Имам аз едно такова като на снимката, но при някое от местенията му се е случила случка на кинескопа и му се е пукнала лампата отзад *мисла електронна пушка му се викаше). Та сега много се надявам някой да може да помогне с намирането на някое такова неработещо, от което мога да взема кинескопа. Другата опция е да го купувам от e-bay, но от там е малко комплицирано, защото първо нямам карта с която мога да пазарувам т там и някой трява да го купи вместо мен, и второ сега съм малко притесн парично и дори 10 лева не мога да отделя до края на седмицата, а офертата в е-бей е много сгодна, но важи още 7 дена... Третия вариянт е да се се търси директно от Apple Center или Samsung ама там става дебело... Кинескопа е на Samsung, а модела му е 10ATY4N, черно бял 9’’ монитор, гугле каза, че се слагал и в охранителна техника, та ако някой му е познато може да свирне... Абе всяка помощ ще е добре дошла, че ми се къса сърцето за мъника... а машинката ми е доста ценна и не само заради сантименталната стойност...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся кинескоп - намери се, сега - нова греда!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
bubachko
Kuku написа:Я подай адреса в Ибей - мога да ти го купя и даве да те изчакам за парите... то и без друго ще се забави с доставката.Ще се наложи да си го вземеш от София, обаче
Коментар
-
Писал е с белия флумастер явно ...Код:http://cgi.ebay.com/MAC-PLUS-10ATY4N-CRT---USE-IN-ATM-&-SECURITY-MONITORS!_W0QQitemZ350249527723QQcmdZViewItemQQimsxZ20090907?IMSfp=TL090907183006r16017
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
bubachko
Kuku написа:Цената с доставката до България е общо 72$ - искаш ли го, да го поръчам утре?
Коментар
-
Имам едно малко руско кинескопче, от телевизорче, чисто ново е.Може и 10" да е, знам ли. Колко всъщност е твоя?То според мен малко вероятно да стане, ама може руснаците 6аш от тоя модел да са краднали. А и тря6ва да го намеря де, че....Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
bubachko
trace написа:Имам едно малко руско кинескопче, от телевизорче, чисто ново е.Може и 10" да е, знам ли. Колко всъщност е твоя?То според мен малко вероятно да стане, ама може руснаците 6аш от тоя модел да са краднали. А и тря6ва да го намеря де, че....
Коментар
-
bubachko
Re: кинескоп
kluchar написа:а каква роля играе това като PC или само да охранителна камера
Коментар
-
bubachko
Такаааа. Моята сага има развитие, реших се на варианта на Kuku, но го поръча едно приятелче, което може да си позволи да изчака малко, ако евентуално ми забавят парите, че нали криза сега... Общо взето това ме притесняваше най-много. Та и той една мания има компютърна та като видя за какво иде реч налко понапъна и вика дай да хващаме промоцията, че може да мине доста време след това докато намериш кинескопа, а тогава - я камилата, я камиларя... и да не си остане така вовеки неработеа машинката, та вика дай да взимаме дока си се нахъсал още... а за парите ще си се оправяме по-натам. Та го чакам след 4-5 дена да пристигне чарка и да го сглобя, та да пусна снимка и да му се порадвате малко поне на картинка А ако намери някой някъде такова да свирка, може да се пробвае да го дигнем или поне да му ползваме корубата за нещо "модерно", попринцип много си падам по музейните компътърни експонатиБлагодаря сърдечно на отзовалите се на помощния ми зов
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар