Конкретно за стандартизиране на максималните нива на звука в слушалките, съм ЗА. Расте дебилно и мобилно поколение, което не обича да мисли. А и му помагат за това - Microsoft само от чешмите не е потекъл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На печелившите честито !
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Хубаво де... Бегай у щатите. Живей нормално. И пази в тайна, че си Българин. п.п. А за уокмените - ами има едно копче бре - волуме пише на него.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:И тези където вчера са катастрофирали със 180 км/ч и те знаят/са знаели къде е педала на спирачките...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
style34 написа:Хората се опитват да създадат превантивни мерки дори и за тези, които нямат достатъчно мозък да се опазят сами.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
E, gantcho, нали знаеш, че звука ще го стандартизират, независимо дали на теб или на мен ми харесва. Знаеш, че и фаровете през деня ще станат задължителни. И други подобни неща. За тези двете специално аз съм съгласен. Винаги ще има и не съгласни. Нормално. Но дай по твоята логика и наркотици да продават свободно. Ти ако искаш ще си ги вземаш. Не че и сега трудно се намират, но все пак. Да ги пуснат и по магазините - кво?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Но дай по твоята логика и наркотици да продават свободно. Ти ако искаш ще си ги вземаш. Не че и сега трудно се намират, но все пак. Да ги пуснат и по магазините - кво?
Коментар
-
ogi28b написа:gantcho написа:Напълно съм с kiro_of_the_day в случая. Животът си е мой - ще си правя каквото си искам с него като се стремя да не преча на другите.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
dikanio написа:style34 написа:Но дай по твоята логика и наркотици да продават свободно. Ти ако искаш ще си ги вземаш. Не че и сега трудно се намират, но все пак. Да ги пуснат и по магазините - кво?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не се вайкайте. Цигарите в Западна Европа са по 4-5 евро не заради себестойността им, а именно поради изключително високия акциз.В Турция горивата са с 1 лв по-скъпи от тук - пак заради огромния акциз. Най-евтиното шише ракия там е 20 лв. Ама не съм видял някой да рипа против акциза.Акциз се слага обикновено на стоки, без които може. Като не ти отърва - не пушиш. (затова не разбирам, що на горивата има акциз, ама както и да е).Винаги ми е било смешно, като навремето една комшийка идваше редовно у нас и все се оплакваше, че е безработна и няма пари, а пушеше по 2 кутии на ден. Ето защо нямаше пари... Аз не пуша, рядко пия, но ето ме - не съм умрял без цигари и алкохол. Даже ми е по-добре (за информация - пушил съм едно време, преди повече от 10 год).Пак казвам - проблемът не ни е акциза, защото той в БГ е изключително нисък. Проблемът ни са ниските доходи. Нека взимам аз всеки месец по 1500 евро (3000 лв), пък нека ме бърка, че цигарите били по 5 лв... Ама... няма.
Коментар
-
Аз лично се радвам за поскъпването на цигарите. Надявам се това да доведе до ограничаване на консумацията им. Пушачите приемат разходите за цигари, като нещо задължително, ако решат по някаква причина да ги спрат ще е добре за бюджета им като цяло. Надявам се увеличаването на цените да "принуди" хората да спрат да пушааат - заради личното им здраве и това на околните, също и за елеминирането на този разход. Аз като непушач - няма какво да огранича, за жалост...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз лично се радвам за поскъпването на цигарите. Надявам се това да доведе до ограничаване на консумацията им. Пушачите приемат разходите за цигари, като нещо задължително, ако решат по някаква причина да ги спрат ще е добре за бюджета им като цяло. Надявам се увеличаването на цените да "принуди" хората да спрат да пушааат - заради личното им здраве и това на околните, също и за елеминирането на този разход. Аз като непушач - няма какво да огранича, за жалост...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Мамуууу,пак подхванахте тая, мойта,болната тема! Война се води вкъщи за тия цигари и хвърлянето на фасове къде ли не! Ся ще ми се обиди Фихи,ама много добре знае какво ми е мнението и съм го заявявала неведнъж!Успях да се преборя да не се пуши в колата,когато децата са с нас - слава Богу, не съм "изхабила" много нерви, сам осъзна,че е пагубно за здравето им.Е,и аз оказах известен натиск,де. Не мога да се примиря с този порок - едно,че си трови здравето и второ,че се отделят много пари, с които може да се купи нещо на децата,все пак към 150лв.,ако не и повече отиват месечно за цигари!!! Колкото до несъобразителността на пушачите - убеждавам се всеки ден в това! Пали си той фаса,пък му дреме на арматурата,че някой до него яде или е непушач!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Мамуууу,пак подхванахте тая, мойта,болната тема! Война се води вкъщи за тия цигари и хвърлянето на фасове къде ли не! Ся ще ми се обиди Фихи,ама много добре знае какво ми е мнението и съм го заявявала неведнъж!Успях да се преборя да не се пуши в колата,когато децата са с нас - слава Богу, не съм "изхабила" много нерви, сам осъзна,че е пагубно за здравето им.Е,и аз оказах известен натиск,де. Не мога да се примиря с този порок - едно,че си трови здравето и второ,че се отделят много пари, с които може да се купи нещо на децата,все пак към 150лв.,ако не и повече отиват месечно за цигари!!! Колкото до несъобразителността на пушачите - убеждавам се всеки ден в това! Пали си той фаса,пък му дреме на арматурата,че някой до него яде или е непушач!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар