Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човешката простащина няма край

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Malone написа:
    ntodorov написа:
    Връщаме се много назад в годините, когато борбата за територии и земи е струвала хиляди животи...
    Това е природа Тодоров, природа. Така ще бъде и след 1 000 години.По силните побеждават по-слабите.По умните побеждават по-глупавите.В някои случаи, по слабите , но по умни, побеждават по силните, но по глупави.И обратното.Затова казвам на сина ми: Старай се да бъдеш едновременно "корав" и умен. За да печелиш всички битки.Повече пот в тренировките, по малко кръв в боя.Малко е "искрено и лично" това, не е по топика, но да се разведрим ...
    Абе то е така, но не баш. Има и една друга приказка от бандитския ни фолклор: Пред куршума всички са равни. Друг е въпросът от колко умен, глупав, силен, корав, талантлив и пр. е изпратен той и до кой с евентулно някое от изброените от мен качества е адресиран...Справка: Случая с Петко Лисичков в Бургас. Един човек зад когото застана цял Бургас. Един човек, който имаше късмета да бъде с пистолет в себе си. На негово място щях да бъда с НИЩОТО от поговорката спомената от Snake...
    Защо така мислиш?
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

За кое ?
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И аз не разбрах...
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ntodorov написа:
          На негово място щях да бъда с НИЩОТО

Коментар

reter написа:
            ntodorov написа:
            На негово място щях да бъда с НИЩОТО
            Използвах цитат от мисълта споделена от Snike, че "морал без сила е нищо"...Не нося пистолет, разчитам на чисто човешките взаимоотношения и традиционните методи за разрешаване на спор. Не ми се мисли, ако аз като редови гражданин ( както повечето ), който се предвижвам свободно и необременено попадна в ситуацията на Лисичков. Сам срещу четирима назобени и немислищи човекоподобни същества с ножове - никак не виждам благоприятен изход от ситуацията в, която освен морални аргументи и сили да се отбранявам инстинктивно няма да предложа НИЩО друго. А оръжието е сила: Както има една поговорка: Господ е създал пистолета за изравняване на численото превъзходство.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Дянко,какво стана със стъклото?Смени ли го?
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

дамммм.. 102 кинта. много ти благодаря за насочването

Коментар

reter написа:
                  дамммм.. 102 кинта. много ти благодаря за насочването
                  Айде да ти е честито!
                  FIAT FORUM BULGARIA