Имам аз едно такова като на снимката, но при някое от местенията му се е случила случка на кинескопа и му се е пукнала лампата отзад *мисла електронна пушка му се викаше). Та сега много се надявам някой да може да помогне с намирането на някое такова неработещо, от което мога да взема кинескопа. Другата опция е да го купувам от e-bay, но от там е малко комплицирано, защото първо нямам карта с която мога да пазарувам т там и някой трява да го купи вместо мен, и второ сега съм малко притесн парично и дори 10 лева не мога да отделя до края на седмицата, а офертата в е-бей е много сгодна, но важи още 7 дена... Третия вариянт е да се се търси директно от Apple Center или Samsung ама там става дебело... Кинескопа е на Samsung, а модела му е 10ATY4N, черно бял 9’’ монитор, гугле каза, че се слагал и в охранителна техника, та ако някой му е познато може да свирне... Абе всяка помощ ще е добре дошла, че ми се къса сърцето за мъника...
а машинката ми е доста ценна и не само заради сантименталната стойност...
![Crying or Very sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cry.gif)
Коментар