно ти казвам и да караш с -20 пак може да убиеш някои /да не дава господ/яд ме е че обсъждате човека без да го познавате и никои незнаи от каде му е колата смисал както викат Стартите от форума/без да са обиждат/ зел на тати колата и газ колкото може .Не е така все едно да кажат за мен или на за теб виж го тоз келеш тати му купил кола и тои я настъпва..туи ма е яд,което изобщо не е вярно,но в вашите очи винаги е така На които му се кара бързо да си кара като направи белята си носи последствията...И никои не е застрахован от нищощом е писано ще стане .... !Marea HLX 147ps
Коментар
-
Kuku написа:Нещо ми се губиш напоследък....Как си, добре ли си?На "Италфест" ще ходиш ли?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Gofi написа:GbGz написа:Ама никои не е застрахован от нищо примерно ти казвам и да караш с -20 пак може да убиеш някои /да не дава господ/яд ме е че обсъждате човека без да го познавате и никои незнаи от каде му е колата смисал както викат Стартите от форума/без да са обиждат/ зел на тати колата и газ колкото може .Не е така все едно да кажат за мен или на за теб виж го тоз келеш тати му купил кола и тои я настъпва..туи ма е яд,което изобщо не е вярно,но в вашите очи винаги е така На които му се кара бързо да си кара като направи белята си носи последствията...И никои не е застрахован от нищощом е писано ще стане .... !Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Re: смешно,трагично,опасно или убийствено
[ПС - Джожи карай си колата с кеф, настъпвай я колкото ти душа иска и накарай всяка клетка от теб да вибрира с ритъма на маняшкия дизел Защо си помислих за стълб и ’’вибриращи’’ крайници по него?...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
GbGz написа:И да караш с - 20 км пак може да стане белята.Даже си мисля и за това че като се кара бързо/ 60 70 в града/ имаш по голяма концентрация на пътя и всичко наоколо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Е стига бе... Има и безумни ограничения. Пример: бул. Симеоновско шосе от Гара Пионер до Зоопарка. Гора. Няма пешеходни пътеки, детски градини, нищо. Даже паркови пътеки няма които да излизат в този участък. По две ленти в посока. И ограничение 50. Защо? И по средата седят ченгетата и дебнат. Карам си посред нощ (03:45) и ме спират с 81км.ч. по радар - опааа... вземане на книжката за 1 месец. Е кого бих застрашил точно там? По което и да е време на денонощието. Друг пример: околовръстното след моста на Казичане в посока магистрала Тракия: в ляво! има знак 40км. Там са 4 ленти в едната посока и само поле от двете страни.Ами Околовръстното на Бояна? Под моста ограничение 70, а на моста ограничение 40 (3 ленти + аварийна). Ами алея Яворов? 3 ленти в посока. От Семинарията до румънското посолство само гора от двете страни. Те неслучайно висят всяка божа вечер там полицаи поне на едно място, а съм засичал и на 3 места само в този кратък участък. Да не говорим, че в целия участък от Кошарите до Ситняково може спокойно ограничението да е, ако не 80, то поне 70.
Коментар
-
ele написа:Разбира се, че не карам с повече от 50 в града.....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ele написа:Разбира се, че не карам с повече от 50 в града.....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
BO написа:ele написа:Разбира се, че не карам с повече от 50 в града.....
Коментар
-
Поредната тема за чесане на езиците в случая пръстите! :D Колкото и да дъвчем едно и също-резултат никакъв! А за да има резултат явно е нужен сериозен контрол, който днес липсва! Глоби до скъсване и това е! А иначе освен нарастването на бройката автомобили се наблюдава и увеличаване на малоумните шофьори.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
GbGz написа:зехте да идвате на моита и на колегата nasty сички правят грешки секи си отговаря за себе си.Не искам да споря и да се карам с вас но подкрепям мнението на nasty .
Коментар
-
Преди 3 часа като се прибирах от Междене(италфеста) и точно пред бензиностанцията РОмпетрол някакъв форд фиеста се беше намлял в джип..полицаите тъкмо отцепваха участъка....някои от колегите дошли на феста сигурно са видяли инцидента...пътя в този участък е нов, предизвиква те да ускориш.Аз там не карам със 50, никой не кара с 50.Ама едно е 60-70-80км., друго е 280.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
peho написа:GbGz написа:зехте да идвате на моита и на колегата nasty сички правят грешки секи си отговаря за себе си.Не искам да споря и да се карам с вас но подкрепям мнението на nasty .Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар