GbGz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смешно, трагично, опасно или убийствено...
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Умните хора се уповаваме на следната приказка: "Не карай по-бързо от колкото твоят ангел пазител може да лети!"Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ама никои не е застрахован от нищо примерно ти казвам и да караш с -20 пак може да убиеш някои /да не дава господ/яд ме е че обсъждате човека без да го познавате и никои незнаи от каде му е колата смисал както викат Стартите от форума/без да са обиждат/ зел на тати колата и газ колкото може .Не е така все едно да кажат за мен или на за теб виж го тоз келеш тати му купил кола и тои я настъпва..туи ма е яд,което изобщо не е вярно,но в вашите очи винаги е така На които му се кара бързо да си кара като направи белята си носи последствията...И никои не е застрахован от нищощом е писано ще стане .... !Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
GbGz написа:Ама никои не е застрахован от нищо примерно ти казвам и да караш с -20 пак може да убиеш някои /да не дава господ/яд ме е че обсъждате човека без да го познавате и никои незнаи от каде му е колата смисал както викат Стартите от форума/без да са обиждат/ зел на тати колата и газ колкото може .Не е така все едно да кажат за мен или на за теб виж го тоз келеш тати му купил кола и тои я настъпва..туи ма е яд,което изобщо не е вярно,но в вашите очи винаги е така На които му се кара бързо да си кара като направи белята си носи последствията...И никои не е застрахован от нищощом е писано ще стане .... !Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
GbGz написа:На които му се кара бързо да си кара като направи белята си носи последствията...И никои не е застрахован от нищощом е писано ще стане .... !Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
GbGz написа:Колеги и колежки по вашите приказки разбирам че вие никога ама никога не карате повече пт 50 в града и 130 по магистралата.... се гледате да опюете някои... има хора на които им е кеф да карат с високи скорости/но разбирасе не и в пиковия час на които и да било град./всеки си носи последствията и всеки си знае собствените и на автомобила възможностите ...не трябва да се впрягате толкова много в такива работиУбеден съм че всеки от вас е настъпвал автомобила си ...FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
GbGz написа:Колеги и колежки по вашите приказки разбирам че вие никога ама никога не карате повече пт 50 в града и 130 по магистралата.... се гледате да опюете някои... има хора на които им е кеф да карат с високи скорости/но разбирасе не и в пиковия час на които и да било град./всеки си носи последствията и всеки си знае собствените и на автомобила възможностите ...не трябва да се впрягате толкова много в такива работиУбеден съм че всеки от вас е настъпвал автомобила си ...и това което всеки говори че човека се бил качил на баща си на колата или баща му я е купил ....разбирам да кажеш това ако познаваш човека, но въобще не го познаваш и приказваш простотии човека може да е теглил заем примерно за да си я купи тази кола или нещо от сортатуи е много гадно нещо което го правите.. много ме е яд на такива хора които приказват за нещо което не знаят.. !The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Пак ви казвам говорите си празни приказки породени от вашите убеждения - бил дришлио купил си кола с парите на тате. Ето какво е написал за това ,че е карал с 280. Може да е твоето ... може да е някое от моите две, така че както казах всеки има глава на раменете си. Съвсем друг е въпроса каквоправи твоето дете пеша на околовръстното или цариградско ... сигурно трябва да питаме родителите му (особенно баща му).Малко се отклонихме от темата, но адски се дразня напоследък като всички станаха супер примерни (особенно зад клавиатурите) и всекиприканва да се спазват правилата, пък никой не е наясно самия той колко ги спазва. Винаги карам с едно наум и давам газ само на места на които съм сигурен, но както биха казали някои от вас - "Всичко се случва" - да така е, затова използвам термина с главата и раменете. За последните десетина годинки имам доста километри за гърба (около милион) и нямам ПТП (дано не се случва).На което вече му отговарят с Днес сутринта едно такси за малко не те събра по бул.България. И като постоянно ходеше в ляво и дясно без мигач и засичаше останалите помогна ли ти да стигнеш по-бързо? Може много да се спори кой прав кой крив - той си мисли ,че може да кара добре и си позволява волности който за други са недопустими.Вие с вашите призказки ,че трябва да се кара внимателно си помислите.Ако искаха хората щяха да направят 2-3 марки коли за бедните за по-богатите и най-богатите - който съответно да се карат само с позволените скорости и така какво се получава хора по калъп.Развитие никакво няма да има или ще е минимално - ще сме си добре и с тези коли.Човек се учи от грешките си или от грешките на другите - не сме се развили все още толкова Пример донякъде е филмчето уолли - онез в кораба какво правеха едно и също , подсигурени отвсякъде и ги виждате какви бяха - без дух без нищо.Идиокрация пак е интересен филм (малко плосък хумор ма) там пък се показва как глупавите стават повече от умните и какво се получава накрая.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Ако те ударят с 280км./ч не е необходимо да си пеша за да бъдеш премазан, незнам кой баща трябва да питаш и т.н. глупости но с тази скорост сигрно ще бъдеш убит дори да се возиш в камион С това, че всички са примерни зад клавиатурата съм съгласен и аз, нарушавам правилата често, >>> а на отговора за такисто какво казва "дришлЬОто"FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Всеки нарушава правилата, това е ясно. Но има типове, които просто се "задоволяват" по този начин. А после лъжат във форумите как са карали с 280. Всеки, когато е на зор може да направи някоя глупост. Но не приемам това да е система и ежедневие. Преди 3 седмици ми беше болно едното дете. Вечерта към 23 часа го заболя адски коремчето. Място не си намираше. Личната и лекарка(на която съм много благодарен) ни оплаши, че може да е апендисит. Не ме питайте как съм стигнал до Пирогоф - с пуснати аварийни и т.н. Що нарушения направих не е истина, но на червено не минах. Мина ми и през главата, че ако ме спре някъде КАТ пак няма да спра па да става каквото ще - много се бях притеснил за детето. На времето така почина мой връстник. За цялата 2009 година това ми е единственото шофиране не по правилата и с огромно внимание и концентрация за да не стане ПТП. Ако му се е наложило подобно нещо и на този с БМВ , ще го разбера, но иначе не.Nasty, ако можехме да втълпим на хората убежденията от нашия форум(е, поне на повечето колеги) нямаше да има толкова трагедии. Сигурно не съм най-примерния водач, но съм един от тях и излизайки на платното спокоен, ми се ще така и да се прибера. Уви почти никога не се случва Yellow_Flash_Colorz_PDT_33Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Баце кви последствия бе?Ако мина пред него и ме размайе за кви последствия говориш.не те познавам,но при това изказване единственото вярно е само че не се съди по човека за колата,другото са простотии дето си ги наговорил.И аз настъпвам колата си,да,ама на некоя права забравена от Бога,че ако стане не6то недаи Боже да си поема,както ти сам се изрази в предния пост,последствията.Тъй че,Бон Воаяж за там за където сме се запътили ама умната се пак.Бързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
Fiat Brava 1.4 12V
Fiat Punto 1.2i
Коментар
-
style34 написа:Не карам според ограниченията, признавам си. Но едно е да караш със 150, друго с 200, трето с 280. Не че вярвам, че е карал с толкова въпросния "герой" де.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар