Ако говорим за вреди и смъртности - всички сме потенциални пътници към отвъдното в момента в който влезем в автомобилите си или пресичаме на пешеходна пътека, или пък чакайки на спирката, или пък возейки се в автобус и т.н. Да кажа, че пушача ( не съм пушач ) вреди повече на моето здраве отколкото някой радващ се на конете ( киловатите )си автомобилист - ще бъде смешно и пресилено. Истината е, че Държавата ни ще прави пари от хора със зависим порок...А какво да кажем за акциза на горивата? Аз ще кажа, че това е добре, защото ще се предпазим от излишна смъртност по пътищата, надявайки се все по-малко хора да управляват МПС -та...Всичко е дрънканици. Преди някой да помисли за нашето здраве обаче ще ни изпразни джобовете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На печелившите честито !
Collapse
X
-
Пушиш - имаш проблем. Имаш кола - имаш проблем. И двете "удоволствия" могат да бъдат сведени до безпроблемие. Както винаги съм казвал - българите не сме дорасли да имаме каквато и да е собственост, камо ли и да сме отговорни за нещо. Бъглария трябва да стане полицейска държава и за всяко нарушение глобите да са жестоки. На неплащащите в срок - каторга докато се издължат. След 10 години подобна диктатура - България ще е РАЙ на Балканите и американците ще искат да емигрират тук. Докато обаче в България съществуват индивиди като Киро - никой нищо да не им казва, но да искат ТЕ да казват - до тогава ще сме кенефа на Юръп.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Пушиш - имаш проблем. Имаш кола - имаш проблем. И двете "удоволствия" могат да бъдат сведени до безпроблемие. Както винаги съм казвал - българите не сме дорасли да имаме каквато и да е собственост, камо ли и да сме отговорни за нещо. Бъглария трябва да стане полицейска държава и за всяко нарушение глобите да са жестоки. На неплащащите в срок - каторга докато се издължат. След 10 години подобна диктатура - България ще е РАЙ на Балканите и американците ще искат да емигрират тук. Докато обаче в България съществуват индивиди като Киро - никой нищо да не им казва, но да искат ТЕ да казват - до тогава ще сме кенефа на Юръп.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
jenshen73 написа:Пушиш - имаш проблем. Имаш кола - имаш проблем. И двете "удоволствия" могат да бъдат сведени до безпроблемие. Както винаги съм казвал - българите не сме дорасли да имаме каквато и да е собственост, камо ли и да сме отговорни за нещо. Бъглария трябва да стане полицейска държава и за всяко нарушение глобите да са жестоки. На неплащащите в срок - каторга докато се издължат. След 10 години подобна диктатура - България ще е РАЙ на Балканите и американците ще искат да емигрират тук. Докато обаче в България съществуват индивиди като Киро - никой нищо да не им казва, но да искат ТЕ да казват - до тогава ще сме кенефа на Юръп.
Коментар
-
Един интересен поглед за забраните, свързани с тютюнопушенето, за ЕС, глобалното затопляне, пандемиите: Забраната за пушене е дело на нагли утописти...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Напълно съм с kiro_of_the_day в случая. Животът си е мой - ще си правя каквото си искам с него като се стремя да не преча на другите."Европейските ценности" ме отвращават, защото се свеждат до милия принцип "слушкай и папкай" - хем ти си доволен, хем мама и тате са доволни. (ако някой ме е разбрал буквално, негов проблем )Пуша контрабандни цигари, защото предпочитам да пълня нечия гуша, отколкото да се поддавам на изнудването на милата държавица... Лошото е, че с всяко вдигане на акцизите и контрабандните цигари поскъпват, щото хората имат повече мегдан за печалба. Все пак това е рационално икономическо поведениеShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Глупостите ти не се нуждаят от коментар - мислещите с главите си, а не с телевизорите си хора ще отсеят плявата от зърното и ще останат незаситени.Само ще си позволя да цитирам Нещо за индивиди като теб:The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:Глупостите ти не се нуждаят от коментар - мислещите с главите си, а не с телевизорите си хора ще отсеят плявата от зърното и ще останат незаситени.Само ще си позволя да цитирам Нещо за индивиди като теб:VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Имаше една тема преди повече от три месеца и мисля, че главните герои в нея бяхме доло-горе същите съфорумници. Тогава някои разбраха моята позиция, като на човек незачитащ нищо в БГ...Не е така. Обичам реда и дисциплината. Мразя малоумието, абсурдите и оторизираните от Държавичката ни крадци с методи за ограбване на бедния редови българин. Нима никой не го е изпитал на гърба си. Нас никой и никога не ни е уважавал като данъкоплатци. Ние сме стадо дойни крави с изсушени вимета. Пипат ни и по най - светите места. На пушача, който се и лишава от други благинки - ще му акцизират до небесата цигарите, на пияча ще му правят напитките със спирт и есенции и ще му слагат акциз, какъвто и в страната на Уискито няма, на любителя шофьор ще му сипват гориво с нещо наподобяващо и ще му взимат солена горница за Държавата, а Държавата къде е, когато на някой му трябва нещо от нея. Няма я, защото тя не е отговорна и никога не е била отговорна за поданиците си. Ние сме вечните длъжници и се държим, като такива. Аз поне се съпротивлявам...и толкоз. В казана сме всички, но малко сме тези, които не увират.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Стига с тоя национален нихилизъм бе хора - осъзнайте се!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
gantcho написа:Напълно съм с kiro_of_the_day в случая. Животът си е мой - ще си правя каквото си искам с него като се стремя да не преча на другите.
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:Стига с тоя национален нихилизъм бе хора - осъзнайте се!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар