Pecho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой с какво образование е?
Collapse
X
-
Stilo написа:Pecho написа:Immortal написа:... не разбрах смисъла на анкетата...ако сложим и анкетка задължително трябва да има вариант : А какво е това образование? като отговор.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Средно - Математическа гимназия ПазарджикВисше - ТУ София, Комуникационна техника и технологии - магистър Български език и литература - 6, но признавам, че не е заслужено, защото това винаги ми е бил най-далечния предмет, особено литературата. Иначе според мен образожанието не ти дава абсолютно нищо в България, където сигурно има най-много хора, които не работят по специлаността си, включително и аз. Американците, най-тъпата нация на земята, имат една много добра поговорка - "Като си толкова умен, къде са ти парите?", която обаче, е неприложима у нас за съжаление. Дано някой ден и това да стане, въпреки че ние няма да го доживеемДоста се отклоних май
Коментар
-
Средно - Английска Гимназия, РусеВисше - Аглийска филология, Велико ТърновоВисше 2 - Финанси, магистратураВ момента и жена ми учи финанси и пак съм на вълна учение. АманАаааа, за българския език - имам четворка от гимназията. Още в осми клас разбрах, че ще имам четворка и нищо повече, та реших за оставащите ми 4 години да си я заслужа
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Средно-специално - Техникум по хранително-вкусова промишленост -ВНИМАНИЕ! - специалност - Биотехнологичен синтез (химия и биология)Оценка по БЕЛ - 5 - единствената 5-ца в курса,също "незаслужена",в смисъл,че ме подцениха.6-ца нямаше никой.Висше- Българска филология - Велико Търново (бакалавър)Магистър - Медии и реклама - (завършено семестриално)"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
абре гледам много вишисти,я да си признаете обаче доколко това више е имало смисъл за професионалното ви развитие и доколко връзките са играли роля...защото аз съм със средно образование,но смея да кажа че ще сложа в малкия си джоб половината вишисти и доколкото имам наблюдения по-успели като процент са хората със средно техническо образование отколкото вишистите по измислени специалности като филология,богословие,история,география и ред други!!! Да насочим малко темата за смисъла на вишето образование като крайна реализация и това защо половината или изобщои не завършват или завършват някаква смешна специалност неприложима напрактика в живота и се бият в гърдите,че са вишистиex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар