Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за обява

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за обява

    Абе нещо адски съм неорентиран. Пуснах си обява всичко в мобилен.бг, но като си цъкна на линка половината информация я няма и ми пише,че това е ОФЕРТА и за да се вижда всичко и снимките на колата, трябва да си потребител със пълен достъп, а това става със смс!? Не видях друга такава обява. Че и аз тъпия бях пратил смс и имам този достъп и си виждам обявата вече както трябва, но като дам линка на други приятели, те не я виждат. Не виждат инфорамцяита подробно нито снимките на колата ? Защо? Публикувах я както трябва. Нещо не зацепвам, помогнете ми. Кажете ми и вие ли виждате така - http://www.mobilen.bg/11254167811450795 Към този сайт имам най-големи надежди относно обявата ми, но като не се вижда както трябва надали ще има резултат. И не това не е спам или реклама, има си раздел където да я пусна за продат, просто искам помощ от вас за да бъде както трябва. Защото от 30 минути се чудя как да го оправя.

    #2
    Някъде в правилата на мобиле-то си пишеше. Мисля, че след 3 дни обявата ти ще стане видима за всички, дотогава ще я виждат само тези, които са пуснали SMS или имат валиден код за достъп.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #3
      Кликни на червения надпис под обявата: Тази обява е със статус "ОФЕРТА"до 22:56 часа на 5 октомври 2009 год.и ще разбереш, че безплатните обяви една седмица са така. Защо?-Нямам представа! Успех с продажбата!

      Коментар


        #4
        snake написа:
        Някъде в правилата на мобиле-то си пишеше. Мисля, че след 3 дни обявата ти ще стане видима за всички, дотогава ще я виждат само тези, които са пуснали SMS или имат валиден код за достъп.
        Аз четох из ПОМОЩО, но не видях това. Дано да е така! Ще изчакам. Явно е като по вестниците. Благодаря ти, ще се радвам ако си прав. Ще пиша пак след 2 дена дали е станала видима. Явно е това, не си го обеснявам другаг. Благодаря ти за вниманието и поздрави!

        Коментар


          #5
          =Rudi= написа:
          Кликни на червения надпис под обявата: " Тази обява е със статут на .........." и ще разбереш, че безплатните обяви една седмица са така. Защо?-Нямам представа! Успех с продажбата!
          Тоест, хората като мене, които нямат акаунти и си плащат по много пари и са АВТОКЪЩИ обявите им по една седмица стоят така неактивни? Дори и да пратиш смс за ВИП Обява. Е аз даже платих за пълен достъп, което няма нищо общо де. Тоест щом е безплатно, ще чакаш. Ех, навсякъде вече искат само и само пари. Тоест да се надявам след 7 дни, не след три да си е активна. Макар,че половината време от обявата ще е изтекло. А начина да се вижда веднага какъв е? Да имам познат с акаунт тука от автокъща и да ми я публикува той ли. Хух, адски се обърках.

          Коментар


            #6
            То чакането уж не е напразно, защото потребителите с пълен достъп я виждат, а се предполага, че те са сериозните купувачи търсещи атрактивни оферти невидими за другите. Нещо като насърчаване на хората като теб да пускат обяви за които не плащат, а тези които искат да видят най-актуалните оферти-да плащат, за да не ги изпуснат.

            Коментар


              #7
              Ами имаш право. За сега не мога да направя нищо. Публикувам в други където не е така, но с по-малко посещени яи по-форумите. Достатъчно е от към интернет Благодаря... значи проблема не е в мен. Живи и здрави

              Коментар


                #8
                Ако си платиш при публикуването още (SMS) то обявата ти става видима веднага за всички, но тогава е валидна (ако не се лъжа) само 1 седмица. Освен ако пак не си пуснеш SMS.
                F31 BMW 320d

                Коментар

                Working...
                X