Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смешно, трагично, опасно или убийствено...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мощните коли трябва да се забранят!
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Е,да,верно бе,дай кат пише на километража 320 да се пробваме баш в час пик да го изпълним,пък защо не и по околовръстното...се пак за тва го направи Бойко нали,за тест-пистичка на бивши гоУфаджиичета...
      Бързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
      Fiat Brava 1.4 12V
      Fiat Punto 1.2i

Коментар

[quote="Orcinus"]
        gari_brasna4a написа:
        преди 3 - 4 години един познат караше курсовете за шофиор и всеки път като се съберем на купонче се отрязваше и заявяваше: "само да изкарам книжкара ,ще запаля бързия звят (гоуф 3-ка 101 мулета ) и с 200 км/ч искам да се изпраскам в някое дърво.найстина искам да умра с кеф " . е тва сега кажете че не е проЗ селяк
        Съдейки по начина, по който си написал поста си, може доста да се поспори кой от двама Ви е по проЗ селяк, да ти кажа аз.колега мисля ,че винаги си пиша постовете грамотно ! тази простотия казана от познат съм я написъл така иронично ,сещаш ли се градски колега ?

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
          "Ей аман от "професори" ... и аз карах днес по околовъсното (19:00) в задръстването с 280 ... "Той човека просто се е возил в 280 ама по околовръстното :D
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ма съм прост как не заграях какво иска да каже!!!
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
            Ето до какво водят (ако се взима на сериозно), компютърните игричнки, тъпите американски филми и разбира се чалгичката
            Е, чалгата е виновна за всичко, как И филмите и игрите, ама явно само в България действат така деструктивно.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да, тук явно приемаме всичко на серионзо, гледаме някой клип на чалга звезда и решаваме, че и ние така можем и подръжавайки й ще станем като нея. Гледаме да, кажем Ориндж каунти и си викаме е, че що да не живеем така, вдъхновени от NFS решаваме да вземем някой завой със 120, примерно и после ни гледат в чернатахроника.Прозвучах малко като Шишо бакшишо , ма докато сами не се осъзнаем спасениеняма....

Коментар

gari_brasna4a написа:
                колега мисля ,че винаги си пиша постовете грамотно
                Е, хайде сега да не прекаляваме
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ми човека си акра м3-ка от новите и е един от уважаваните членове на бмв форума , а темата беше ,че тоз джорджи си е купил бяло купе 3ка 335д и по-цариградско се е държал до порше карера 4с.Не съдете по един цитат само...По-околовръсното ма коя дъга... ако е тази с 3те ленти и е нямало трафик що да не си направи кефа.И аз се оцъклих като видях ,че е карал с 280 Не е правилно , но
                  Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                  Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                  Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Е аз не вярвам, че е бил с 280. Къде ще ги вдигне и колко място му трябва? Колко време ще кара с тази скорост! За мен са глупости и изхвъргачески истории, но понякога ангела хранител изостава от автомобила!

Коментар

Danchojn написа:
                      Е аз не вярвам, че е бил с 280. Къде ще ги вдигне и колко място му трябва? Колко време ще кара с тази скорост! За мен са глупости и изхвъргачески истории, но понякога ангела хранител изостава от автомобила!
                      Ами, нищо, нека си кара, ама какво е това 280? Повече не може ли? И аз си мислех, че вървят тия БМВ-та. А за трафика, не пишеше ли, че случката се случва в 19:00? Е, тогава трафик има. И ако този е уважаван член в БМВ форума, мерси, явно там не е за мен.

Коментар

Очевидно, тези хора никога не са виждали катастрофа на живо и живеят в свой свят. Познавам двама такива лично, след като катастрофираха жестоко и по-чудо са живи не смеят да се качат на кола. Единия вече 7 години му държи влага.

Коментар

Очевидно, че никога не са вдигали и 280 !!!

Коментар

е на такива чекиджий трябва да им отрежат ръцете или краката,бах ти и дебилите
                            Marea HLX 147ps

Коментар

Във форумите масово има хора, които се пънат да се изкарат нещо си и обикновено само приказват, но до действия не стигат, защото не им стиска (повечето). За съжаление модата мутра: с кило ланци, маркова тениска и дънки, в бърза кола, с навирен нос и огромно самочувствие не е отминала, а за съжаление няма и да отмине скоро. До тогава трябва само да се надяваме да не сме между подобни самоубийци и дървото.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колеги и колежки по вашите приказки разбирам че вие никога ама никога не карате повече пт 50 в града и 130 по магистралата.... се гледате да опюете някои... има хора на които им е кеф да карат с високи скорости/но разбирасе не и в пиковия час на които и да било град./всеки си носи последствията и всеки си знае собствените и на автомобила възможностите ...не трябва да се впрягате толкова много в такива работиУбеден съм че всеки от вас е настъпвал автомобила си ...и това което всеки говори че човека се бил качил на баща си на колата или баща му я е купил ....разбирам да кажеш това ако познаваш човека, но въобще не го познаваш и приказваш простотии човека може да е теглил заем примерно за да си я купи тази кола или нещо от сортатуи е много гадно нещо което го правите.. много ме е яд на такива хора които приказват за нещо което не знаят.. !Не защитавам никои,просто изказвам мнение ! Мерси.
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X