Инженер бакалавър, специалност Автоматика, информационна и управляваща техника.В момента карам магистратура по Компютърни системи и мрежи.Русенски Университет "Ангел Кънчев".
Средно - електротехникум - "автоматизация на производството"Висше - Русенски университет - "автоматизация на производството"Висше II - Русенски университет - "компютърни системи и технологии"
Все пак темата не е коректна.Наистина според мен трябва да има и отговор ’ученик’ и ’студент’. Защото не може да се сравни един студент (дори и 1 курс) с някой завършил селско-стопанско СПТУ специалност ’овчарлък’.А и висшето образование има няколко степени - специалист, бакалавър, магистър, докторРазликата е от неето до земята.Не разбрах всъщност каква е целта на тази анкета... Ако идеята е да се види какви хора карат ФИАТ - ми няма да се получи достоверна картина, защото тук е интернет форум. По принцип в интернет влизат хора с по-високо образование... Не искам никой да се засяга, образованието не е мерило за интелекта на един човек, познавам хора със средно образование, много по-интелигентни от мен А за мен - магистър "транспорт и енергетика"
Все пак темата не е коректна.Наистина според мен трябва да има и отговор ’ученик’ и ’студент’. Защото не може да се сравни един студент (дори и 1 курс) с някой завършил селско-стопанско СПТУ специалност ’овчарлък’.А и висшето образование има няколко степени - специалист, бакалавър, магистър, докторРазликата е от неето до земята.Не разбрах всъщност каква е целта на тази анкета... Ако идеята е да се види какви хора карат ФИАТ - ми няма да се получи достоверна картина, защото тук е интернет форум. По принцип в интернет влизат хора с по-високо образование... Не искам никой да се засяга, образованието не е мерило за интелекта на един човек, познавам хора със средно образование, много по-интелигентни от мен А за мен - магистър "транспорт и енергетика"
Колега, ти в момента с какво образование се водиш? Образование "Студент" ли?Въпроса е кой с какво образование е, а не кой до къде или до коя година е стигнал с материала за обучение ... Единственият пропуск е, че не сложих "Полувисше" като възможност за отговор ...
По времето, когато аз завърших (смутната 1990 г.) все още нямаше такива сложни магистърски, магьоснически и др. подобни степени Аз съм проЗ инженер - Изчислителна техника, ВМЕИ "Ленин" София
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар