Мощните коли трябва да се забранят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смешно, трагично, опасно или убийствено...
Collapse
X
-
Е,да,верно бе,дай кат пише на километража 320 да се пробваме баш в час пик да го изпълним,пък защо не и по околовръстното...се пак за тва го направи Бойко нали,за тест-пистичка на бивши гоУфаджиичета...Бързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
Fiat Brava 1.4 12V
Fiat Punto 1.2i
Коментар
-
[quote="Orcinus"]gari_brasna4a написа:преди 3 - 4 години един познат караше курсовете за шофиор и всеки път като се съберем на купонче се отрязваше и заявяваше: "само да изкарам книжкара ,ще запаля бързия звят (гоуф 3-ка 101 мулета ) и с 200 км/ч искам да се изпраскам в някое дърво.найстина искам да умра с кеф " . е тва сега кажете че не е проЗ селяк
Коментар
-
TAIF написа:Ето до какво водят (ако се взима на сериозно), компютърните игричнки, тъпите американски филми и разбира се чалгичкатаИ филмите и игрите, ама явно само в България действат така деструктивно.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Да, тук явно приемаме всичко на серионзо, гледаме някой клип на чалга звезда и решаваме, че и ние така можем и подръжавайки й ще станем като нея. Гледаме да, кажем Ориндж каунти и си викаме е, че що да не живеем така, вдъхновени от NFS решаваме да вземем някой завой със 120, примерно и после ни гледат в чернатахроника.Прозвучах малко като Шишо бакшишо, ма докато сами не се осъзнаем спасениеняма....
FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Ми човека си акра м3-ка от новите и е един от уважаваните членове на бмв форума , а темата беше ,че тоз джорджи си е купил бяло купе 3ка 335д и по-цариградско се е държал до порше карера 4с.Не съдете по един цитат само...По-околовръсното ма коя дъга... ако е тази с 3те ленти и е нямало трафик що да не си направи кефа.И аз се оцъклих като видях ,че е карал с 280Не е правилно , но
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Danchojn написа:Е аз не вярвам, че е бил с 280. Къде ще ги вдигне и колко място му трябва? Колко време ще кара с тази скорост! За мен са глупости и изхвъргачески истории, но понякога ангела хранител изостава от автомобила!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Във форумите масово има хора, които се пънат да се изкарат нещо си и обикновено само приказват, но до действия не стигат, защото не им стиска (повечето). За съжаление модата мутра: с кило ланци, маркова тениска и дънки, в бърза кола, с навирен нос и огромно самочувствие не е отминала, а за съжаление няма и да отмине скоро. До тогава трябва само да се надяваме да не сме между подобни самоубийци и дървото.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колеги и колежки по вашите приказки разбирам че вие никога ама никога не карате повече пт 50 в града и 130 по магистралата.... се гледате да опюете някои... има хора на които им е кеф да карат с високи скорости/но разбирасе не и в пиковия час на които и да било град./всеки си носи последствията и всеки си знае собствените и на автомобила възможностите ...не трябва да се впрягате толкова много в такива работиУбеден съм че всеки от вас е настъпвал автомобила си ...и това което всеки говори че човека се бил качил на баща си на колата или баща му я е купил ....разбирам да кажеш това ако познаваш човека, но въобще не го познаваш и приказваш простотии човека може да е теглил заем примерно за да си я купи тази кола или нещо от сортатуи е много гадно нещо което го правите.. много ме е яд на такива хора които приказват за нещо което не знаят.. !Не защитавам никои,просто изказвам мнение ! Мерси.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар