Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На печелившите честито !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От 3 годни съм в отбора на непушачите. Но още ми пада пердето като вдигат цените на цигаритезащото държавата требе да лапа от акцизи и защото ЕС така казвал. П... ка му май... на на ЕС. Днес евроидиотите от Брюксел решили да стандартизират звука в слушалките!!! Тия ли да ги слушам!? Още повече откачам когато някой непушач почне да реве - ами не пушете!Кой си ти та да ми казваш дали ще пуша или ще пия или ще се дрогирам!Ако искам царевични какалашки ще си завирам в носа. Правото на избор си е мое!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Humppa написа:
      trace, не са само цигарите... виж, след цигарите ще вдигнат горивата, (м)виентките, данък МПС за Браво от 130 кинта ще стане 260 и т.н....
      Така е, но докато мога 6ез цигари, 6ез кола... не мога.п.с. Няма ли 6ез 6андерол цигари, кво толкова.Преди като продавах цигари, почти всички ми 6яха такива.Не може и сега да няма. Пак ще си чадите, споко.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Тая история с акциза си цаканица от всякъде.Цигарите ме вълнуват до толкова,колкото да не ми дими някой наблизо.Всеки има право на избор какво да прави със собственото си здраве,донякъде е така.Не искам да зачеквам темата колко пъти се увеличават дадени заболявания сред пушачите и с чии платени осигуровки ще се лекуват после.Нашата мила държава субсидира тютюно производството,а пари за субсидии за млякото няма.После искаме да ядем сирене от мляко.Е как да стане тая?За този който произвежда ’’отрова’’пари има, а за другите няма.Защо ли е така?За мен е заради акциза.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

В това е много добър ход от страна на правителството. Харесвам и мерките които се вземат вече в някои кафенета , пушачите стоят отделени като в аквариум. Виждал съм го вече в някои бензиностанции. Що се отнася до разсъждения ..."Кой си ти та да ми казваш дали ще пуша или ще пия или ще се дрогирам"...прави каквото душа ти сака само не пречи на другите :D По стар български обичай спора отиде по познатата схема "Всеки срещу всеки" ша праа квото си ща кой мой ми кае нешо. Съжалявам нищо лично но не се сдържах.
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

дискусията която се води тук, смятам че е безмислена и няма смисъл да се коментира. всеки е прав за себеси.ае фас пауза
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Според мен цигарите трябва да станат поне 10 лева на кутия.Тва си е чиста отрова.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

... Много хубав коментар чух днеска по новините - като искат да си оправят бюджета да си реформират администрацията, а не само да цедят народа.
                За държавната администрация имам наблюдения, че почти всички я плюят, но нямат нищо против да работят в нея. В момента обаче, когато това стане факт, довчера критикуващият се превръща в същия бездушен бюрократ. Парадокс ?А за поскъпването на цигарите ми е все тая, просто не ме засяга.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Atanas71 написа:
                  Що се отнася до разсъждения ..."Кой си ти та да ми казваш дали ще пуша или ще пия или ще се дрогирам"...прави каквото душа ти сака само не пречи на другите :D По стар български обичай спора отиде по познатата схема "Всеки срещу всеки" ша праа квото си ща кой мой ми кае нешо. Съжалявам нищо лично но не се сдържах.
                  Точно. Това е проблема на българина. Кой си ти, че да ми казваш кво да правя? Кой е той, кой е ЕС? Аз съм най-умен и най-ги разбирам нещата. Другите са тъпи и акъл да не ми дават.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И 5лв. да стане билета в градския транспорт - пак ще се возя.И 0.05лв. да стане билета в градския транспорт - пак ще се возя гратис.Да казвам ли това за коя държава се отнася????????

Коментар

На мен пък пакет тютюн ми струва 7.70лв. И да го дигнат колко ще стане 10-12лв. - пак ще си карам една седмица с 15-на лева.

Коментар

style34 написа:
                        Atanas71 написа:
                        Що се отнася до разсъждения ..."Кой си ти та да ми казваш дали ще пуша или ще пия или ще се дрогирам"...прави каквото душа ти сака само не пречи на другите :D По стар български обичай спора отиде по познатата схема "Всеки срещу всеки" ша праа квото си ща кой мой ми кае нешо. Съжалявам нищо лично но не се сдържах.
                        Точно. Това е проблема на българина. Кой си ти, че да ми казваш кво да правя? Кой е той, кой е ЕС? Аз съм най-умен и най-ги разбирам нещата. Другите са тъпи и акъл да не ми дават.
                        Да именно. Защото аз не приемам "ценностите" на западната "цивилизация". Майната им.Българин съм, Балканец съм и съм горд с това.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Да именно. Защото аз не приемам "ценностите" на западната "цивилизация". Майната им.Българин съм, Балканец съм и съм горд с това.
                          Евалата Кире, дано само сме повече такива горди Балканци.
                          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                          Трезвен ТУК не пиша!
                          Un Italiano Vero

Коментар

Ако всеки си направи една проста сметка колко излизат цигарите на година доста бързо ще ги откаже,аз не пуша от месец и половина,преди сам ги отказвал за година и половина,но този път не смятам да пропушвам отново,причината е проста,направих си проста сметка че откакто съм в Италия а това са 6 години и половина,изключвам година и половина дето не съм ги пушил и това е равно на 6000 евро хвърлени на вятъра,не благодаря достатъчно пари съм хвърлил за отрова,стига толкова
                            forza la FIAT
                            http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Мисля да ги откажа още сега.Имам останали около 15-тина цигари ако някой иска да дойде да му ги дам.Хахахаха.Това е голям майтап.Който пуши ще си пуши и 10 лв.да станат цигарите ама просто не е нормално една държава да се изхранва само от акцизи и данъци.Идиоти.Аз ако съм на власт ще направя данъците наполовина и по този начин ще привлека западни фирми да инвестират в БГ,а не само да вкарват манифактурки.Ама не гласувайте за мене щото съм балканец и правя точно обратното когато съм на върха.Мога да пиша от тема в тема до утре,ама кво от това-нищо.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

fiatmaniak написа:
                                Според мен цигарите трябва да станат поне 10 лева на кутия.Тва си е чиста отрова.
                                и според мен алкохола е отрова ама като вляза в дискотеката права по 1 литър уйски и по 1 кутия виктори ,въпреки ,че не пуша .изборът е личен дали ще пушиш или пиеш ! ВАЖНОТО Е С ТВОЯ ИЗБОР ДА НЕ ДОСАЖДАШ ИЛИ НАВРЕДИШ НА ДРУГ

Коментар

Working...
                                X