Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой с какво образование е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Кой с какво образование е?

wwweb написа:
    Висше образование, магистър по "Информатика" ...
    И аз така...
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Инженер бакалавър, специалност Автоматика, информационна и управляваща техника.В момента карам магистратура по Компютърни системи и мрежи.Русенски Университет "Ангел Кънчев".

Коментар

Сега съм втори курс и уча Библиотечно-информационни науки и култулна политика
        Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!

Коментар

Средно за сега - ПМГ-Хасково но тая година записах висше така че съм дште учащ се :D
          Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Висше, магистър, инженер електронна техника и микроелектроника.
            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Висше, немска филология(социолингвистика), СУ
              Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Висше - бакалавър, мениджър по транспорта и втора специалност - автомобилен инструктор
                Fiat Brava SX, 1.6, 2001
                Fiat Punto Abarth, 1999

Коментар

забършил съм УАСГ - инженер магистър по Геодезия
                  PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Средно - електротехникум - "автоматизация на производството"Висше - Русенски университет - "автоматизация на производството"Висше II - Русенски университет - "компютърни системи и технологии"
                    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Завършена бакалавърска степен в УНСС "Икономика на Търговията".В момента карам магистратура "Управление на международни проекти" пак в УНСС.

Коментар

Все пак темата не е коректна.Наистина според мен трябва да има и отговор ’ученик’ и ’студент’. Защото не може да се сравни един студент (дори и 1 курс) с някой завършил селско-стопанско СПТУ специалност ’овчарлък’.А и висшето образование има няколко степени - специалист, бакалавър, магистър, докторРазликата е от неето до земята.Не разбрах всъщност каква е целта на тази анкета... Ако идеята е да се види какви хора карат ФИАТ - ми няма да се получи достоверна картина, защото тук е интернет форум. По принцип в интернет влизат хора с по-високо образование... Не искам никой да се засяга, образованието не е мерило за интелекта на един човек, познавам хора със средно образование, много по-интелигентни от мен А за мен - магистър "транспорт и енергетика"

Коментар

Immortal написа:
                          Все пак темата не е коректна.Наистина според мен трябва да има и отговор ’ученик’ и ’студент’. Защото не може да се сравни един студент (дори и 1 курс) с някой завършил селско-стопанско СПТУ специалност ’овчарлък’.А и висшето образование има няколко степени - специалист, бакалавър, магистър, докторРазликата е от неето до земята.Не разбрах всъщност каква е целта на тази анкета... Ако идеята е да се види какви хора карат ФИАТ - ми няма да се получи достоверна картина, защото тук е интернет форум. По принцип в интернет влизат хора с по-високо образование... Не искам никой да се засяга, образованието не е мерило за интелекта на един човек, познавам хора със средно образование, много по-интелигентни от мен А за мен - магистър "транспорт и енергетика"
                          Колега, ти в момента с какво образование се водиш? Образование "Студент" ли?Въпроса е кой с какво образование е, а не кой до къде или до коя година е стигнал с материала за обучение ... Единственият пропуск е, че не сложих "Полувисше" като възможност за отговор ...

Коментар

много добре разбрах въпроса, не разбрах смисъла на анкетата, но както и да е!Успех!

Коментар

Immortal написа:
                              ... не разбрах смисъла на анкетата...
                              Ами явно да покаже, че за да караш Фиат, трябва имаш висше образование, в краен случай средно! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

По времето, когато аз завърших (смутната 1990 г.) все още нямаше такива сложни магистърски, магьоснически и др. подобни степени Аз съм проЗ инженер - Изчислителна техника, ВМЕИ "Ленин" София
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X