Абе нещо адски съм неорентиран. Пуснах си обява всичко в мобилен.бг, но като си цъкна на линка половината информация я няма и ми пише,че това е ОФЕРТА и за да се вижда всичко и снимките на колата, трябва да си потребител със пълен достъп, а това става със смс!? Не видях друга такава обява. Че и аз тъпия бях пратил смс и имам този достъп и си виждам обявата вече както трябва, но като дам линка на други приятели, те не я виждат. Не виждат инфорамцяита подробно нито снимките на колата ? Защо? Публикувах я както трябва. Нещо не зацепвам, помогнете ми. Кажете ми и вие ли виждате така - http://www.mobilen.bg/11254167811450795 Към този сайт имам най-големи надежди относно обявата ми, но като не се вижда както трябва надали ще има резултат. И не това не е спам или реклама, има си раздел където да я пусна за продат, просто искам помощ от вас за да бъде както трябва. Защото от 30 минути се чудя как да го оправя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за обява
Collapse
X
-
snake написа:Някъде в правилата на мобиле-то си пишеше. Мисля, че след 3 дни обявата ти ще стане видима за всички, дотогава ще я виждат само тези, които са пуснали SMS или имат валиден код за достъп.
Коментар
-
=Rudi= написа:Кликни на червения надпис под обявата: " Тази обява е със статут на .........." и ще разбереш, че безплатните обяви една седмица са така. Защо?-Нямам представа! Успех с продажбата!
Коментар
-
То чакането уж не е напразно, защото потребителите с пълен достъп я виждат, а се предполага, че те са сериозните купувачи търсещи атрактивни оферти невидими за другите. Нещо като насърчаване на хората като теб да пускат обяви за които не плащат, а тези които искат да видят най-актуалните оферти-да плащат, за да не ги изпуснат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар